IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
19.9.14 14:03
@bikerinka píše:
@lenusek11111 tak to snad ne vzryt nepisem o nicem spatnem jen drbeme jak to mame doma :mrgreen:

Jo to by ses divila.Ale vím,že se dá udělat nějaká uzavřená společnost a to už admin nemůže zablokovat. :potlesk: :lol: Ale nevím,jak se to dělá. :nevim:

@slunce.v.duši píše:
Tak to bacha, můj chlap to čte… Občas mi vleze na noťák, když se mu nechce zapínat svůj a já to tu měla přihlášené. Prý to bylo fajn počteníčko…a dostala jsem vynadáno :oops: :mrgreen:

To myslíš vážně? Že ti vynadal? 8o Tak můj chlap se zeptá, co nového v babinci. :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 14:05

@bikerinka ty jo, taky jsem to dělala, že jsem občas koukla do telefonu a je to pěkně vošemetný. Hele a ty z něj to pivo necítíš? To já teda poznám na 100 honů, když se někdo napije. Mám s tím problém i v mhd, když je poblíž někdo, kdo požil, tak to cítím hned. A teď mi to teda krapet zvedá i kýbl. Jsem ráda, že muž je abstitnent, že to nemusím čuchat i doma. Ale zároveň mi vždycky bylo líto jeho, když já se upravila a šla spát, že to musel čuchat on. Ale já se vždy solidárně otočila hubou ke zdi :mrgreen: Hele, ale zase buď ráda, že to byla smska od týpka a ne od typky. A raději už mu tam nelez ;) Na druhou stranu nechápu, že chlapi mají tendenci lhát kvůli takovým blbostem jako je to, že jdou na pivo. Kdyby to řekl normálně, udělá líp, co? Oni mají vždycky strach, že budou muset něco řešit a tak to raději zatlučou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.14 14:06

@lenusek11111 Já sem psala že hysterčil u odběru krve u IVF a to ho urazilo :mrgreen: Ale byla to pravda…fakt hysterčil. Jinak tady ten babinec taky neřeší, ale to víš…občas jsem si tu rýpla do alfa samce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 14:06

Slunce v duši: ty bláááááho 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 14:08

Holky, já zkusím teda udělat uzavřenou skupinu, chcete??? Aspoň to nebude veřejně ke čtení všem, co googlí:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 14:11

@Martina1409 presne tak aby to nemusel resit a tak radsi rekne uplnou pitominu je lepsi rict to normalne nez lhat :,( to vis ze to z nej citim ale ja mu nelzu tak at to nedela me to se ve vztahhu preci nedela :nevim: ten mi tam neleze ani se nestara ale jediny co mi rekl abych nedopadla jak Gabina v ordinaci a neskoncila v blazinci.no uz je doma a mam se drzet avych mu to nnevpalila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 14:12

@Martina1409 ok tak to zkus poresit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 14:14

@bikerinka se nedivím, taky by mě svrběla ruka!!! Ano, lhát se nemá. Blbý na tom je to, že to teď víš, že ti lhal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.14 14:14

@Martina1409 Ale co, já si můžu psát co chci. Dneska jsem se dozvěděla na gyndě že jsem labilní hysterka a budu po porodu trpět laktační psychozou…A mam si najít cvokaře. Takže jako budoucí blázen, si můžu dělat co je mi libo :pankac: :mrgreen:

A abyste byla děvčata trochu v obraze, tak mi dělala gyndařka první UTZ po propuštění z nemocnice. A opět přes břicho. A neviděla srdeční akci. Mě prdly nervy a začala jsem brečet. Nu a už mam tím pádem budoucí diagnozu :mrgreen: Né že mi to budete závidět :pankac:
Pak mi udělala i vaginální a srdce bylo a prcek má 3cm. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 14:16

Holky, dejte mi vědět, kdo chcete jít do uzavřené skupiny, ať vám rozešlu pak pozvání:-) Budem drbat pod pokličkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 14:17
@Martina1409 píše:
Holky, já zkusím teda udělat uzavřenou skupinu, chcete??? Aspoň to nebude veřejně ke čtení všem, co googlí:-D

Tak jo. Udělej. Ale pošli pozvánku. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 14:21

@slunce.v.duši no ty vado, to bych se tam asi taky zhroutila!!! Mně teda dělal UTZ ještě vaginálně. Sám mi to i včera říkal, že ještě uděláme tak, že to je lepší. A labilní hysterka jsi právě proto, že jsi se rozbrečela? Tak cvokař se vždycky hodí, že jo? :mrgreen: Já dneska taky hysterčím. Přestalo mi být blbě - zajímavý je, že přesně od včerejšího ultrazvuku. Jako kdybych si ty nevolnosti vsugerovávala a byl to pro mě důkaz, že to je v pohodě a když mi to potvrdil, že to v pohodě je, tak bylo vše pryč. Chápete to??? 8o Ale teď jsem obědvala a měla jsem ve špagetách cherry rajčátka tepelně upravené a na půlky a to jsem vyhodila, protože z toho mi teda na blití bylo. A to rajčata normálně miluju jakkoliv upravený. Takže asi plaším zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 14:21

@lenusek11111 čekám na schválení adminem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
19.9.14 14:24
@Martina1409 píše:
Holky, dejte mi vědět, kdo chcete jít do uzavřené skupiny, ať vám rozešlu pak pozvání:-) Budem drbat pod pokličkou ;)

Také mám zájem o uzavřenou skupinu, IUI mě čeká, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
19.9.14 14:26

@Martina1409 Já jsem pro uzavřenou :pankac:

Co mě říkal mudr v caru, tak první trimestr by měl jít vaginálně, pokud nemá ordinace opravdu dobrý přístroj na břicho. A laktační psychozou budu trpět, protože jsem se rozplakala když mi řekla že nevidí srdeční akci. :mrgreen:

To je v pohodě mamko, mě se udělalo zase strašně dobře asi po těch infuzích. Už nemam žádné nevolnosti, jen snídaně jsou ještě trošku problém a bolí je prsa a sem tam břicho. Jinak pohoda. Začínam pěkně dlabat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí