IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
19.9.14 10:07

@lenusek11111 jj to vis chlapi to tak proste je :-) porad unava to vidim ted taky když mam tu neschopenku a on chodi do práce tak mi kolikrat rekne v kolik pak jsem rano vstávala a on chodi normal do práce tak uz se tesim az pujdu taky makat poněvadž od pulky cervna uz je to pekne dlouhy :-( alespoň si odpocinu ale mam vycházky sets hodin na den :-) tak alespoň to… ale taky mi je hrozne když mam naladu se tulinkat a když se vratim ze sprchy tak uz je tuhej to me vždycky tak akorát na… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 10:10

Holky nevite kolik cyklu muzu brat ten duphaston? ja jsem to hledala v tom letaku ale nic jsem tam nenasla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 10:18
@bikerinka píše:
@lenusek11111 jj to vis chlapi to tak proste je :-) porad unava to vidim ted taky když mam tu neschopenku a on chodi do práce tak mi kolikrat rekne v kolik pak jsem rano vstávala a on chodi normal do práce tak uz se tesim az pujdu taky makat poněvadž od pulky cervna uz je to pekne dlouhy :-( alespoň si odpocinu ale mam vycházky sets hodin na den :-) tak alespoň to… ale taky mi je hrozne když mam naladu se tulinkat a když se vratim ze sprchy tak uz je tuhej to me vždycky tak akorát na… :-)

Tak aspoň nejsem sama. Já mám snad krizi nebo co. Každopádně včera padla věta:Promiň. Zlobíš se? :zed: No v tu chvíli jsem se otočila a neodpověděla jsem. A za chvíli slyším jen jemné pochrapkování. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 10:20

Bikerinka:Pokud je DUPHASTON totéž jako UTROGESTAN, tak ho můžeš brát do aleluja. Protože když bys otěhotněla, tak ho stejně budeš brát. Prý je to na udržení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 10:27

@lenusek11111 tak to je fajn ja jen ze jsem tam cetla o rakovine a tak jsem se docela lekla ale jak jsme tady o tom psaly minule :-) jj ten muj taky ted chrápe protože je po nocni :-) ale m etreba stve ze skoro cely tyden se zdrzuje a přitom když jsme jezdili spolu tak jsme byli u v sedm doma a ted dorazi po puj devaty :cert: hlavne ze pak nadava ze se ani nevyspi poradne :-) ale co mu pak na to rict :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 10:35

Klid. U toho duphastonu bych o rakovině asi nepomýšlela. Spíše si myslím, že ty hormony, co se podávají před ivf, jsou v mnohem větších dávkách, tak proto by mohla rakovina vybujet. :)
Já jsem z toho smutná a zlá. Protože je mi smutno.Je dost možné, že mám ponorkovou nemoc. Já mám vycházky od 14 do 18hodin.Je to sakra málo. Ale nic se nedá dělat. Jsem si ten úraz neudělala svojí vinou, ale díky mému skvělému šéfovi, takže bych měla mít vycházky bez omezení. Však si to ten de.il vypije. Se ptal chlapa, jak mi je. A on mu řekl, že mám chrupavku rozdrcenou. A co mu na to řekl? Já jsem věděl, že ji to bolí. No v ten moment mu chtěl chlap napálit, protože mě měl hned poslat k doktorovi.Ale on mě držel v práci až do konce, takže jsem šla k doktorovi až druhý den. A o to to bylo horší. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 10:45

@lenusek11111 tak to je pak taky mazec ale podobnou historku mam ale to uz je asi pet let zpatky… to jsem sla na ranni a mela jsem skoro 38 teplotu a bolelo me v krku no jako na anginu a tak jsem si vzala paralen a valila do prace ale kdyz se mi v praci porad motala hlava a nebylo mi nejlip tak jsem sla za mistrem a vsechno sem mu rekla a jestli bych si mohla vzit propustku a jet k doktorce aby me vysetrila a on mi rekl jsetli bych to zvladla do konce smeny a jela az druhy den rano tak jsem na nej hodila pohled vraha (to umim) :-) a nakonec me pustil kdyz jsem rekla ze to proste nedam :-( kazdy se me divil ze jsem vubec sla do prace s teplotou to jsem byla ale blba :-) ale nepoucila se o rok dyl jsem chodila s anginou do prace a 14 dni na to se mi ta mrcha vratila a tak jsem skoncila na pohotovosti kde me serval doktor jak si to predstavuju si nevzit neschopenku a me bylo mizerne a jeste tam na me rval a ja jsem se mu tam nakonec rozbrecela 8o tak jsem si teda tu neschopenku vzala i s hruzou co bude v praci az se vratim pak ubehlo opet 14 dni a ne me padla dalsi angina kterou jsem zase odchodila v praci :mrgreen: a pak uz byl konecne klid ale myslela jsem ze se toho uz nezbavim :-( a toho je mnohem vic takovych situaci :-( jo hold automobilka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 11:08

V tak velkých podnicích je to jasné. U mě je rozdíl v tom, že ten úraz mám díky tomu, že jsem se nervovala.Dal mi za úkol udělat něco, co jsem v životě neviděla a nedělala. A kupodivu ty papíry, které mi k tomu dal, jsou na tom místě, kde jsem je položila,dodnes.Ale strašně to spěchalo. Angína se ještě dá, ale když jsou horečky, to pak nestojí za to.Pak z toho můžou být potíže mnohem větší a s většími následky.
U mě je to jiné v tom, že šéf jede účelově na to, aby každého zničil. Možná mu jde o to, aby ten dotyčný či dotyčná odešli. Jenže má po ptákách, protože můj obvodní doktor volal na vedení a dělal kravál. Bude to mít ještě následky ten můj úraz. Protože nevím, zda vůbec budu mít ten prst použitelný. Navíc je na pravé ruce a já dělám vše pravačkou. Takže se necháme překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 11:42

Holky tak jsem si ted precetla clanek o tom cviceni podle Mojzisove a asi je mi jasny ze to budu mit na dosti dlouho :,( ale to me mohlo byt jasne kdyz mi to rikala i ta rehab. doktorka 8o asi nevim co jsem cekala asi ze mi to pomuze vsechno driv ach jo :-( radsi jsem to nemela cist jestli si to chcete taky precist tak jsem klidne hodim odkaz a nebo ja to sem dam a nechcete mi pak na to napsat svuj nazor? :-) http://www.ordinace.cz/…-deseti-zen/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 11:52

Bikerinka: Ty jsi to nevěděla? 8o Já myslela, že ano. Proto se doporučuje ta Dornova metoda.Je to rychlejší. ;)
Já myslela, že to víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 12:38

@lenusek11111 no to jo ale myslela jsem ze to je vysledek driv nez za pul roku :oops: ja jsem to nijak nestudovala predtim a jen tak co jsem slysela z doslechu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.9.14 12:42

Ahah. :) Vše je delší dobu.Ale něco ti prozradím. Je lepší si to myslet a pak být překvapená, než si myslet, že to pomůže co nejdřív a pak být zklamaná. Nemyslíš? :)

Já mám dostat menses za 5 dní a necítím žádné příznaky. Jen mám tvrdé a nateklé prsa. 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
19.9.14 12:46

@bikerinka to nemůžeš tak brát…někdo může mít výsledek dříve a někdo později a někdo taky vůbec. To je hrozně individuální. Je dobré cvičit už pro ten pocit, že pro to něco děláš aktivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 12:47

@lenusek11111 tak a ted kdyz nad tim premyslim tak se teda pekne stydim :mrgreen: asi mas pravdu tak si uz nebudu asi myslet nic bude to lepsi no ja to mam dostat v pondeli podle tech prasku ale kdo vi jak to bude :-( ale kdybych to dostala tak bych jela uz v utery do Hk na krev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.14 12:56

@Martina1409 ok :lol: ja mam ted cviky na uvolneni svalu ale predtim jsem cvicila na posileni pan. dna a to mi bylo na nic kdyz mi to rekla i ta doktorka rehab. ze se to nejdriv musi uvolnit a pak teprve posilovat tak se ji zeptam na cviky od Mojzisove ale to mi asi stejne da a krom toho mi rekla ze se ortopedovi taky nes… do kloubu tak at se neplete do rehabilitaci a ty cviky mi byly pry jako kdyby zacala operovat a po ctvrt hodine si uvedomila ze ma dat anestezii tak jsem na ni koukala asi takhle 8o 8o 8o 8o no co se da delat tak to je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí