IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
15.9.14 17:44

@lenusek11111 Nevi a nebo nema nekdo zkusenosti se Sanusem v HK? My jsme tam byly a pristup od pana doktora uplne super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.9.14 18:04

@bikerinka @Muf86 holky to je silny rocnik! :mrgreen: proste to dotahnem do zdarneho konce jinak to nevidim :!
jinak nesnasim! ten progestan blby(neco jako utros), si rano pripadam jak babca s lekama, zobu 2 pilule Progestanu a k tomu jeste 2× Euthyrox na stitku :zed:
jeste mi ani 30 nebylo zato leku mam na rozdavani jak duchodkyne pomalu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 18:30

@Baterinka tak me zatim staci duphaston ten mam 2krat denne jednu tabletu :lol: v to doufam ze nam to vyjde to zvladneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 20:17

Ja jsem si naindikovala utrogestan, ktery jsem mela doma. Samozrejme mi doktor nerekl, ze bych ho mela brat.Ale brala jsem ho od 17DC a citila jsem se, jako bych vychlastala flasku tvrdeho chlastu.Hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 21:30

@lenusek11111 jak to a na co to je? To je podobny jako clostyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 22:01

Clostil je na to, aby se vytvorily folikuly - vajicka. Utrogestan je temer to stejne, jako duphaston.Ten dodava do tele hormon myslim progesteron, ktery pokud nedojde k oplodneni vajicka upravi cyklus. A kdyz je vajicko oplodneno, tak to taky pomuze telu.Ale kazdopadne to neublizi embryu, protoze to zeny berou i na udrzeni tehotenstvi.
Tabletka se sni a nebo vsunuje do pochvy. A ja jsem je jedla. A pak jsem byla jak nametena chlastem. Samozrejme ten stav trval max.hodinku.Pak uz to bylo v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 22:03

To mi ale rikal muj gynekolog uz kdysi.Ten reznik z gyncentra mi nerekl vubec nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 22:09

@lenusek11111 Tak ja ti nevim co se deje kdyz beru duphaston a ms jsem dostala minuly mesic az za 38 dni :,( a to jsem si uz fakt naivne myslela ze se to povedlo to jsem i mela bolest prsou tak tam bylo dost nadeje ale delala jsem test 2krat a negat. Pak jsem byla na gynde a ptal se me jestli jsem si delala test :cert: to me zase bylo hrozne… Tak alespon nemusis pit vid? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 22:21
@bikerinka píše:
@lenusek11111 Tak ja ti nevim co se deje kdyz beru duphaston a ms jsem dostala minuly mesic az za 38 dni :,( a to jsem si uz fakt naivne myslela ze se to povedlo to jsem i mela bolest prsou tak tam bylo dost nadeje ale delala jsem test 2krat a negat. Pak jsem byla na gynde a ptal se me jestli jsem si delala test :cert: to me zase bylo hrozne… Tak alespon nemusis pit vid? :mrgreen:

Me se taky stalo, ze jsem dostala menses az nekde kolem 36dc.Ale nikdy ne driv.Prsa me boli i ted, kdyz jsem vynechala.Mam tyden do menses, prsa natekle a tvrde, takze jsem jasna, ze tu bude coby dup.
No staci si vzit tabletku a jsem navalena.Hele to neni sranda.Ja jsem si ji jednou vzala a jela do prace na ranni. Jelikoz pracuji na CNC stroji, tak foukame casto. Jenze tabletka zacala brzy pusobit a ja sla od auta k vratnici, jak naliskana. Vratny me zastavil a dal mi foukat. Jasne, ze jsem nic nenafoukala. Navic jsem jela autem a to bych si nedovolila. Vratny me nepustil a musela jsem cekat na vedeni. Sranda byla, ze hlavni sef to pochopil a smal se.Ale vratny ne. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 22:33

@lenusek11111 tak to je mazec promin ale ted jsem se docela zasmala ale v ty situaci nevim co bych delala :lol: jak bych to vysvetlovala docela i jako trochu trapas tak si musim dat pozor na to co mi daji za prasky :) abych pak nedopdla stejne jelikoz delam ve skodovce v Kvasinach tak tam davaji taky casto dychat… a tak ty pojedes nekam do toho centra? Ted nevim jestli uz jsme o tom kecaly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.9.14 06:28

BIKERINKA: Je to mazec.Ale mám šikovného šéfa. Ten to pochopil a nechal mě. Jsem mu vysvětlila situaci. :lol: Ale vrátnému ji fakt vysvětlovat nebudu.Ten na to nemá právo. :pankac:
Včera jsem volala k tomu řezníkovi a že si mám podat žádanku a nebo zaplatit 200kč za výpis. Dneska budu volat do toho FERTIMEDU a objednám se. Mluvili jsme o tom s mužem a domluvili se, že přejdeme. Ale určitě budu dále chodit na ty lymfatické masáže, Dornovu metodu. Ať mi pořádně narovnají obratle a možná to pomůže. Prý mnoho žen nemůže otěhotnět díky posunuté pánvi. 8o A doktoři to nezjistí. Masáž je příjemná věc, takže než bych měla utrácet přes 50000kč za IVF, tak radši zkusím nejdřív ty masáže a Dornovku.Pak se uvidí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.9.14 06:33

Ta posunutá pánev je prý už i toho, že žena, když sedí pohodlně, tak dává nohu přes nohu. A to posunuje pánev. A já to mám už jako automat. Jakmile sednu, cpu si nohu přes nohu.
Jedna slečna co jsem od ní dostala doporučení na tu paní, tak u ní byla 2×. Prý jí pěkně ty obratle narovnala. Pak už si dávala pozor, na které straně spí, jak sedí, nákupy nosí v druhé ruce. No a prý potřetí už nemusela.Byla totiž těhotná. :kytka: Před pár dny porodila naprosto zdravého chlapečka. Takže jsem ráda, že mi dala na ni doporučení. A teď už jen uvidíme, co bude. Pokud by to pomohlo, to by byla paráda. Bych ji klidně doporučila i Vám všem, jenže co se týka cesty, je to asi z ruky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
16.9.14 07:55

@DaMaThe bože, to je strašné, je mi to moc líto, jsi silná :potlesk: Přála bych ti zdravé miminko co nejdříve :hug: ty už si to opravdu zasloužíš, po takovém trápení. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
16.9.14 07:56
@bikerinka píše:
@Muf86 Jejku tak to jsem rada ze jsem tu s vama ponevadz ja jsem taky 86 rocnik :-)Tak doufam ze budu sdilet s vami pocity :-)

Super, vítej do klubu 86 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.9.14 08:03
@Muf86 píše:
Super, vítej do klubu 86 :mrgreen:

Tak to ja jsem trochu starsi. 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit