IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
9.9.14 11:27

@Martina1409 :) Já vím. Nejhorší je být zahořklá a to myslím nejsem. Dělám co mě baví. Mám chlapa co mě překvapuje každý den (mile :) ) a jsem za to ráda. A vím, že to jednou přijde. Jen tomu sem tam propadnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
9.9.14 11:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.9.14 11:52

@Kristin86 Tak ono se řekne, nemyslet na to… Ale vždyť je to kolem nás skoro denně. Minulý týden jsem byla za kolegyní v nemocnici. Měla dva dny před císařákem. Odcházela jsem s dobrou náladou. Žádná depka se nekonala, přeju jí to. Dneska jsem to vzala. Martí @Martina1409 možná máš pravdu, ještě se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 12:04

Je pravda že když jsem se k tomu upínala a doufala a řešila se a kontrolovala a testila před termínem…tak prd a ořech. Jakmile jsem to vzdala, chovala se jako bych na žádném IUI nebyla, svou naděj přesunula k druhému IVF nebo adopci, tak to vyšlo. Fakt je to v té hlavě. Můžeme si říkat že né, že nemáme pocit že bychom se nějak upínali nebo na to mysleli, ale je to tam…
A s tim testováním. Nejlepší je jít jako samoplátce na krev. Pokud tedy nezve na krev přímo CAR. V pátek 14 den po IUI mi digi test vyšel jasně pozitině. O víkendu jsem tedy zkusila klasické čůrací proužky a tam silnější duch. V pondělí na krvy HCG 801. Takže nejspíš málo barviva v testu. Jnak by tam byla přece už kolejnice jak blázen.
Jsou holky co mají 14 DPO nízké HCG, třeba jen 17-50 a jestli mě při mé hodnotě ukázal ducha, tak co by ukázal pak jim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.9.14 12:10

Běžela jsem den po IUI závod. Doktorka řekla, že můžu/ mám. Přesně jak píšeš @slunce.v.duši Nemůžu sedět doma a čekat na proužky. Užírat se, jestli to vyjde nebo ne. Dělala jsem to poslední půl rok a bylo to špatně. Už na to kašlu. Jestli máme otěhotnět, otěhotníme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
9.9.14 12:14

Ja jsem to taky furt resila a ptala se sama sebe, proc jinym to jde a nam ne-kord, kdyz uz jsem jednou tehotna byla. Pak jsme se rozhodli pro tu studii v Gynemu a mela jsem nadeji na IVF zdarma a uz jsme tam nedosli. Uz jsem proste rezignovala a bylo mi to vsechno nejak jedno a povedlo se nam to v mesici, kdy jsme meli sex 4×. Tak to mi prislo jako velke umeni teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
9.9.14 12:15

@Kristin86 presne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.9.14 12:16

@Martina1409 No tak to je hezký :-O :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.9.14 13:03

@Kristin86 Sice neběhám, ale hodně chodím svižnou chůzí, tak 14 kiláků (někdy i víc) v lese do kopce. Druhej den po IUI jsem dala lážoplážo 8 kiláků a pak, jako obvykle. Si nemyslím, že díky tomu, že si vyšlápnu kopec se to nepovedlo. Naopak se všude zdravej pohyb doporučuje. A dobrá nálada je taky fajn, než čučet doma za oknem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.9.14 13:13

@Martina225 A to my přesně nechceme, sedět doma a čučet :lol:
Dodává mi to hrozně sily, takhle tady psát/ povídat si :)
Díky holky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
10.9.14 11:53

Ahoj, chtěla bych zeptat vás zkušenějších, poslali vás na IUI hned následující měsíc po vstupní konzultaci? Vůbec nevím, jaký časový postup mám očekávat, abych nebyla natěšená na nějakou „akci“ a zklamaná, že se nic neděje… Spermio vyšetřené máme.

• Citovat
  • Upravit
4668
10.9.14 12:46

@DaMaThe ahoj, mě tedy ano. Šla jsem na konzultaci, pak jsem šla na krev a hned po krvi cca od toho 11DC jsem začla chodit na ultrazvuky a pak na IUI. Asi taky záleží na tobě, kdy chceš jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.9.14 12:52

@DaMaThe ano,nam to zrovna vyslo, ze jsem byla 2. den cyklu, takze profil, clostil, ultrazvuky a hned IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
10.9.14 12:52

@Martina1409 Tak chtěla bych přirozeně co nejdříve. Ale budu při konzultaci už 11 dc, to by se asi nestihlo. Snad ten další měsíc to klapne. Díky.

• Citovat
  • Upravit
4668
10.9.14 13:08

@DaMaThe takže ještě nemáš hormonální profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí