IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.9.14 09:23

@Martina225 Jmenuji tě Marti jako agitátora pro IVF 2014 :mrgreen: Když už mě holky jmenovaly sekretářkou.

@Kristin86 Mě průchodnost nedělali. Někde v CARech ji vyžadují ještě před IUI, což mi příjde i logické.

A vůbec ženské, žádné strachy z injekcí. Přežila to i nafalšovaná hysterka jako jsem já. Je tedy pravda že jsem prosila manžela :oops: Ale být nejhůř, dam to i sama. Nebolí to. Jehličky jsou slabounké, jako mají třeba pera pro cukrovkáře. Takže projedou hladce kůží a není to ani cítit. Je to spíš o psychice. Dejte to kdyžtak za úkol chlapům, ať se taky podílí i jinak, než jen kelímkovou metodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.9.14 09:28

Me prave taky posilaji na laparku. Nerekli mi, ze mi neco je. Ani nepredpokladaji ze tam bude srust nebo neco jineho.. Ale pro sichr. A me se samozrejme nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 09:30

Tak můj chlap by mi to nepichl, ani kdybych ho prosila na kolenou. :) On má strach, že mi ublíží. Ale dělat děti, to se nebojí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
18.9.14 09:35
@slunce.v.duši
@slunce.v.duši píše:
@Martina225 Jmenuji tě Marti jako agitátora pro IVF 2014 :mrgreen: Když už mě holky jmenovaly sekretářkou.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já to teda beru šéfe :palec: :palec: :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.9.14 09:36

Tak já teda dostala Pregnyl s normální jehlou - žádná malá jehlička. Manžel mě nechal 10 minut rozdýchávat a pak jí tam bodl. Ale jak se bál, tak to tam píchl hrozně pomalu, což bylo ještě horší :-D Ale zvládla jsem to. Ale jako měla jsem už mžitky a musela otvírat okno a nadýchnout se vzduchu. Sama bych si to nepíchla, to vím jistě. Mám hrůzu z jehel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.9.14 09:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.9.14 09:37

@slunce.v.duši jak ti je??? Dneska jdu na ultrazvuk, tak jsem napnutá jak kšandy a zároveň se dost bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 09:38

@lenusek11111 Tak teď si to zazdila :mrgreen: Prej děti se dělat nebojí…Díky moc, po ránu jsem se fakt zasmála :lol: :lol: :lol:

Můj chlap je na to taky cíťa, první injekci mi píchal když klimbal a já na něj vlítka ať mě ďobne. Takže než se pořádně probral, už to bylo. Ale byla to sranda. Zvlášť když jsme chtěli inovaci. Ke konci už se píchaly injekce dvě a tak že jednu budeme dávat do stehna a ten trubec mi napíchl žílu. Já myslela že budu vdova a jeho umlátim. Jednou mi málem zlomil jehlu v břiše, než jsme pochopili jak se s tim zachází. Inu teď jsou to historky k dobru na grilovačkách. Jak začne vyprávět o honění do kelímku a píchání injekcí, tak se lidi můžou umlátit :pankac:
Však je to zasouvání jako zasouvání ne? A výroba děti to je vlastně taky, tak ať se pěkně snaží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 09:42

@Martina1409 Ahoj Marti :mavam: Pregnyl je ten jak se míchá na IVF nebo je na ovulku při IUI? U Gonalu na IVF je super, že je jako cukrovkářský peru, nic nemícháš a jen nastavuješ dávku. A orgalutran a ovitrele mi taky nepřišli nic moc jehli.

Jináč my si poleželi pár dní ve špitále, krvácení v děloze a hrozící potrat. Zítra jdu na UTZ, tak doufam že je vše v pořádku. Mam nařízený totál klid v posteli. To je něco pro mě. Včera už jsem to nevydržela a začala malinko poklízet. Za těch pár dní co jsem byla ve špitále stihl manžel udělat doma neskutečný chlívek :roll:

Příspěvek upraven 18.09.14 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
18.9.14 09:44

Ja pruchodnost udelanou nemam ale uz na to kaslu pac kdyz nevyjde tohle posledni IUI tak jdu na IVF a tam to neni potreba..kdyby to muselo byt tak na tu laparku pujdu ale zatim se mi nejak nechce no.. :nevim:
ja s jehlama problem nemam, picham si sama, navic my sme oba s manzelem v zdravotnictvi tak jsme asi zvykli 8)
taky se chystam do diskuze IVF v roce 2014 brzy…pokud se teda naahodou nezadari jako u @slunce.v.dusi s touhle posledni IUI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
18.9.14 09:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 09:49

@slunce.v.duši tak to je dost dobry pekne jsem se zasmala to kdyz se vezmu ze nas to taky ceka tak jsem rada ze ten muj se toho neboji tak snad to zvladnem v poho :lol:
@Martina1409 to vyjde dobre a pak dej vedet jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 09:53

@bikerinka Co si budeme nalhávat, jsme už ochotné podstoupit cokoliv, co nás přiblíží k šanci na pokračovatele rodu. Když jsem ty injekce viděla, tak jsem v první chvíli řekla že to nedam..ale bylo mi jasné, že pokud by manžel nemohl, tak bych se pochlapila já. Baštila bych i králičí bobky, kdybych věděla že mi to nějak pomůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 09:54
@slunce.v.duši píše:
@lenusek11111 Tak teď si to zazdila :mrgreen: Prej děti se dělat nebojí…Díky moc, po ránu jsem se fakt zasmála :lol: :lol: :lol:Můj chlap je na to taky cíťa, první injekci mi píchal když klimbal a já na něj vlítka ať mě ďobne. Takže než se pořádně probral, už to bylo. Ale byla to sranda. Zvlášť když jsme chtěli inovaci. Ke konci už se píchaly injekce dvě a tak že jednu budeme dávat do stehna a ten trubec mi napíchl žílu. Já myslela že budu vdova a jeho umlátim. Jednou mi málem zlomil jehlu v břiše, než jsme pochopili jak se s tim zachází. Inu teď jsou to historky k dobru na grilovačkách. Jak začne vyprávět o honění do kelímku a píchání injekcí, tak se lidi můžou umlátit :pankac:
Však je to zasouvání jako zasouvání ne? A výroba děti to je vlastně taky, tak ať se pěkně snaží :mrgreen:

Vlítla jako že jsi ho seřvala a nebo jsi na něho skočila, aby ses napíchla na centrální mozek? Jak to tak říká můj chlap. :mrgreen:
My jak jsme šli poprvé na honičku a chytání do kelímku, tak to byl pěkný šrumec. Sestra se z nás červenala, jak jsme v té kabince dělali kravál. :lol: :lol: Když jsme jí to položili na stůl, tak se musela otočit, protože měla záchvat smíchu. No je to trochu zasouvání. Já bych to spíše nazvala „hoňo koňo“… :potlesk: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.9.14 09:54

@slunce.v.duši tak to jsem se taky zasmála - těm historkám u grilovaček. No já byla minulou neděli na pohotovosti taky s krvácením. Na špitál to teda nebylo, ale měla jsem fakt nahnáno. Raději jsem jela hned. Srdeční akce byla a měla jsem taky naordinovaný klid. Do práce chodím, protože jsem kancelářská a jinak se šetřím. Proto mám asi i ten strach. Krvácení teda ustalo, ale i tak se bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí