Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m No já myslím, že pokud máš tak nějak pravidelnou ovulku a brala jsi clostík, že by to mohlo vyjít ne…na ten 12/13 den
Uvidíš zítra, budu držet pěsti.
@kakacka86 ovulku mám po ivf úplně v hájí právě, cyklus mám někdy 14dní a někdy 30
takže blbý právě
no uvidím zítra
Tak mám novinky.
Dnes jsem byla na UTZ u takové slepice to je něco. Mám 3 megozní folíky a jdu na IUI v neděli.
Ahoj holky, posílám jen rychlou zpravicku. Dnes sem byla na iui, spermiogram ok. Přesnou zprávu jsme ale nedostali
V tech mých 3 folikulech by snad taky mohlo neco byt, tak za 14 dni uvidime
Ahojky holky, po třech měsících jsem tu zpět. Před tím jsem byla na prvním IUI, to nevyšlo, tak jsem šla na laparoskopii, kde nic nezjistili, že jsem prý v pořádku, pak byla dovolená, takže jsem byla dva měsíce bez hormonů. Hezky se mi srovnal cyklus
Teď v sobotu jsme byli na druhém IUI a teď je ta fáze čekání
Je paradox, že přítel byl dvakrát na spermiogramu a ty byly naprosto v pořádku a když jdeme na IUI tak to má pod normálem. Přitom mi říká, že ten odběr není pro něj nijak stresující. Máte s tím někdo zkušenost?
@xantule ahoj, tak to budem cekat spolu
ja byla na iui dnes
Manzel mel spermio vzdy spatny - množství, pohyblivost a morfologii. Ani nam nechtěli uz dalsi iui delat. Dnes ho ale pry mel ok
Vis co ti chlapi to maj jak na houpačce. Hlavne spermie co ti vcera dal vyprodukoval pred 3 mesicema, takze to si asi těžko vzpomenes, jestli zrovna nemel vyrozu, napr
@monika m Tak to jsem ráda, že nečekám sama ![]()
Před třemi měsíci chodil přítel Horské výzvy, kde se vždy totálně vyčerpal. Aspoň nějaké vysvětlení.
Kam chodíš do CARU?
Ahojky, tak já byla na ultrazvuku v pátek, 10 DC a dostala jsem pregnyl a naordinován plánovaný styk
, jelikož naše klinika o víkendu nepremává…Takže za 14 dní uvidíme, tak holky pěkně čekejme ![]()
Ahojky. Já taky pořád čekám a zdá se to fakt nekonečný. I když bych už brala jasný verdikt. A myslím, že pozitivní nebude
necítím totiž vůůůbec nic. jsem úplně v pohodě, nemám žádné příznaky. Přítel má spermiogram dobrej, takže pokud to nevyjde, čeká mě průplach vaječníků. Máte s tímhle někdo zkušenost? Už se na to pomalu chystám
![]()
@xantule ahoj, můj muž měl vždy spermion na jedničku a když jsme šli na IUI, tak to taky byla slabota, takže je to asi normální, že to mají pokaždý jinak a jak na potvoru zrovna na prd, když jde o IUI ![]()
@PetraMerry Ahojky, jestli máš na myslí HSG, tak buď úplně v pohodě. Samozřejmě je to nepříjemné, ale pro mě to bylo nebolestivé, jen jsem byla pak strašně unavená celý den…spala jsem jak zabitá. Měla jsem skvělý tým doktorů a sestřiček, takže ti mi to ulehčili o dalších 50 %. Není se čeho bát. Já si teda kupovala speciální katetr, který se dostane v lékarně, je prý užší a kvalitnější, než ten co se používá běžně. ![]()
@PetraMerry ahoj,na průplachu jsem nebyla, doktorka mě hned poslala na laparoskopii s hysteroskopii a chromopertubaci, ten průplach nebolí ale je chvíli nepříjemný, ale aspoň se to děla ambulantně. Jak dlouho se snažíte?
Tak to jsem si oddechla. No uvidíme, co a jak. kam chodíš k doktorovi?
@PetraMerry tak to se se snažíme asi stejnou dobu
my od září 2013, to že nám to nejde přičítám dlouholetému užívání antikoncepce, nenarůstá mi děložní sliznice