IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4668
5.9.14 09:14

@lusinda3011 ne ne, počítá se to až od dalšího dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
5.9.14 09:20

@slunce.v.duši to je hezký. Tak to je fajn, že doktor je spokojený:-) Je hrdý na své dílo:-D No však já s tvou gyndařkou souhlasím. Na průkazku je ještě brzy. Úplně mě vyděsil, jak mi jí nabízel. No já bych měla jít na odběry někdy mezi 26/9-6/10 a 16/10 jdu na ten ultrazvuk. Nevíš, zda když jde vidět srdce, že to znamená automaticky srdeční činnost? Říkal, že srdíčko už je, ale nevím, zda mu pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.14 09:50

@Martina1409 Jestli srdíčko viděl, tak je to v pořádku :kytka: Užívej si těhu. Mě MUDr. na gyndě v 6+1 srdce vůbec neviděla. Dělala mi utz přes břicho, tak možná proto. A říkala že ani za týden tam být nemusí a nemam panikařit, že má čas. V 7+1 mi dělali vaginální utz a už tlouklo. Mě tedy v CAru do zprávy přímo napsali že plod je vitální se srdeční akcí. Osobně si myslim, že kdyby se MUDr. něco nezdálo, tak ti to řekne a pozve si tě za pár dní znova.
Já se dneska objednala taky na screening a překvapilo mě že na krev si mam vzít těhu průkazku. Tak jsem jim řekla že to budu 10+2 a určitě ji mít ještě nebudu. Nakonec se prý spokojí s fotkou z UTZ a zprávou že jsem opravdu těhotná. :nevim: Na UTZ pak mam jít 7.10. Příjde mi to docela dlouho, to už budu 12+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.9.14 10:29

@Kristin86 vůbec se nemáš čeho bát! Moje první narkóza byla v prosinci, když jsem právě šla na laparoskopii+hysteroskopii…žádnej strach, hlavně budeš vědět výsledky, jak to tam dole máš ;) my jsme se třeba dozvěděli, po třech letech snažení se, že vlastně to tam dole mám „ucpané“ a spermiogram, můj chlap to bere sportovně, vykonali jsme ho doma a pak jsme ho dovezli Dr. Hlavně to byla strašná sranda u toho (což bych možná nerozebírala) :D :D :D :D a teď víme, že pujdeme na IUI snad už další měsíc, pokud Clostil zabere, a to už doma nepůjde.. :D to už pěkně na klinice ;) ale i tak si z toho děláme srandičky. Říkám, že mu dám do kabinky svojí fotku :D takže NO FEAR!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
8.9.14 08:49

Juchůůůů :mrgreen: Máme :srdce: A příště už jdeme do poradny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
8.9.14 09:02

@kuklisek který je to týden? :-) Gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.9.14 09:07

@kuklisek jéééé, moc gratuluju :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
8.9.14 09:53

Moc děkuju holky - strašně jsem se bála a teď jsem nejšťastnější na světě:-)

@Martina1409 Je to přesně 6+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 10:49

Zdravím vás holky tak dneska jsem 13 den po iui a test sněhobílí ach jo :/ :zed: se asi nedočkám :( pobolívá mě pořád pod bříškem myslíte že to muže být s Urtogestanu? díky za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.9.14 12:00

@lusinda3011 myslím, že ano, mě utrogestan úúúúplně rozhodil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.9.14 12:01

@lusinda3011 taky mě bolel podbřišek, prsa, byla jsem opravdu hooooodně přecitlivělá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
8.9.14 12:12

@lusinda3011 taky mě po něm pobolívalo břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 12:13

Děkují, tak si to bude tím nic asi vysadím zítra a budu čekat na mrchu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
8.9.14 12:15

@lusinda3011 máš dělat test 14. den po IUI? Jestli ano, tak si ho udělej ještě zítra a pak bych ho vysadila, pokud by byl negativní. Alespoň já měla takové instrukce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 12:16
@Martina1409 píše:
@lusinda3011 máš dělat test 14. den po IUI? Jestli ano, tak si ho udělej ještě zítra a pak bych ho vysadila, pokud by byl negativní. Alespoň já měla takové instrukce:-)

ano zítra bych měla testovat budeto 14 den, testla jsem už dnes ale nic :/ zkusím teda ještě zítra pak vysadím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí