Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jste opravdu šikovné, moc vás chválím za podpisy ![]()
@Martina225 jj, taky mi to tak řekli, že se mám objednat na cca týden před říjnovou MS, ale ještě nedotazila ani zářijová
![]()
@Kristin86 píše:
No tak to je kvůli tomu, že jsou ze zákona placené jen 3, resp. 4 IVF, ne?
Nevíte jak je to s IUI?? Myslím, že mi jednou řekli, že je povoleno 6× za rok. Ale nevím jestli za kalendářní nebo reálný? A co pak? IVF??
Ano pojišťovna hradí 6× za rok.Do konce tohoto roku můžeš jít 6× a od ledna zase 6×. A tak je to dál a dál. Jenže některé centra si za to nechávají platit. Takže pozor. Už jsem o tom slyšela. Na to IVF se musím poptat pořádně, jak půjdeme do toho FERTIMEDU. ![]()
@Muf86 píše:Že by se zadařilo?
Holky, jste opravdu šikovné, moc vás chválím za podpisy
@Martina225 jj, taky mi to tak řekli, že se mám objednat na cca týden před říjnovou MS, ale ještě nedotazila ani zářijová![]()
@Kristin86 tak to nevim kolik ale taky uz jsem tu cetla ze asi max 6 krat ale me treba rekli ze to zkusi asi 4 krat a pak ze by udelali laparku aby zjistili jestli je dole vse v poradku… a tak ty se taky pokousis o prvni mimi? ja jsem to asi prekoukla
tak ted cekas nebo jak pak to mas?
@lenusek11111 jj, my za IUI platili 1.000Kč,– a IVF mi říkali 17. - 20.000Kč,–
@Muf86 no to nam rikal taky ze tak 1000kc ale ivf pry 25000kc ale to je v HK sanus
@lenusek11111 v době OVU jseme byli s přítelem cca 25 km od sebe, takže tento měsíc testovat nebudu… leda, že by OVU byla jindy, než předpokládám, protože jsem to tentokrát nojak nesledovala. Ale další cyklus se chystám ro sledovat (poslední pokus před IVF) ![]()
@bikerinka Já mám za sebou první IUI. Antikoncepci jsem vysadila v březnu 2013, ale první ms přišla až v lednu 2014
Mám to všechno nějak rozhozené. Od začátku července chodím do CAR. Stimulace byla od toho července a snažili jsme se přirozeně. Ale přístí týden jsem měla jít na laparku a tak jsem chtěla zkusit alespoň jednou IUI. No a nakonec jsme se rozhodli (spíš já než můj muž
), že to zkusíme víckrát a pak teprve řezání a narkózy ![]()
Když jsem si dnes ráno dělala test a uviděla jednu čárku, chtělo se mi plakat :/ A to jsem v to opravdu nevěřila. Ale příští měsíc!! Už tomu věřit budu!! A povede se to ![]()
Silné řeči, co
Už mi z toho hrabe ![]()
No já jsem platila jen za odběr sperma.Nic víc. Celkem mě to prozatím stálo cca 500kč a to nepočítám cestu.To se totiž nedá počítat. Což je nic.Ale zase jsem platila za ty 2,5hodiny u léčitelky 400kč a za masáž 300kč. Dnes jdu na další a pak ještě jednu. Potom přesedlávám na Bowenovu masáž, což je pro neplodnost super, ale musím se řídit přesnými pravidly a 14dní nesexovat.
No mě z toho pak picne.
A to nepočítám, že jdu ještě na Dornovu metodu.To jsou další 400kč. Ale pokud to pomůže, tak to bude úplné nic s porovnáním, že bych musela platit IVF.
KRISTIN86: Klid. Každé asi hrabe, když uvidí na TT jen jednu čárku.
Ale uvidíš, že se podaří.
Co je KET? O co přesně jde? Víte o tom něco? ![]()
@Kristin86 to ti verim ponevadz minuly mesic jsem to dostala az po 38 dnech tak jsem si delala test 2 krat a tez jedna carka tak jsem byla z toho taky takova marna a do breku mi bylo taky ale to vse za ten rok jsme taky zkouseli prirozene ale ted uz jsme toho meli oba dost tak jsme jeli do caru
a doufam ze uz bude vse ok
jinak muj gyndar se netvaril nic moc ze jsme tam jeli ale dop. mi nakonec dal a vcera jak jsem u nej byla tak se moc netvaril ale co je to nase rozhodnuti a kdyz mi nebyl schopen srovnat ms nebo to treba bylo ve me to tezko rict
ja teda verim ze mi tam pomuzou ale neverim ze by se to povedlo na poprve ale to rikali i tam tak s tim moc nepocitam i kdyz se to pry malo jedinkam povedlo na poprve ale vis jak to je kazdy je jiny
![]()
@lenusek11111 Já chodím na „Mojžíšovou“, jedna rehabka 500 Kč. Do toho mám za sebou mobilizaci páteře za 1800 a ještě mě žeká kontrolní za 800! Taky chodím na akupunkturu, sezení á 500Kč, 4× v měsíci..to provozuju od července! A ještě bylinné odvary, mám za sebou 2 za á 2800!!
No holky! Nevydělávám na nic jiného!
Ta fyzioterapeutka přes metodu Mojžíšové mi zakázala 2 cykly těhotnět (že prý bych to připádně neudržela kvůli oslabenému pánevnímu dnu). Tak jí v úterý nebudu říkat, že jsem byli na IUI ![]()
@lenusek11111Jukni na tento odkaz je to napsane uplne dole
http://hradec-kralove.sanus.cz/…neplodnosti/
@Kristin86 toak jesstli to chapu dobre tak ty mas problemy s ochablym svalstvem panevniho dna?
@Kristin86 píše:
@lenusek11111 Já chodím na „Mojžíšovou“, jedna rehabka 500 Kč. Do toho mám za sebou mobilizaci páteře za 1800 a ještě mě žeká kontrolní za 800! Taky chodím na akupunkturu, sezení á 500Kč, 4× v měsíci..to provozuju od července! A ještě bylinné odvary, mám za sebou 2 za á 2800!!
No holky! Nevydělávám na nic jiného!
Ta fyzioterapeutka přes metodu Mojžíšové mi zakázala 2 cykly těhotnět (že prý bych to připádně neudržela kvůli oslabenému pánevnímu dnu). Tak jí v úterý nebudu říkat, že jsem byli na IUI
Ty jo.To jsou páky.
No vidím, že tě to vychází dost. Já taky nevydělávám na nic jiného.
Jenže chlap dělá strašně přesčasy, tak je to v klidu.Ale i tak.