Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DaMaThe Naopak
Poprosim potom všechny s diskuze, aby napsali jaký měsíc která jde na IUI, případně čeká na // nebo na výsledek krve a udělá se jednoduchý seznam. Pak budeme vědět komu kdy držet palce. ![]()
@slunce.v.duši tak to si ta doktorka snad musela dělat srandu, ne??? TAky začínám dlabat s podezřele velkým apetitem
Řekla bych, že dnešní doba je celá taková hysterická. Čím víc informací člověk má, tím víc se vystresuje. Našim mámám dali na břicho velké sluchadlo a bylo. Mamka mi říkala, že první ultrazvuk měla až se mnou. U ségry jen sluchadlo ![]()
https://www.emimino.cz/skupiny/iuicky/
Holky, tady je ta skupina. Jen nevím, jak mám pozvat vás ![]()
@Martina1409 píše:
@lenusek11111 čekám na schválení adminem:-)
Super.Tak ať nás je tam pěkný babinec. ![]()
@Martina1409 ja jsem se tam normalko dostala tak asi neni treba to schvalovat pro nas ktere jsi tam pridala vid
![]()
@Martina1409 píše:
https://www.emimino.cz/skupiny/iuicky/
Holky, tady je ta skupina. Jen nevím, jak mám pozvat vás
Zkusím se tam přidat.
Nevím, jestli jsem to udělala dobře. Ale když jsem se dostala na tu skupinu a napsala něco a pak se podívala na profil, tak automaticky tam mám napsané, že chatuju ve skupině IUIčky.
![]()
@DaMaThe píše:
@Martina1409 Taky bych prosila pozvánku, pokud tam teda nebudete výhradně těhule, to bych se asi nechytala…
Klikni na ten odkaz, co tu dala Martina 1409.Něco tam napiš. Pak už tam budeš automaticky.Jen si to zkontroluj na svém profilu vpravo. ![]()
@slunce.v.duši píše:
@DaMaThe NaopakPoprosim potom všechny s diskuze, aby napsali jaký měsíc která jde na IUI, případně čeká na // nebo na výsledek krve a udělá se jednoduchý seznam. Pak budeme vědět komu kdy držet palce.
Klikni na ten odkaz, co tu dala Martina 1409.Něco tam napiš. Pak už tam budeš automaticky.Jen si to zkontroluj na svém profilu vpravo. ![]()
@lenusek11111 no a ty uz jsi tam neco psala? ja uz jo tak sup sup kde jsi ![]()
@Martina1409 Taky bych prosila pozvánku, pokud tam teda nebudete výhradně těhule, to bych se asi nechytala…