Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hankamisa jo a IUI se dělá v tom samém cyklu, kdy se berou léky..3-7 DC začneš s Clostikem 10-12 DC Ti udělají ultrazvuk, vyfasuješ Pregnyl, ten si píchneš v ten 12 DC a 14 DC Ti udělají IUI..snad jsem to napsala všechno srozumitelně, jsem po druhé noční ![]()
@Ebon IVF jsme měli protože, mám ovulační poruchu a endometriozu, bez antikoncepce jsem menstruovala jen několikrát do roka
a přítel má občas trochu slabší spermiogram, ale jak kdy. Takže tak. ![]()
Holky, dnes 28 dc, 11 dni po 2.iui, co myslite? Oba jsou z dnesniho rana, po limitu ale…
@odie píše:
@Ebon IVF jsme měli protože, mám ovulační poruchu a endometriozu, bez antikoncepce jsem menstruovala jen několikrát do rokaa přítel má občas trochu slabší spermiogram, ale jak kdy. Takže tak.
Obvykle se nejdřív dělá iui a když nevychází tak IVF
Problémy co popisuješ jsou bohužel poměrně hodně časté, tak je zvláštní, že si měla nejdřív náročnější IVf
Ebon-vidím to nadějně, zatím nic více, ale ani méně. Držím pěstičky
A takže si měla teď clostík? A máš ještě nějaké léky?
A takže tfuj tfuj tfuj… ![]()
@Ebon Ten horní, tam je viditelný dušík.
Vypadá to nadejně, držím palce ![]()
Já vím, musím počkat a uvidíme…
já už měla tolikrát ducha…ale vždy níž na testu než je teď…´díky za reakci ![]()
Díky…
snad zesílí… ![]()
@Ebon A nebo po tom 14dni po iui zajít rovnou na krev a bude jasno hned. Mě ty čůrací proužky udělali silnějšího ducha 15-16den, přitom digi test 14den po iui potvrdil těhu hned. A krev pak 17den po IUI už byla taky jasná. Přitom dálnici jsem na dr. max měla až 21den po iui ![]()
V pondělí jdu na krev a moč ke svý doktorce, dělá to tak po iui…ale moje zvědavost ![]()
A ten s viditelným duchem je dr.max…
No jsem zvědavá…
@Ebon Dr.maxe si holky chválí, proto jsem ho měla taky. Prý nedělá tak falešné čárky jako mamatest. Tak to určitě hlaš co a jak… věřim že víkend se sakra potáhne
Ale vypadá to zatím dobře ![]()
No
dám vědět… ![]()
@Ebon JJ, dušík tam je - já měla od 11. dne taky takovýho, dne jsem 14. den a už je krásně vidět:-) Držím pěsti!
Tak to moc gratuluju
a doufáááááám ![]()