IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
18.9.14 10:48

Holky co vám říká imunologické vyšetření??? :nevim: O co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 10:50

@lenusek11111 jj tak to nevim ale tak jukni na net a tam to urcite najdes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 11:07
@bikerinka píše:
@lenusek11111 jj tak to nevim ale tak jukni na net a tam to urcite najdes :-)

Mě příjde, že ty vyšetření, které jsme prošli, jako by nebyly. :zed: Dostávám informace na další a další vyšetření. :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.9.14 11:10

@bikerinka @lenusek11111 To je taky pravda! Další a další prášky, další a další vyšetření. Někdy mi přijde, že zkrátka zkouší vše co umí a něco prostě vyjde :/
Asi nee..já nevím. To poslední co teď potřebujeme je podrývat schopnosti našich lékařů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 11:13

@lenusek11111 tak to proste je a mozna bud rada ze dostavas alespon informace co bych za to dala kdyby me pred rokem doktorka posilala na vysetreni a nenechala to jen tak at se staram jak chci mozna uz jsem mohla byt v pohode :-( a nic by me nebolelo a treba se i mimi podarilo bez ruznych prasku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
18.9.14 11:18

@lenusek11111 imunologikcé vyčetření máme za sebou: ty odevzdáš moč a krev, partner sperma a krev. Mě zjistili protilátky na spermie, takže beru léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 11:26
@Muf86 píše:
@lenusek11111 imunologikcé vyčetření máme za sebou: ty odevzdáš moč a krev, partner sperma a krev. Mě zjistili protilátky na spermie, takže beru léky.

Je pravda, že toto vyšetření se dělá až po několika neúspěšných IVF či iui?
Jsem ráda, že se dozvídám nové informace. Jenže tak si člověk potom řekne, že kdyby to udělali najednou, tak by to nemuselo trvat tak dlouho. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 11:30

@lenusek11111 to jo vsak jak jsem psala taky uz jsem to mohla mit lepsi nebo uplne v poho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 11:52

Bikerinka:Je to fakt hnus. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
18.9.14 12:10

@lenusek11111 mě na imunologii poslali před prvním IUIm v podstatě hned při první návštěvě CAR, ale je tam dlouhá čekačka a dlouho se čeká na výsledky, takže jsme mezi tím jedno IUI zkusili. Ale do INF bych bez imunologie nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 12:23
@Muf86 píše:
@lenusek11111 mě na imunologii poslali před prvním IUIm v podstatě hned při první návštěvě CAR, ale je tam dlouhá čekačka a dlouho se čeká na výsledky, takže jsme mezi tím jedno IUI zkusili. Ale do INF bych bez imunologie nešla.

Já chci právě počkat, co mi příští pondělí řeknou na té nové klinice a poptám se ho. Uvidíme, co mi doktor řekne a pak se uvidí. Každopádně se ho zeptám, zda by jsme to mohli podstoupit. Myslíš, že na to přistoupí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 12:44

@lenusek11111 a tak to asi jo proc by ne? no holky ja na to tady koukam jak blazen a to je nutny ta imunologie? me o tom nikdo nic nerekl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 13:20
@bikerinka píše:
@lenusek11111 a tak to asi jo proc by ne? no holky ja na to tady koukam jak blazen a to je nutny ta imunologie? me o tom nikdo nic nerekl 8o

Totéž se ptám i já…Ale říkám si, že se nedivím, že jsme zdraví, když nám pořádně neudělal žádné vyšetření. :nevim: Připadám si jak trotl a lítají mi v hlavě otázky typu:

• proč nemáme udělané komplet vyšetření?
  • co když jsem alergická na mužovo sperma?
  • jak se to dá léčit?

Prostě teď nad tím tak přemýšlím a počítám, že v to pondělí budu mít strašnou spoustu otázek. A doufám, že dostanu odpověďi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 13:23

@lenusek11111 tak hlavne aby ti uz nekdo konecne odpovedel a dozvedela jsi se vic :-) tak to jsem zvedava jak ti to dopadne tak pak taky dej info jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.9.14 13:36

Ta imunologie je celkem podstatná, ale podle mě jí prostě taky dělají až v případě nějakých neúspěchů. Já chodím na imuno normálně, takže jsem se tam doktorce zmínila a ona sama mi ty testy nabídla. Výsledek jsem měla za 14 dní. Říkala jsem jí, že jsem potratila a neváhala ani chvilku.
Jinak na ultrazvuku jsem byla dojatá…To škvrně se tam už vrtí :dance: Je to strašně legrační to pozorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí