Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bikerinka: Já myslím, že je to lepší. Když si představím ten moment překvapení, když to třeba výjde. ![]()
Já jsem spíše zvědavá, jaký bude výsledek po té Bowenově masáži spojenou s Dornovou metodou.To bude mazec.
U té Bowenovy masáže máme mít sex po 14 dnech.To pak bude fičák. Tedy doufám. Jestli nebude chlap mít tu spánkovou krizi.
![]()
@lenusek11111 no to asi dost velka rychlovka vid jelikoz 14 dni je ta fakt dlouha doba ![]()
Bikerinka: Tak jemu stačí i necelý týden a je hned po užívání.
U něho to je extra rychlovka.Ale sama jsem zvědavá. Pro jistotu si nechám píchnout PREGNYL a pak už jen čekat.
Ale je to lákavé.
Holky, teď se budu trochu stydět, co napíšu, ale my neměli sex už více, jak měsíc. Za a) nemám vůbec chuť a za b) po tom, co jsem krvácela, se tak trochu i bojím.
Hele, ale rychlovky se taky počítají. Navíc bude dost materiálu:-DDDDDDDDDDDDD
@Martina1409 jasny hlavne kdyz je to tam a maji kde cetovat
no tak na tom neni nic spatneho to ja jsem to mela podobne jak me neustale boli ten podbrisek tak jsem ani nechtela protoze jsem z toho nic nemela akorat tu hroznou bolest ![]()
@Martina1409 píše:
Holky, teď se budu trochu stydět, co napíšu, ale my neměli sex už více, jak měsíc. Za a) nemám vůbec chuť a za b) po tom, co jsem krvácela, se tak trochu i bojím.
Hele, ale rychlovky se taky počítají. Navíc bude dost materiálu:-DDDDDDDDDDDDD
Z toho si nic nedělej. Já si už připadám jako nadržená husa.Asi je to tím, že jsem doma.Tak myslím, že taková rychlovka, jaká byla u nás, by se ti asi nelíbila. Já jsem se pořádně ani nevzbudila a chlap už byl. A co nejhorší, že hned zazvonil budíček, že má vstávat do práce.
![]()
@lenusek11111 tak ten muj vi ze jako rano nema sanci jelikoz si pripadam uplne hrozne
no ja bych chut mela ale jak jsem psala porad to boli tak radsi nic nechci ![]()
@lenusek11111 ty jo, tohle kdyby ti naši chlapi četli, co?
By asi čučeli, o čem se tu bavíme. Toho mýho už musí bolet ruka určitě ![]()
Jo a navic ted se vzbudil po nocni a sel hned do autoskoly a zapomen tu mobil tak jsem se jen tak koukla i kdyz se to nedela a jsem pekne naprdla jelikoz ten typek s kterym jezdi do prace a z prace tak mu psal sms v noci kdyz byli v praci ze rano jdou na pivo a hotovo tak bych mu to nejradsi vmetla jak to teda je kdyz tvrdi ze mu pomahal spravit tu erbrasouvou pistol vim ze to mam blbe napsany ale snad vite o co jde
at mi nelze hajzlik jeden ![]()
@Martina1409 ty jsi ale prdlouska ale to by cuceli to mas pravdu ![]()
Dámy kdyby jste jen věděly, jak mi je.Jak tam někde tluče ta moje chuť, ať ji vypustím.
Já jak bych na něho vletěla, tak by ani nestačil něco namítnout. ![]()
U nás to bylo poprvé po ránu. ![]()
Jestli ale chcete změnit téma… ![]()
@lenusek11111 tak me toto tema ja se tady pekne alespon zasmeju ![]()
Člověk aspoň příjde na jiné myšlenky a ještě se zasměje.
Jen aby nám to admin nebloknul. ![]()
@lenusek11111 tak to snad ne vzryt nepisem o nicem spatnem jen drbeme jak to mame doma ![]()
@Martina1409 píše:
@lenusek11111 ty jo, tohle kdyby ti naši chlapi četli, co?By asi čučeli, o čem se tu bavíme. Toho mýho už musí bolet ruka určitě
Tak to bacha, můj chlap to čte… Občas mi vleze na noťák, když se mu nechce zapínat svůj a já to tu měla přihlášené. Prý to bylo fajn počteníčko…a dostala jsem vynadáno
![]()