IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
30.10.14 14:09

@monika m No já myslím, že pokud máš tak nějak pravidelnou ovulku a brala jsi clostík, že by to mohlo vyjít ne…na ten 12/13 den :-) Uvidíš zítra, budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
30.10.14 14:23

@kakacka86 ovulku mám po ivf úplně v hájí právě, cyklus mám někdy 14dní a někdy 30
takže blbý právě
no uvidím zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
31.10.14 14:39

Tak mám novinky.
Dnes jsem byla na UTZ u takové slepice to je něco. Mám 3 megozní folíky a jdu na IUI v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.11.14 13:17

Ahoj holky, posílám jen rychlou zpravicku. Dnes sem byla na iui, spermiogram ok. Přesnou zprávu jsme ale nedostali :( V tech mých 3 folikulech by snad taky mohlo neco byt, tak za 14 dni uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
2.11.14 18:06

Ahojky holky, po třech měsících jsem tu zpět. Před tím jsem byla na prvním IUI, to nevyšlo, tak jsem šla na laparoskopii, kde nic nezjistili, že jsem prý v pořádku, pak byla dovolená, takže jsem byla dva měsíce bez hormonů. Hezky se mi srovnal cyklus :-) Teď v sobotu jsme byli na druhém IUI a teď je ta fáze čekání :? Je paradox, že přítel byl dvakrát na spermiogramu a ty byly naprosto v pořádku a když jdeme na IUI tak to má pod normálem. Přitom mi říká, že ten odběr není pro něj nijak stresující. Máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.11.14 20:02

@xantule ahoj, tak to budem cekat spolu :) ja byla na iui dnes
Manzel mel spermio vzdy spatny - množství, pohyblivost a morfologii. Ani nam nechtěli uz dalsi iui delat. Dnes ho ale pry mel ok
Vis co ti chlapi to maj jak na houpačce. Hlavne spermie co ti vcera dal vyprodukoval pred 3 mesicema, takze to si asi těžko vzpomenes, jestli zrovna nemel vyrozu, napr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
2.11.14 23:00

@monika m Tak to jsem ráda, že nečekám sama :)
Před třemi měsíci chodil přítel Horské výzvy, kde se vždy totálně vyčerpal. Aspoň nějaké vysvětlení.
Kam chodíš do CARU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.11.14 07:28

Ahojky, tak já byla na ultrazvuku v pátek, 10 DC a dostala jsem pregnyl a naordinován plánovaný styk :-), jelikož naše klinika o víkendu nepremává…Takže za 14 dní uvidíme, tak holky pěkně čekejme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.11.14 08:49

Ahojky. Já taky pořád čekám a zdá se to fakt nekonečný. I když bych už brala jasný verdikt. A myslím, že pozitivní nebude :,( necítím totiž vůůůbec nic. jsem úplně v pohodě, nemám žádné příznaky. Přítel má spermiogram dobrej, takže pokud to nevyjde, čeká mě průplach vaječníků. Máte s tímhle někdo zkušenost? Už se na to pomalu chystám :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
3.11.14 09:03

@xantule ahoj, můj muž měl vždy spermion na jedničku a když jsme šli na IUI, tak to taky byla slabota, takže je to asi normální, že to mají pokaždý jinak a jak na potvoru zrovna na prd, když jde o IUI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.11.14 09:15

@PetraMerry Ahojky, jestli máš na myslí HSG, tak buď úplně v pohodě. Samozřejmě je to nepříjemné, ale pro mě to bylo nebolestivé, jen jsem byla pak strašně unavená celý den…spala jsem jak zabitá. Měla jsem skvělý tým doktorů a sestřiček, takže ti mi to ulehčili o dalších 50 %. Není se čeho bát. Já si teda kupovala speciální katetr, který se dostane v lékarně, je prý užší a kvalitnější, než ten co se používá běžně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.11.14 09:25

@PetraMerry ahoj,na průplachu jsem nebyla, doktorka mě hned poslala na laparoskopii s hysteroskopii a chromopertubaci, ten průplach nebolí ale je chvíli nepříjemný, ale aspoň se to děla ambulantně. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.11.14 09:43

Tak to jsem si oddechla. No uvidíme, co a jak. kam chodíš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.11.14 09:44

Snažíme se 13 měsíců :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.11.14 09:47

@PetraMerry tak to se se snažíme asi stejnou dobu :-) my od září 2013, to že nám to nejde přičítám dlouholetému užívání antikoncepce, nenarůstá mi děložní sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí