IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
11.9.14 10:37

@Martina1409 uvidíme, musíme se doma nějak domluvit :think: každopádně vás budu informovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.9.14 10:40

@Baterinka prosím ještě jednou pro natvrdlé :mrgreen: :oops: více protejnů je dobré jíst kdy? v období kdy se píchají iněkce před IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 10:40

@Muf86 Mufi jaké léky? Myslíš ty na stimulaci nebo ještě něco jiného?…Mléčné výrobky hlavně po odběru vajíček - OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.9.14 10:45

@slunce.v.duši myslím léky na potlačení imunity, ale přitom mi řekl, že IVF, se tento problém obejde :nevim:
OPU :mrgreen: moc děkuji za vysvětlení, tahle zkratka mi nic neříkala :oops: asi se mi bude tato informace hodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
11.9.14 10:46

@Muf86 Negativní no… :zed:

@slunce.v.duši Děkuju za radu. Budu pít mléko a baštit jogurty ;). JJ jistý není nic. A pak ještě, jestli se to uchytí, abych to donosila. Všechno vím… OHSS? Tak si teprve teď o tom čtu.

@Baterinka Náš spg byl nic moc…13 mil. Doktorka po ultrazvuku říkala, že jestli se to povede, že to budou dvojčata. Ani jedno :zed: Mrchy jsou nějaký líný… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
11.9.14 10:51

@Muf86 Jasný je to o myšlení. Taky to byla nejdřív pro mě rána, když mi řekli po laparce, že jsem skoro v pohodě a že tak do dvou, až do tří měsíců otěhotním. Pak příjdu do CARu a tam na mě vybafnou s IVF. No nejdřív ta myšlenka… proč zrovna já?? Teď si říkám, že holt šance musíme zvětšit, když ten spg není nejlepší…

Musím říct, že teda jsem vděčná, že si tu mám s kým o tom promluvit a koho se zeptat. Děkuju vám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 10:52

@Muf86 @Martina225 Holky, hlavně nepropadejde panice. My měli zrovna tu smůlu, že u IVF jsme dopadli jak sedláci u Chlumce a dost mě to sebralo. Nakonec nám vyšlo poslední IUI hned po IVF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
11.9.14 10:54

@slunce.v.duši Však taky Ty jsi mi důkazem, že zázraky se dějí :palec:. A že je hlavní mít klidnou mysl a nevzdávat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.9.14 11:30

Děvčata, já vás nemít, tak asi zešílím, jsem moc ráda, že vás mám, člověk se má komu vypovídat a vaše rady a zkušenosti se hoděj ;)
Jen se musím doma s chlapem domluvit, co s tím vyvedeme :nevim: taky nechci házet peníze oknem, ale zase už nechci čekat další roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 11:38

@Muf86 Ty peníze jsou brutus. To je fakt. Kdyby člověk měl věšteckou kouli a viděl do budoucna. Manžel na IVF nechtěl vůbec, bylo mu líto peněz a byl přesvědčený že to dáme i sami bez doktorů. Nakonec jsem si to vybrečela, taky jsem nechtěla čekat další roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
11.9.14 11:48

Taky se u nás řešily peníze. Mě jich je líto, ale přítel tvrdí, že se to zkusí i kdyby to nevyšlo, aby jsme věděli, že jsem udělali opravdu všechno a jednou nám to nebylo líto.

@slunce.v.duši Váš spg byl dobrej? V čem byl u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.9.14 15:58

No to IVF urcite jistota neni ale alespon je tam trosinku vetsi sance..si myslim ja..tak tajne doufam ze to tak nejak nanekolikaty pokus vyjde..ja musim rict ze jsem z toho IUI na nervy :? vsechno se to jenom taaahne..a vysledek zadnej. @slunce.v.dusi taky jsem to o tech jogurtech vycetla v diskuzich ;)
@Muf86: no kdyz ti protilatky proti embryim nenasli tak nechapu proc mas bastit prednison i pri IVF..asi pro jistotu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
11.9.14 16:26

@Muf86 @Martina225 Přispěju svou troškou do mlýna. My dnes byli na první konzultaci v CAR, podle dr. není důvod, proč by se nám nemělo povést i přirozeně otěhotnět a pozor - opatrně se nás zeptala, zda bychom jako chtěli IVF :-O To jsme samozřejmě zatím odmítli. U nás peníze problém nejsou, ale stejně mi to přišlo poněkud podivné. Ve výsledku jdu zítra na IUI, takže se hlásím sem do klubu. Nemyslím si, že by to na první dobrou vyšlo, ale nějak se začít musí.

• Citovat
  • Upravit
784
11.9.14 16:50

@Martina225 no to my mame nekdy aj min a jeste spatna morfologie hlavicky.. :roll:
ja pry ovuluji normalne, akorat cervikalni hlen nepropousti spermie snad..
dostavam se do stadia ze je mne jedno jak a za kolik hlavne at uz to po temer 4 letech projedinkrat vyjde..snad nechci tak moc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 18:02

@Martina225 U nás nebylo nic moc spermio a jinak se další důvod nenašel. Ovulace pravidelná, srůsty ani endoška nikde nic, všechno průchozí a funkční. Pravda imuno a genetiku jsem neměla. MUDr. si myslel že je to i částečně u mě v hlavě a že tělo je prostě po předchozí nemoci unavené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí