IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
25.8.14 12:29
@Martina1409 píše:
@nikinka 123 jen jednu a klidně mi tykej:-) Zatím žádnou další neplánuju, pravděpodobně nebude třeba:-)

dobře tak jo a proč jen jednu IUI přece všude píšou že až jich je víc za sebou je větší pravděpodobnost těhotenství :) a byl ten zákrok bolestivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
25.8.14 12:32

@nikinka 123 To jo, to je pravda. U nás by teď IUI byla zbytečná, protože jsem v 5.tt. Ne, nebyl. Jako běžná gyn. prohlídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.8.14 12:33
@Martina1409 píše:
@nikinka 123 To jo, to je pravda. U nás by teď IUI byla zbytečná, protože jsem v 5.tt. Ne, nebyl. Jako běžná gyn. prohlídka.

hhhaaaa tak to vám přeji moc teda moc gratuluji a no a co teda to bylo když ne I|IUI? IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
25.8.14 12:39

@nikinka 123 no nakonec právě nic, dovolená :potlesk: Chtěla jsem jít na konzultaci ohledně IVF cyklu zdarma - jedno CAR v Praze provádí studii. No a už jsme tam nedošli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.8.14 12:42
@Martina1409 píše:
@nikinka 123 no nakonec právě nic, dovolená :potlesk: Chtěla jsem jít na konzultaci ohledně IVF cyklu zdarma - jedno CAR v Praze provádí studii. No a už jsme tam nedošli ;)

tak to je dobře že se to povedlo u vás ted u nas musíme doufat že se o povede snad tak naděje je tam vždy a když máme vše v pořádku uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
25.8.14 12:45

@nikinka 123 určitě! A když ne napoprvé, tak nevěš hlavu. Jestli jste oba v pořádku, tak to určitě vyjde. My už o jedno přišli v r.2012, tak se teď modlím, aby to vše dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.8.14 12:53
@Martina1409 píše:
@nikinka 123 určitě! A když ne napoprvé, tak nevěš hlavu. Jestli jste oba v pořádku, tak to určitě vyjde. My už o jedno přišli v r.2012, tak se teď modlím, aby to vše dobře dopadlo.

já vám taky přeji vše nej děkuji :)přeji si aby to vyšlo a hlavně at to nebolí a tod vše můj snoubenec tam doufám bude semnou pokud ho doktor pustí se ho musíme zeptat jestli je to možné tak tam semnou bude a natočí mě trochu aby kdyby se to povedlo měli jsme památku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
25.8.14 13:08

@nikinka 123 tak o tom dost pochybuju, že by se to smělo natáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.8.14 06:48

Ahoj všem, dlouho jsem se tady nebyla - bylo to jen čekání na vhodný okamžik. Ve středu mě čeká iui. Včera na kontrole mi zjistili 3 folikuly (po Clostilbegytu, 2×1, od 3. - 7. dc), velikost nevím, ale paní doktorka říkala, že jsou v pohodě. Píchli mi Pregnyl a teď už jen čekáme na středu. Dost jsem se bála hyperstimulačního syndromu, tentokrát mě Clostilbegytu bolelo v kříži, trochu břicho, ale je to v pohodě. Z iui jsem nervózní, je to moje první. Snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.8.14 06:53

A ještě mám malinký dotaz. Taky vám některé udělal Pregnyl dost fialovou modřinu na břiše? Moje má průměr asi 3 cm, je tmavě modrá, až fialová, trochu mě to místo pobolívá. Píchla mi ji sestra. Sama jsem si píchala (kdysi) injekce do břicha taky (látku na ředění krve), ale taková modřina se mi nikdy neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
26.8.14 07:38

@Busy držím palce :palec: mě píchal pregnyl přítel (do zadku) a bez modřiny, ale měl na mě projímavé účinky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
26.8.14 08:34

@Busy já jsem tedy modřinu neměla a to mi ho píchal manžel dost neodborně:-D Těžko bych si ho teda píchla odborněji. Možná bych tam zkusila brnknout, zda je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.8.14 10:58

Holky, na co jsou všechny ty injekce, atd.?? jednu vím, ta je na „spuštění“ ovulace, ale nevím jak se jmenuje..a ty další?? Dostanu i něco, na včasné dozrání toho vajíčka?? Třeba je možný, že každý měsíc je jiný… Už to chci mít za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
26.8.14 12:50

@karol.k dostaneš jen jednu, jen každý CAR dává jinou - některý Pregnyl, jiný Ovitrell atd. Na dozrání vajíček se většinou dává Clostilbegyt, který je v tabletách a dává se na začátek cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.8.14 19:20
:P :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie