Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kakacka86 no já mám novinku, myslím, že už jsem odovulovala
v neděli mě pobolívalo břicho, tak jsem si v pondělí ze strandy zkusila ovulační test a byly tam //
takže v pátek na UTZ už tam asi nic neuvidí
co ty? brala jsi klostík?
@monika m Jojo…clostík jsem brala…Dobrala jsem včera. A v pátek jdu no…Já mívám celkem pravidelné ovulace kolem 11 dne, tak uvidím. Akorát jednou jsem neměla ovulaci po profuku vejcovodů, ale to se prý stává. Já mám spíš strach, že mi vyjde teď ovulka na neděli, což mi asi nikdo IUI neudělá
, takže to vidím na pregnil a neděli strávenou v posteli.
@nikinka 123 Tak hodně štěstíčka
Taky bereš clostík nebo bez clostíku? Jak dlouho se snažíte o mimi??
@nikinka 123 Listopad je za rohem. Tak tfuj tfuj tfuj pro štěstí ![]()
@kakacka86 píše:
@monika m Jojo…clostík jsem brala…Dobrala jsem včera. A v pátek jdu no…Já mívám celkem pravidelné ovulace kolem 11 dne, tak uvidím. Akorát jednou jsem neměla ovulaci po profuku vejcovodů, ale to se prý stává. Já mám spíš strach, že mi vyjde teď ovulka na neděli, což mi asi nikdo IUI neudělá, takže to vidím na pregnil a neděli strávenou v posteli.
takže ti to v neděli neudělaj jo? To je škoda, u nás dělaj i víkendy. Počítám, že půjdu tedy také v neděli, ale možná taky až v sobotu
nebo se na to rovnou vyprdnou s tím, že už mám po ovulaci
já ji většinou měla prý kolem 13tého dne, ale teď jsem se asi přehormonovala a už jsem ji měla 8
@nikinka 123 píše:
Ahojte holky také mě čeká první IUI a to v listopadu
tak držíme palce, to je jedna dvě
@monika m Nene…oni o víkendu nedělají
Tak dej určitě vědět, jak ti to dopadlo ![]()
@monika m No jo no…co nadělám. Ale jinak jsou tam úplně super. Chodím tam rok a všichni jsou moc hodní. Akorát už si tam připadám jak doma…každý měsíc, min. 2×…Však to znáš…
@kakacka86 no to jo, ty začátky jsou šílený než ti udělaj všechny vyšetření projdeš si všema těma pokusama IuI, aby jsi nakonec stejně musela jít na IVF.
Ale hodně holek má štěstí a IUI se povede, ale přijde mi, že toho je málo
Ale já už jsem pesimista, už znám hlavně ty horší případy ![]()
@monika m Já jsem věčný optimista…snažím se zaměřit myšlenky jinam a věřím že to vyjde…:-) (ale podvědomí asi pracuje jinak)
Ale tento cyklus to fakt nehortím, nekupuju žádný TT, prostě to nechám tak…
@kakacka86 to jsi dobrá ![]()
ale je fakt, že já se už taky těším hlavně na to imuno, co mě čeká v lednu. To to určitě rozsekne ![]()
@kakacka86 je toho hrozně moc
má dr se zabejvá dokonce i štítnou žlázou
ale hlavně tedy zjistí alergie proti spermatu, embryu, apod. - což je jistě hlavní důvod, proč se nikdy nic nechytne
u těhulí je navíc hlídaj, aby napak nepotratily. Zase díky alergických reakcím, apod.
Ale nedělaj to tak podrobně všude. Hlavně se všude dočteš o Malíčkové z prahy z karláku, o podolí a o plzni. To jsou asi největší špičky.
Za Malíčkobvou dokonce jezdí lidi až z moravy