Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Havrhuji, aby jste si udělali podpisy, abychm se lépe orientovaly ![]()
@lenusek11111 To je v nastavení. A pak nad diskuzí, klikneš na zapnout podpisy. Zobrazí se ti, čím si každá prošla… Já si to udělala nedávno, nevěděla jsem o tom ![]()
@DaMaThe Jsi opravdu silná holka a přeju ti, ať se už brzy zadaří ![]()
@Muf86 No jo, ale už to na mě „křičí“, že to mám moc dlouhý
.
@lenusek11111 to si delas srandu
ja totiz mam trochu skoliozu zad v bedrech a pak me porad boli zada a jelikoz pred rokem jsem zacala mit bolesti v podbrisku tak jsem zacala litat po doktorech a zacalo to na gynde kde bylo vse ok. Pak obvodacka ktera mi dala antibiotika na zanet mocaku ktery jsem vubec nemela, potom opet gynda zase ok kdyz jsem pokracovala na kozni kvuli pasovemu oparu na zadku
tak ze by to bricho mohlo byt od toho tak opet bolest pokracovala, no a pak me napadla urologie tak jsem sla k obvodni ktera mi ani nerekla co a jak dal tak jsem to resila s dr gynda tak urologii des a hruza a opet vse v poradku a pak tedy ortopedie kde mi zjistil skoliozu zad v bedrech a ochable svaly panevniho dna tak jsem chodila na cviceni aby se mi to vse posililo a bylo v poradku tak jsem byla mesic a pul doma na neschopence a k nicemu jelikoz to nepohlo tak jsem navstivila rehabilitacni doktorku ktera mi rekla ze se nejdriv ty svaly pan.dna musi uvolnit a pak teprve posilovat tak me to docela nastvalo ze jsem byla doma zbytecne tak jsem minuly tyden dokoncila rehabky a uvolnovani tech svalu a na konci mesice pak kontrola a uvidi se co dal
porad neschopenka a bolest sice mensi ale je tak je to taky u me pry duvod proc to nejde
tak dobre porid az zavolas a dej vedet jak jsi dopadla
Jinak teda ten tvuj byvaly doktor des a hruza takovy jednani
Jsem se nejak rozepsala tak snad z toho nebudete mit bordel ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111 to si delas sranduja totiz mam trochu skoliozu zad v bedrech a pak me porad boli zada a jelikoz pred rokem jsem zacala mit bolesti v podbrisku tak jsem zacala litat po doktorech a zacalo to na gynde kde bylo vse ok. Pak obvodacka ktera mi dala antibiotika na zanet mocaku ktery jsem vubec nemela, potom opet gynda zase ok kdyz jsem pokracovala na kozni kvuli pasovemu oparu na zadku
tak ze by to bricho mohlo byt od toho tak opet bolest pokracovala, no a pak me napadla urologie tak jsem sla k obvodni ktera mi ani nerekla co a jak dal tak jsem to resila s dr gynda tak urologii des a hruza a opet vse v poradku a pak tedy ortopedie kde mi zjistil skoliozu zad v bedrech a ochable svaly panevniho dna tak jsem chodila na cviceni aby se mi to vse posililo a bylo v poradku tak jsem byla mesic a pul doma na neschopence a k nicemu jelikoz to nepohlo tak jsem navstivila rehabilitacni doktorku ktera mi rekla ze se nejdriv ty svaly pan.dna musi uvolnit a pak teprve posilovat tak me to docela nastvalo ze jsem byla doma zbytecne tak jsem minuly tyden dokoncila rehabky a uvolnovani tech svalu a na konci mesice pak kontrola a uvidi se co dal
porad neschopenka a bolest sice mensi ale je tak je to taky u me pry duvod proc to nejde
tak dobre porid az zavolas a dej vedet jak jsi dopadla
Jinak teda ten tvuj byvaly doktor des a hruza takovy jednani
Jsem se nejak rozepsala tak snad z toho nebudete mit bordel
Jako nejsem ten typ člověka, který věří všemu. Jenže ta paní mi řekla, že veškeré problémy jsou z páteře. Pravdou je, že k ní chodí strašná spousta lidí a je třeba se objednat. Protože čekací doba je až dva měsíce. Tak ať mi nikdo nevykládá, že v tom něco nebude. Kdyby to nebyla pravda, tak tam asi nikdo pořád nechodí.
Jak jsem tam byla já, tak k ní přišli manželé na detox. Nevěděla jsem o co jde, tak jsem se dívala. Nohy měli namočené v nějaké vodě ještě s něčím. Voda byla čerstvě nalitá přede mnou. A jak jim to končilo, tak voda byla úplně hnědá. Prý u ní byli už 4×.Ta paní z toho páru je sestřička na gynekologii a ten pan je nějaký manažer. Ta paní mi říkala, že tam byla jejich dcera s neidentifikovatelnou neplodností. Byla tam 3× a pak už nemusela.Byla v tom.Tak jsem zvědavá, kolikrát budu muset já.
Každopádně něco na tom bude. ![]()
BIKERINKA: Já jsem taky na nemocenské teď. Mám pracovní úraz. ![]()
@lenusek11111 nerikej ze se ti to stalo kdyz jsi mela zrovna ten stav po prasku
na to nebylo vtipny ja vim a co se ti stalo jestli to neno tajny. Tak treba ti to taky pomuze a abyla by jsi v poho
Ja ted cekam na gynde na preventivku tak alespon s nim hodim rec jak jsem dopadla v Hk a treba mi rekne i neco vic ale je mi divne kdyz jsem v poradku a porad to nejde ![]()
Jeste k tomu Progesteronu, od vcera mam taky vedlejsi ucinky; strasna unava + zavrate 1-2 hodky po uziti, dnes v praci byla taky zabava
pracuji s lidmi, to muselo vypadat ![]()
@lenusek11111 a tebe ty zada boleli nebo si k ni sla jen tak?
@bikerinka píše:
@lenusek11111 nerikej ze se ti to stalo kdyz jsi mela zrovna ten stav po praskuna to nebylo vtipny ja vim a co se ti stalo jestli to neno tajny. Tak treba ti to taky pomuze a abyla by jsi v poho
Ja ted cekam na gynde na preventivku tak alespon s nim hodim rec jak jsem dopadla v Hk a treba mi rekne i neco vic ale je mi divne kdyz jsem v poradku a porad to nejde
Možná další vtip.
Jenže mě se nic nestalo. Možná v roce 2007.To jsem měla těžkou bouračku s bývalým přítelem. Jen zlomené žebra, ale ty jsou v pořádku. Každopádně nic mi není. Prostě nám to nejde otěhotnět.
Klidně bych ti dala na ni číslo, abys jí zavolala. Nicméně jde o to, že po telefonu asi nic nevyřešíte. Já zatím nemůžu říct, jestli mi pomohla.Ale v jedné věci mi to pomohlo. Když si vzpomenu na to, jak jsem ráno vstávala, tak jsem se nemohla narovnat. Strašně to bolelo. S chlapem jsme si říkali, že si koupíme novou postel a pořádné matrace.
No a když jsem u ní byla, tak asi za týden jsem si z ničeho nic uvědomila, že vstávám bez problémů.
Byla jsem ráda, že nemusíme měnit postel. Protože to stojí peněz jak šlupek (když chceš něco pořádného). ![]()
@Baterinka píše:
Jeste k tomu Progesteronu, od vcera mam taky vedlejsi ucinky; strasna unava + zavrate 1-2 hodky po uziti, dnes v praci byla taky zabavapracuji s lidmi, to muselo vypadat
@lenusek11111 a tebe ty zada boleli nebo si k ni sla jen tak?
Super.
Tak pozor, ať nechodíš, jak opilá. Tohle přesně totiž byly mé počáteční stavy.
![]()
K té paní jsem šla na doporučení jedné slečny tady odsud. Doporučila mi ji, protože tam byla u ní 2×. A na potřetí už nemusela.Byla těhotná. ![]()
Tak jsem si řekla, že to taky zkusím. Objednala jsem se k ní a paráda. Já to k ní nemám tak daleko.Jak jsem napsala v předchozím, tak mi to pomohlo na bolest v zádech při vstávání. Jinak zatím nic.Ale v říjnu jdu na dalšítak uvidíme. Každopádně jsem si odpočinula skvěle. Byla jsem u ní 2,5hodiny a vzala mi jen 400kč. Což je úplné nic. A ještě i s masáží. ![]()