IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
19.9.14 13:07

Bikerinka: Já myslím, že je to lepší. Když si představím ten moment překvapení, když to třeba výjde. :potlesk:
Já jsem spíše zvědavá, jaký bude výsledek po té Bowenově masáži spojenou s Dornovou metodou.To bude mazec.
U té Bowenovy masáže máme mít sex po 14 dnech.To pak bude fičák. Tedy doufám. Jestli nebude chlap mít tu spánkovou krizi. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 13:09

@lenusek11111 no to asi dost velka rychlovka vid jelikoz 14 dni je ta fakt dlouha doba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 13:17

Bikerinka: Tak jemu stačí i necelý týden a je hned po užívání. :lol: U něho to je extra rychlovka.Ale sama jsem zvědavá. Pro jistotu si nechám píchnout PREGNYL a pak už jen čekat. :potlesk: Ale je to lákavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 13:23

Holky, teď se budu trochu stydět, co napíšu, ale my neměli sex už více, jak měsíc. Za a) nemám vůbec chuť a za b) po tom, co jsem krvácela, se tak trochu i bojím.
Hele, ale rychlovky se taky počítají. Navíc bude dost materiálu:-DDDDDDDDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 13:26

@Martina1409 jasny hlavne kdyz je to tam a maji kde cetovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak na tom neni nic spatneho to ja jsem to mela podobne jak me neustale boli ten podbrisek tak jsem ani nechtela protoze jsem z toho nic nemela akorat tu hroznou bolest :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 13:27
@Martina1409 píše:
Holky, teď se budu trochu stydět, co napíšu, ale my neměli sex už více, jak měsíc. Za a) nemám vůbec chuť a za b) po tom, co jsem krvácela, se tak trochu i bojím.
Hele, ale rychlovky se taky počítají. Navíc bude dost materiálu:-DDDDDDDDDDDDD

Z toho si nic nedělej. Já si už připadám jako nadržená husa.Asi je to tím, že jsem doma.Tak myslím, že taková rychlovka, jaká byla u nás, by se ti asi nelíbila. Já jsem se pořádně ani nevzbudila a chlap už byl. A co nejhorší, že hned zazvonil budíček, že má vstávat do práce. :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 13:33

@lenusek11111 tak ten muj vi ze jako rano nema sanci jelikoz si pripadam uplne hrozne :-) no ja bych chut mela ale jak jsem psala porad to boli tak radsi nic nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 13:33

@lenusek11111 ty jo, tohle kdyby ti naši chlapi četli, co? :mrgreen: By asi čučeli, o čem se tu bavíme. Toho mýho už musí bolet ruka určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 13:38

Jo a navic ted se vzbudil po nocni a sel hned do autoskoly a zapomen tu mobil tak jsem se jen tak koukla i kdyz se to nedela a jsem pekne naprdla jelikoz ten typek s kterym jezdi do prace a z prace tak mu psal sms v noci kdyz byli v praci ze rano jdou na pivo a hotovo tak bych mu to nejradsi vmetla jak to teda je kdyz tvrdi ze mu pomahal spravit tu erbrasouvou pistol vim ze to mam blbe napsany ale snad vite o co jde :,( at mi nelze hajzlik jeden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 13:38

@Martina1409 ty jsi ale prdlouska ale to by cuceli to mas pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 13:39

Dámy kdyby jste jen věděly, jak mi je.Jak tam někde tluče ta moje chuť, ať ji vypustím. :oops: :lol: Já jak bych na něho vletěla, tak by ani nestačil něco namítnout. :oops:
U nás to bylo poprvé po ránu. 8o
Jestli ale chcete změnit téma… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 13:43

@lenusek11111 tak me toto tema ja se tady pekne alespon zasmeju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 13:47

Člověk aspoň příjde na jiné myšlenky a ještě se zasměje. :lol: Jen aby nám to admin nebloknul. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 13:51

@lenusek11111 tak to snad ne vzryt nepisem o nicem spatnem jen drbeme jak to mame doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.14 14:00
@Martina1409 píše:
@lenusek11111 ty jo, tohle kdyby ti naši chlapi četli, co? :mrgreen: By asi čučeli, o čem se tu bavíme. Toho mýho už musí bolet ruka určitě :mrgreen:

Tak to bacha, můj chlap to čte… Občas mi vleze na noťák, když se mu nechce zapínat svůj a já to tu měla přihlášené. Prý to bylo fajn počteníčko…a dostala jsem vynadáno :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí