IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
14.9.14 16:27

@nikinka 123 ahojky tak jsme na to asi stejne ja ted taky cekam na ms a hned druhy den jedu na krev a pak 10-12 den na kontrolu. Docela se tesim jak to bude :D Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
14.9.14 20:05

@nikinka 123 Ahoj, léky nejsou nutné. Mě například vaječníky fungují ukázkově, ale i tak jsem brala clostilbegyt, který zapříčinil, že jsem měla oba vaječníky v „provozu“ ;). Injekci pregnylu, aby ovulace proběhla a utorgestan na případné udržení ranného těhotenství. Inseminace nebolí. Je možná jen nepříjemná, asi jako když ti berou stěry na cytolce. Já při třetí inseminaci necítila vůbec nic ;). Hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
14.9.14 20:11

@DaMaThe 90mil./ml? No tak to je úžasný :potlesk:. Já s těma našima 13mil. a někdy 5mil. :oops:. Tak vidím, že je v tom rozdíl a velkej teda. Těch našich pár, než tam doplavou… tak jim holt pomůžeme ICSI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
14.9.14 20:18

@Martina225 První spermiogram vyšel dokonce 180 mil./ml, ale to asi musela být nějaká chyba když teď vyšel poloviční. Ale víš jak, ona nakonec stačí jediná spermie a tu pro vás při IVF určitě s pečlivostí vyberou ;)

• Citovat
  • Upravit
4289
15.9.14 08:14

@Martina225 nevím, jestli ti mám k MS tentokrát gratulovat, nebo tě povzbudit :nevim: každopádně, je to tak jak to píše @DaMaThe užívej si MS, třeba je na dloooooouhou dobu poslední :palec: doufám, že mě MS taky brzo dorazí a budeme se na MS připravovat „společně“ :mrgreen: :hug:
@nikinka 123 budu držet palce a nemáš se čeho bát, bůbec to nebolí, neměla jsem vůbec žádnej problém :) hlavně klídek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
15.9.14 08:43

Prosím chtěla bych se zeptat, měřila jste některá bazální teplotu ke zjištění ovulace a přitom podstupovala IUI? U mě se sekli cca o týden, jsem z toho docela zklamaná, ne že bych doufala v tak rychlé otěhotnění, spíš zda vůbec ví, co dělají? :think: Moc dobrý dojem to na mě tedy neudělalo a to v CAR teprve začínáme…

• Citovat
  • Upravit
4289
15.9.14 08:57

@DaMaThe já měřila BT několik cyklů, ale při IUI ne, dopoledne mi udělali IUI a večer mě bolel podbřišek jako při OVU ale cca 10× víc, to přikládám tomu pregnylu, taky se mi zdálo, že mi IUI udělali brzy, ale dle odpolední a večerní bolesti bicha… :nevim: myslím, že tím pregnylem si to pojistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
15.9.14 09:23

@Muf86 No já právě ani pregnyl nedostala, takže to nemělo šanci ovu uspíšit :( Zase smůla no, tak snad příště to vyjde lépe.

• Citovat
  • Upravit
4289
15.9.14 09:28

@DaMaThe určitě :hug: já když jsme se rozhodli pro IUI, tak jsem to nechala na lékařích a nemotala jsem se jim do toho. Je fakt, že některá děvčata tady píší, že si o spoustu věcí musela říct sama, tak nevím… je to složité, myslela jsem si, že v den IUI mi udělají ultrazvuk, aby věděli, jak jsem na tom… a ono nic zavedli mi spermouše cca 20 min. mě nechali ležet a tradá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
15.9.14 09:34

@Muf86 Já ani neležela, hned šup dolů a pryč. No já mám dost nastudováno a hlavně vím, jak funguje moje tělo, nechci se do toho lékařům plést, ale zase slepě důvěřovat v čemkoli také ne. Ideálně kdyby byla možná diskuze. Uzv jsem měla den před IUI, plodné dny prý 12-15 dc, přitom dnes jsem 15 dc a ovulace ještě nebyla. Snad mi příště vysvětlí jak to je nebo dají na mé počty.

• Citovat
  • Upravit
4289
15.9.14 09:41

@DaMaThe zjusila bych se s doktorem rozumně domluvit a uvidíš :nevim:
Myslíš, že tento cyklus tedy není šance? Kdy se chystáte na další IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
15.9.14 09:51

@Muf86 Určitě není šance, protože ovulovat budu nejdříve ve středu. Další IUI je ve hvězdách, nejprve musím po MS na odběry a dle nich se uvidí další postup. Snad budu mít aspoň HP v pořádku…

• Citovat
  • Upravit
4574
15.9.14 10:17

@Muf86 @DaMaThe Holky díky za povzbuzení. Tenhle rok je pro mě velmi těžkej a to nejen, že se snažím otěhotnět. Je fajn, číst povzbuzující věty. Se svými blízkými, to raději neřeším. Neví o čem je řeč. Teď čekám na 2. října ( na vyzvednutí léků) a zdá se mi to, jako nekonečná doba. I když mám strach, tak se zároveň těším. A nesnáším ty dny, kdy se nic neděje… to čekání je děsný :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 10:49

@Martina225 Tak to kazdopadne a kdyz se snekym o tom budes bavit tak ti vetsinou kazdej rekne ze je to v hlave a nenas na to tolik myslet ale copak to jde. Ja uz rok cekam a porad se nic nedeje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
15.9.14 11:01

@Martina225 @Martina225 jasně, ten kdo s tím nemá žádný zkušenosti (a často otěhotněl na 1. pokus, nebo dokonce neplánovaně), tak ten ti řekne, nemysli na to, je to hlavou :cert: :cert: :cert: to nesnáším tyhle řeči :cert: ¨
Nejlepší je to tady s vámi, jsme na stejné lodi a proto si rozumíme :hug:
A „tchýtě“, tak mi říkala, tak s tím něco dělejte! Tak jsem to chtělka zahrát do autu a říkám jí: musíme nejprve našetřit… a doufala jsem, že tím náš rozhovor ukončíme :) a ona na to: vždyť první 3 pokusy umělého oplodnění jsou zdarma, jsi špatně informovaná!… no tak má to cenu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí