IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
22.8.14 06:06

@hankamisa jo a IUI se dělá v tom samém cyklu, kdy se berou léky..3-7 DC začneš s Clostikem 10-12 DC Ti udělají ultrazvuk, vyfasuješ Pregnyl, ten si píchneš v ten 12 DC a 14 DC Ti udělají IUI..snad jsem to napsala všechno srozumitelně, jsem po druhé noční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.8.14 08:47

@Ebon IVF jsme měli protože, mám ovulační poruchu a endometriozu, bez antikoncepce jsem menstruovala jen několikrát do roka :( a přítel má občas trochu slabší spermiogram, ale jak kdy. Takže tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 09:23

Holky, dnes 28 dc, 11 dni po 2.iui, co myslite? Oba jsou z dnesniho rana, po limitu ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.8.14 09:26
@odie píše:
@Ebon IVF jsme měli protože, mám ovulační poruchu a endometriozu, bez antikoncepce jsem menstruovala jen několikrát do roka :( a přítel má občas trochu slabší spermiogram, ale jak kdy. Takže tak. :)

Obvykle se nejdřív dělá iui a když nevychází tak IVF
Problémy co popisuješ jsou bohužel poměrně hodně časté, tak je zvláštní, že si měla nejdřív náročnější IVf
Ebon-vidím to nadějně, zatím nic více, ale ani méně. Držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 09:32

A takže si měla teď clostík? A máš ještě nějaké léky?
A takže tfuj tfuj tfuj… ;)

@odie píše:
@Ebon IVF jsme měli protože, mám ovulační poruchu a endometriozu, bez antikoncepce jsem menstruovala jen několikrát do roka :( a přítel má občas trochu slabší spermiogram, ale jak kdy. Takže tak. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 09:34

@Ebon Ten horní, tam je viditelný dušík. :palec: Vypadá to nadejně, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 09:34

Já vím, musím počkat a uvidíme… :) já už měla tolikrát ducha…ale vždy níž na testu než je teď…´díky za reakci :kytka:

@ilonka12 píše:
Obvykle se nejdřív dělá iui a když nevychází tak IVF
Problémy co popisuješ jsou bohužel poměrně hodně časté, tak je zvláštní, že si měla nejdřív náročnější IVf
Ebon-vidím to nadějně, zatím nic více, ale ani méně. Držím pěstičky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 09:35

Díky… ;) snad zesílí… :roll:

@slunce.v.duši píše:
@Ebon Ten horní, tam je viditelný dušík. :palec: Vypadá to nadejně, držím palce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 09:42

@Ebon A nebo po tom 14dni po iui zajít rovnou na krev a bude jasno hned. Mě ty čůrací proužky udělali silnějšího ducha 15-16den, přitom digi test 14den po iui potvrdil těhu hned. A krev pak 17den po IUI už byla taky jasná. Přitom dálnici jsem na dr. max měla až 21den po iui :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 09:46

V pondělí jdu na krev a moč ke svý doktorce, dělá to tak po iui…ale moje zvědavost :D

@slunce.v.duši píše:
@Ebon A nebo po tom 14dni po iui zajít rovnou na krev a bude jasno hned. Mě ty čůrací proužky udělali silnějšího ducha 15-16den, přitom digi test 14den po iui potvrdil těhu hned. A krev pak 17den po IUI už byla taky jasná. Přitom dálnici jsem na dr. max měla až 21den po iui :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 09:47

A ten s viditelným duchem je dr.max…
No jsem zvědavá…

@slunce.v.duši píše:
@Ebon A nebo po tom 14dni po iui zajít rovnou na krev a bude jasno hned. Mě ty čůrací proužky udělali silnějšího ducha 15-16den, přitom digi test 14den po iui potvrdil těhu hned. A krev pak 17den po IUI už byla taky jasná. Přitom dálnici jsem na dr. max měla až 21den po iui :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 09:50

@Ebon Dr.maxe si holky chválí, proto jsem ho měla taky. Prý nedělá tak falešné čárky jako mamatest. Tak to určitě hlaš co a jak… věřim že víkend se sakra potáhne :mrgreen: Ale vypadá to zatím dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 09:52

No :mrgreen: dám vědět… :kytka:

@slunce.v.duši píše:
@Ebon Dr. maxe si holky chválí, proto jsem ho měla taky. Prý nedělá tak falešné čárky jako mamatest. Tak to určitě hlaš co a jak… věřim že víkend se sakra potáhne :mrgreen: Ale vypadá to zatím dobře ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
22.8.14 10:36

@Ebon JJ, dušík tam je - já měla od 11. dne taky takovýho, dne jsem 14. den a už je krásně vidět:-) Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.8.14 10:49

Tak to moc gratuluju ;) :palec: a doufáááááám :andel:

@kuklisek píše:
@Ebon JJ, dušík tam je - já měla od 11. dne taky takovýho, dne jsem 14. den a už je krásně vidět:-) Držím pěsti!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí