Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina1409 píše:
@lenusek11111![]()
![]()
co jste tam vyváděli v té kabince???
My???Nic.
Prostě jsme to brali vtipem a i ta rychlovka stála za to.Tak skoro ve zkušební kabince se toho nedá moc stihnout.
![]()
Jen ať se pobavila sestřička. ![]()
@lenusek11111 Jo ty si i honící asistentka, no to má chlap tedy servis. Já posílala toho svého samotného. Stejně bych se tam asi smála a nic by nebylo ![]()
@Martina1409 Naprosto chápu, jak se cítíš. Jsme na tom stejně. Mě v pátek rozhodili když mi řekli že následující dny hrajeme o všechno. Buď odejdu bez krvácení a s prckem v břiše, nebo že sorry. Šance 50/50. Moc klidu v sobě nemam, protože UTZ dělali v neděli ale pouštěli mě až v úterý a kontrola že až v pátek. Takže vlastně netušim jestli je prcek v pořádku nebo není ![]()
@Baterinka Přesně to jsem si říkala. Pokud je průchodné mám, zabere IUI. Pokud nezabere, stejně je na řadě IVF a tak laparka netřeba..
Pořád se modlím, aby to IUI zabralo ![]()
@slunce.v.duši píše:
@lenusek11111 Jo ty si i honící asistentka, no to má chlap tedy servis. Já posílala toho svého samotného. Stejně bych se tam asi smála a nic by nebylo@Martina1409 Naprosto chápu, jak se cítíš. Jsme na tom stejně. Mě v pátek rozhodili když mi řekli že následující dny hrajeme o všechno. Buď odejdu bez krvácení a s prckem v břiše, nebo že sorry. Šance 50/50. Moc klidu v sobě nemam, protože UTZ dělali v neděli ale pouštěli mě až v úterý a kontrola že až v pátek. Takže vlastně netušim jestli je prcek v pořádku nebo není
Tak můj muž je taky asistent.
Hraje na strunku.
Tak proč bych mu nepomohla?
![]()
@slunce.v.duši Je v pořádku! Já v to věřím
. Ale to jejich, až v pátek, až jindy, až někdy. A hodiny a dny jsou neskutečně dlouhé: Chápu, jak to cítíš. Tak zítra se pochlub, jak je malej v pořádku, ať mám radost ![]()
@Kristin86 píše:
@Baterinka Přesně to jsem si říkala. Pokud je průchodné mám, zabere IUI. Pokud nezabere, stejně je na řadě IVF a tak laparka netřeba..
Pořád se modlím, aby to IUI zabralo
Klid. Nechci tě nějak strašit. Ale já mám průchodné a první iui neúspěšně. Ale nedělám si z toho těžkou hlavu. Změním prostředí a možná to výjde. Do konce roku je dost času a pak pokud nic nebude, tak půjdeme na IVF. ![]()
@slunce.v.duši no já jdu vlastně na ultrazvuk 11 dní po krvácení. Musíme doufat, že to ti naši špunti zvládnou ![]()
@lenusek11111 Krásný plán
Úspěšnost IUI se zvyšuje s jejich počtem
Na to dost spoléhám. U prvního je malá pravděpodobnost, ale druhý je lepší. A co teprve třetí ![]()
To určitě zabere!!!
Ještě mě napadlo… ta „alergie“ na spermie, to se zjišťuje vždy nebo o to musím požádat? Já tedy nevím, jestli nám toto zkoumali…
Všechny testy co nám dělali, byly v pořádku. Manžel 2× spermio a vždy skvělé..
Příspěvek upraven 18.09.14 v 10:38
@Kristin86 to vis ze uz se to povede
ja jsem zvedava kdy uz konecne tam pujdu na prvni
uz aby to bylo a neco se konecne rozhybalo ![]()
@bikerinka
Nepříjemné je pro mě snad jen to neustálé zobání nějakých hormonů. Mám z toho fakt obavy. Clostil se smí užívat jen 6× za život, takže to asi není úplně nejbezpečnější… Já ho měla už 3×. A co Utorgestan? Ten snad tak šílený není. Ani ten Pregnyl… Jak dlouho se tím můžu ládovat než se mi to v těle po.ere úplně?? Toť otázka pro bohy
Můj muž se pořád chce ptát doktorů, ale myslím, že si neuvědomuje, že každý chce nějak vydělat…
Příspěvek upraven 18.09.14 v 10:41
@Martina225 tak to urcite to cekani na vsechno je na nic
takove vsechno dlouhe a cas neutika jako naschval ![]()
@Kristin86 to vis jak to je ale bez tech prasku to asi zrejme nepujde
ja sice zatim beru duphaston ani uz nevim po kolikate ale clostil uz mam jednou za sebou je to jen o praskach mi to teda tak prijde ![]()