IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4574
8.9.14 13:07

@lusinda3011 Jsme na tom stejně :). Já byla na IUI 27.8.takže jsem 12 den. Test si ještě nedělám… já si ho raději, ani NEKOUPILA! Jinak jsem trapná a udělám ho klidně i 11 den. Včera mě bolelo pořádně břicho, tak jsem si myslela, že to v noci dostanu. Ráno nic. Tohle je naše poslední šance před IVF. Takže se modlím, aby to vyšlo. Ten můj dneska řekl, že nechce bejt u toho, až si ten test budu dělat. No já bych u toho taky nejradši nebyla :zed: :roll:.
Holky držte se! Těhulky, opatrujte se a snad se k vám brzy přidám.
@kuklisek moc krásná zpráva :kytka:
@Muf86 A jak to vypadá s tebou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.9.14 14:27

@Martina225 ve středu jedu do SANUSu s výsledkami z imunologie. Tak jsem zvědavá, ale v papízu z imunologie je napsáno, že doporučují pří měsíční léčbu… hlavně aby zabrala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.9.14 14:30

@Martina1409 @lusinda3011 já si taky měla udělat test 15.den po IUI a kyž bude negativní, tak vysadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
8.9.14 14:39

@Muf86 A čeho léčbu, co se našlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.9.14 15:15

@Martina225 @Muf86 Ahoj holky :) tak divam ze jsme na tom s Martinou podobne, stimuluji na posledni IUI pred IVF, melo by byt koncem tydne :roll:
jiz tomu ale moc neverim delam to jenom pro to at vsefchno pred IVF vycerpam..hned po IUI se chystam na hory takze zadny klidovy rezim :lol:
njo snad teda do konce roku budu taky tehulka, veskere sve nadeje vkladam do IVF..
vsem novym tehulkam taky gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.9.14 15:21

@Martina225 mám protilátky proti spermiím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.14 22:30
@Martina225 píše:
@lusinda3011 Jsme na tom stejně :). Já byla na IUI 27.8.takže jsem 12 den. Test si ještě nedělám… já si ho raději, ani NEKOUPILA! Jinak jsem trapná a udělám ho klidně i 11 den. Včera mě bolelo pořádně břicho, tak jsem si myslela, že to v noci dostanu. Ráno nic. Tohle je naše poslední šance před IVF. Takže se modlím, aby to vyšlo. Ten můj dneska řekl, že nechce bejt u toho, až si ten test budu dělat. No já bych u toho taky nejradši nebyla :zed: :roll:.
Holky držte se! Těhulky, opatrujte se a snad se k vám brzy přidám.
@kuklisek moc krásná zpráva :kytka:
@Muf86 A jak to vypadá s tebou??

ahoj no to je naše taky poslední IUI planujeme taky ivf ale mam z toho docela strach že to taky nevýjde :( testy sem si nekoupila taky ale až dnes, nedalo mi to zítra budu 14 den po iui udělám test ale stejne si myslým že zbytečně asi :zed: jak dlouho se pokoušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.9.14 07:30

@Muf86 Vím, není to dobrá zpráva, ale ber to tak, že to není definitivní. A že je skvělá zpráva, že se to dá léčit. Tvé pocity chápu, máme to zrovna tak, ale na druhé straně. Přítel měl dvě operace variokély a jednou zánět. A právě ten zánět způsobil, že se objevily protilátky :roll:. Na to, co prožil jsme rádi, že je vůbec plodnej. Ať ti léčba uteče a už můžeš začít stimulovat. :kytka:
@lusinda3011 Já prubnu testík, až zítra. Zítra mám 14 den. Jasný malá naděje tam je, ale počítám i s tím „horším“. My se snažíme něco přes rok. V CARu jsme už 6 měsíců. Na spg jsme zašli poměrně brzo z důvodu jeho častých nemocích. Tak držím palce tobě na ten dnešek a ať tam svítí zřetelné // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.9.14 09:11

@Martina225 máš pravdu, vlastně je to dobrá zpráva, jsem ráda, že se našlo něco, co se dá léčit. Bylo to hrozný, když ti tvrdí, že jsi v pořádku a přitom to nejde :( Tří měsíční léčbu nějak zvládneme a třeba to potom půjde i samo… musím se na vše zítra zeptat doktora :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.9.14 09:50

Tak jsem to nevydržela a udělala si test 13 den… :zed: Takže IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
9.9.14 09:54

@Martina225 Nevš hlavu, třeba se tam ještě zjeví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.9.14 10:11

@Martina1409 Myslíš, že je třináctý den brzo? Vždycky jsem si měla udělat test, až za 2.5 až 3 týdny. Tak nevím… :nevim: Udělám si další test ve čtvrtek z ranní moči… jinak volám, jak jsem na tom se schválením u pojišťovny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
9.9.14 10:37

@Martina225 no u někoho to tak je, že se ještě 13.den nic neobjeví. Třeba jste mohli počít o den, dva později, jestli jste to ještě pojistili doma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.9.14 11:06

čekání

Ahoj,
v pátek 5.9. jsem byla prvně na IUI. Ty 2 týdny jsou fakt na prd.
Bohužel tomu moc nevěřím, neupínám se na to. Vím, že je to naprosto špatný přístup, ale nemůžu si pomoct.
Zrušila jsem diagnostickou laparoskopii na konci září. Můj muž řekl, že IUI zvládne víckrát. Dočetli jsme se, že se úspěšnost zvedá s počtem zákroků. Uvidíme. 2-3 měsíce už asi počkám :)
Ach jo…je to hrozný. V sobotu jsem se dozvěděla o těhotenství kamarádky. Muž mi to nechtěl říct před IUI, aby mě to nerozhodilo :/ Je hodnej. Já jí to moc přeju!! Ale sakra jak je možný, že si v červnu řekne „tak už“ a ono se to povede? Opravdu jí to přeju, ale sobě/nám taky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
9.9.14 11:16

@Kristin86 já vím, že to bude znít fakt blbě a dost těžko se to pak reálně dělá, ale zkus se na to tak neupínat a nemyslet tak pesimisticky. Věnuj se tomu, co tě baví a nechej tomu volný průběh, fakt. Jak to začne takhle šrotovat v hlavě, o to hůř to jde. Když nevyjde první pokus, zkusíte další a další. Pokud jste zdraví, pak není důvod, aby to nevyšlo. Jen nesmíš být tak zdeptaná :( Zajeďte si s mužem někam na víkend zarelaxovat a užívejte si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí