Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moje modřina na břiše. Na netu jsem našla příbalový leták, je to celkem běžný nežádoucí vedlejší účinek. Jsou případy i kopřivky a alergické reakce.
Holky, zítra si musím zavolat do CARu, ale zeptám se i tady, třeba někdo bude vědět. Mám začít se stimulací na IUI a řekli mi, že si mám zavolat 1.den, kdy dostanu menstruaci a objednají mě na 2.den.
Nevíte, jak to je, když menstruace přijde v pátek nebo o víkendu? Nějak jsem se zapomněla zeptat a tento týden už by to mělo přijít.
Tak na to dozrání vajíček asi už nic nedostanu..jdu tam rovnou na UT 9. den cyklu… :/ takže budu počítat s tou jednu na ovul. aspoň..no uvidíme, co se mnou budou vyvádět…děkuji
@karol.k no já taky nic nedostávala předtím. Oni uvidí podle ultrazvuku, jak se folikuly vyvíjí. Je zbytečné, aby ti dávaly Clostilbegyt, když ho třeba ani nepotřebuješ:-)
@Meha a to je kvůli hormonálnímu profilu? Mně říkali, že na ten můžu jít 2.-4.DC, ale samozřejmě za zeptání nic nedáš.
@Martina1409 Už jsem tam volala, řekli mi, že to může být 2. nebo 3. den, tak fajn. Hormonální profil mi už dělali, tak nevím, jestli budou znova nebo jestli mi jen dají léky na stimulaci. Jdu na to poprvé, tak pro mě bude vše nové
.
Zdravím vás, chtěla jsem se zeptát jsem druhý den po IUI dneska mam brat 2 tabletky večer UTRoGESTANU má někdo zkušenosti stěmito prášky? Děkují za odpověd
@lusinda3011 Řekla bych že utrogestan bereme snad až na vyjímky všechny. Nevim co potřebuješ vědět.
Lepší je zavádět, někdo polyká. Já po polykání byla víc ospalá. Při zavádění ti může něco vytéct, až se začne rozpouštět, což je ok. Pokud ho máš jen večer, je lepší zavádět až půjdeš spát.
@slunce.v.duši píše:
@lusinda3011 Řekla bych že utrogestan bereme snad až na vyjímky všechny. Nevim co potřebuješ vědět.Lepší je zavádět, někdo polyká. Já po polykání byla víc ospalá. Při zavádění ti může něco vytéct, až se začne rozpouštět, což je ok. Pokud ho máš jen večer, je lepší zavádět až půjdeš spát.
Ahá děkují, ja práve poslední dvě IUI nebrala vubec až tedkom mi to nasadili na třetí iui ![]()
@lusinda3011 tak to pak chápu
já už jsem tu zvyklá, že každá něco chroupe, píchá a zavádí. tfuj tfuj tfuj ať to vyjde ![]()
@slunce.v.duši píše:
@lusinda3011 tak to pak chápujá už jsem tu zvyklá, že každá něco chroupe, píchá a zavádí. tfuj tfuj tfuj ať to vyjde
Děkují moccc doufám že snad se už zadaří
na po třetí kdýž ne tak asi ivf ale do toho se mi moc nechce
a co tý kolikate ti výšlo iui?
@lusinda3011 My měli dvě IUI a nic, tak jsme šli na IVF a taky nic. Mezi čekáním na další IVF (neměli jsme totiž žádné mrazáčky) jsme dali pro srandu třetí IUI a vyšla. ![]()
@slunce.v.duši píše:
@lusinda3011 My měli dvě IUI a nic, tak jsme šli na IVF a taky nic. Mezi čekáním na další IVF (neměli jsme totiž žádné mrazáčky) jsme dali pro srandu třetí IUI a vyšla.
ták to je mazec
to gratulují
a mužu se zeptát jak dlouho ste se pokoušeli?
@lusinda3011 Dneska se tomu MUDr. v CARu taky smál. My se snažili od ledna 2009. Nikdy jsem nenašla ani dušíka na testu, prostě totál neúspěch. Do CAru jsme začali chodit až letos v lednu. Tak zatím taky nemam vyhráno, přece jenom 1.trimestr končí až za měsíc. Ale srdíčko dneska bylo, tak to vidím optimisticky. Když už nic jiného, tak aspoň vim že to jde…
@slunce.v.duši píše:
@lusinda3011 Dneska se tomu MUDr. v CARu taky smál. My se snažili od ledna 2009. Nikdy jsem nenašla ani dušíka na testu, prostě totál neúspěch. Do CAru jsme začali chodit až letos v lednu. Tak zatím taky nemam vyhráno, přece jenom 1.trimestr končí až za měsíc. Ale srdíčko dneska bylo, tak to vidím optimisticky. Když už nic jiného, tak aspoň vim že to jde…
To je nádhéra že to výšlo tak pěkně, mo se snažíme asi už 5 let a taky zatím vubec nic ani dusíkna testu nic
dneska sem druhý den po iui ale nic necítím ani žádne přiznaký nic jako bych na ničem nebyla takže tomu šancemoc nedávám
ale tobě to přejí vím jake to je to čekaní a snažení se o mimi ták hlavně at je vše jak ma bejt a zdravíčko ![]()