IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4668
18.9.14 09:55

@lenusek11111 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co jste tam vyváděli v té kabince???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 10:01
@Martina1409 píše:
@lenusek11111 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co jste tam vyváděli v té kabince???

My???Nic. :lol: Prostě jsme to brali vtipem a i ta rychlovka stála za to.Tak skoro ve zkušební kabince se toho nedá moc stihnout. :lol: :pankac: :mrgreen:
Jen ať se pobavila sestřička. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 10:07

@lenusek11111 Jo ty si i honící asistentka, no to má chlap tedy servis. Já posílala toho svého samotného. Stejně bych se tam asi smála a nic by nebylo :mrgreen:

@Martina1409 Naprosto chápu, jak se cítíš. Jsme na tom stejně. Mě v pátek rozhodili když mi řekli že následující dny hrajeme o všechno. Buď odejdu bez krvácení a s prckem v břiše, nebo že sorry. Šance 50/50. Moc klidu v sobě nemam, protože UTZ dělali v neděli ale pouštěli mě až v úterý a kontrola že až v pátek. Takže vlastně netušim jestli je prcek v pořádku nebo není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.9.14 10:13

@Baterinka Přesně to jsem si říkala. Pokud je průchodné mám, zabere IUI. Pokud nezabere, stejně je na řadě IVF a tak laparka netřeba..
Pořád se modlím, aby to IUI zabralo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 10:19
@slunce.v.duši píše:
@lenusek11111 Jo ty si i honící asistentka, no to má chlap tedy servis. Já posílala toho svého samotného. Stejně bych se tam asi smála a nic by nebylo :mrgreen:@Martina1409 Naprosto chápu, jak se cítíš. Jsme na tom stejně. Mě v pátek rozhodili když mi řekli že následující dny hrajeme o všechno. Buď odejdu bez krvácení a s prckem v břiše, nebo že sorry. Šance 50/50. Moc klidu v sobě nemam, protože UTZ dělali v neděli ale pouštěli mě až v úterý a kontrola že až v pátek. Takže vlastně netušim jestli je prcek v pořádku nebo není :nevim:

Tak můj muž je taky asistent. :lol: Hraje na strunku. :lol: :pankac: :lol: Tak proč bych mu nepomohla? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
18.9.14 10:20

@slunce.v.duši Je v pořádku! Já v to věřím :andel:. Ale to jejich, až v pátek, až jindy, až někdy. A hodiny a dny jsou neskutečně dlouhé: Chápu, jak to cítíš. Tak zítra se pochlub, jak je malej v pořádku, ať mám radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 10:21
@Kristin86 píše:
@Baterinka Přesně to jsem si říkala. Pokud je průchodné mám, zabere IUI. Pokud nezabere, stejně je na řadě IVF a tak laparka netřeba..
Pořád se modlím, aby to IUI zabralo 8o

Klid. Nechci tě nějak strašit. Ale já mám průchodné a první iui neúspěšně. Ale nedělám si z toho těžkou hlavu. Změním prostředí a možná to výjde. Do konce roku je dost času a pak pokud nic nebude, tak půjdeme na IVF. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.9.14 10:31

@slunce.v.duši no já jdu vlastně na ultrazvuk 11 dní po krvácení. Musíme doufat, že to ti naši špunti zvládnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.9.14 10:31

@lenusek11111 Krásný plán :) Úspěšnost IUI se zvyšuje s jejich počtem ;) Na to dost spoléhám. U prvního je malá pravděpodobnost, ale druhý je lepší. A co teprve třetí :potlesk:
To určitě zabere!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.9.14 10:37

Ještě mě napadlo… ta „alergie“ na spermie, to se zjišťuje vždy nebo o to musím požádat? Já tedy nevím, jestli nám toto zkoumali…
Všechny testy co nám dělali, byly v pořádku. Manžel 2× spermio a vždy skvělé..

Příspěvek upraven 18.09.14 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 10:38

@Kristin86 to vis ze uz se to povede :-) ja jsem zvedava kdy uz konecne tam pujdu na prvni :-( uz aby to bylo a neco se konecne rozhybalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.9.14 10:40

@bikerinka
Nepříjemné je pro mě snad jen to neustálé zobání nějakých hormonů. Mám z toho fakt obavy. Clostil se smí užívat jen 6× za život, takže to asi není úplně nejbezpečnější… Já ho měla už 3×. A co Utorgestan? Ten snad tak šílený není. Ani ten Pregnyl… Jak dlouho se tím můžu ládovat než se mi to v těle po.ere úplně?? Toť otázka pro bohy :) Můj muž se pořád chce ptát doktorů, ale myslím, že si neuvědomuje, že každý chce nějak vydělat…

Příspěvek upraven 18.09.14 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 10:41

@Martina225 tak to urcite to cekani na vsechno je na nic :-( takove vsechno dlouhe a cas neutika jako naschval :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 10:44

@Kristin86 to vis jak to je ale bez tech prasku to asi zrejme nepujde :-( ja sice zatim beru duphaston ani uz nevim po kolikate ale clostil uz mam jednou za sebou je to jen o praskach mi to teda tak prijde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.9.14 10:46

@Martina1409 to ti preji aby to vsechno bylo v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie