IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
17.9.14 13:52

@bikerinka To néé. Ale ta fyzio říkala, že po té mobilizaci to nastat může. Ale já myslím, že to jsou kecy.
Kamarádka fyzioterapeutka mě viděla a říkala že rozhodně nic ochablého nemáme (dost jsem sportovala, běhám…).
Můj problém je chybějící ms, tím pádem ovulace. Nevědí jestli mám průchodné vejcovody (ale proč bych neměla mít??)
Můj muž má super sperma!!! Já jsem zdravá! To je to co pořád slyšíme. Taky že jsem mladá (28,5) a mám čas. Co víc ti k tomu říct? Moje pánevní dno je extra třída :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.9.14 13:53
@bikerinka píše: @lenusek11111Jukni na tento odkaz je to napsane uplne dole :-) http://hradec-kralove.sanus.cz/…neplodnosti/

Jo ták. Je to jedna z metod umělého oplodnění. se pořádně podívám, kolik to vychází. Jde o to, že pokud by to přes iui nevyšlo, šli bychom pomalu a postupně těmi metodami.Ale doufám, že to nebude nutné. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 13:53

@lenusek11111 takových peněz a pořád nikde nejsme :) No ale co. Kdybych to nedávala do léčby, třeba bych si mohla kupovat šatičky a botičky a kabelky..no to by se mi nechtělo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.9.14 13:58
@Kristin86 píše:
@lenusek11111 takových peněz a pořád nikde nejsme :) No ale co. Kdybych to nedávala do léčby, třeba bych si mohla kupovat šatičky a botičky a kabelky..no to by se mi nechtělo :lol: :lol: :lol:
:lol: Tak to já nejsem na takové nakupování. Já když můžu, tak si šetřím. Chtěla bych si otevřít mýdlárnu. Je to můj sen.Doma si hraju a dělám různá bylinková, glycerinová mýdla a spoustu dalšího. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.14 13:59

@Kristin86 aha tak to ja ten problem pry mam a je to od zad :-( v bedrech mam porad bolesti a od toho bolesti v podbrisku tak jsem ted podstupovala rehabky a pak asi posilovani jenomze to se dozvim az 29 zari kdy jedu na kontrolu k rehab. doktorce tak uvidime a na gynde mi rekl ze dokud to nebude v poradku tak nam to nepujde tak ani tak a nechce se mi tomu verit :-( ale to uz jsem tu psala jaky mam problemy uz rok ale taky muj problem ze jsem to nechala zajit tak daleko ale ruzna vysetreni jsem podstupovala ale jinak doufam ze to bude dobry a nebodou hrozit nejake srusty po laparce se slepakem ale to uz je tri roky zpatky :-) myslite ze by se to ukazalo za tak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 14:00

@lenusek11111 Jé no to je super :) Krásný sen, přeju aby se jednou vyplnil ;) Až budeš na mateřské, budeš mít čas na dělání mýdel ;)
Já teda na šatičky jsem :) A na sportovní věci :/ Jsem konzument :) Ale šetřím, to je jasné :) Bohužel nemám takový sen za kterým bych šla..
Prodáváš ta mýdla? Třeba na Fleru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 14:03

@bikerinka A metodu Mojžíšové si zkoušela? Problémy co popisuješ jsou přesně pro ni. Hodně holkám to pomohlo… musíme zkoušet všechno dámy :D Je mi na ní sympatické to, že musím cvičit, každý den! Je to časově náročné, občas vynechám, ale mám z toho obecně dobrý pocit. Každý den dělám něco pro otěhotnění :)
Ty už tedy po laparce si??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
17.9.14 14:07

@Kristin86 já jsem též byla loni na mobilizaci páteře a kostrče. Taky mi doporučila, abychom se potom nesnažili. Jde o to, že tou mobilizací se to tam prokrví a celé si to pak musí sednout do normálu. Proto to moc nedoporučují. Ale říkala mi, že když se zadaří, tak se zadaří. To prokrvení pánevního dna dělá hodně. Proto se nedoporučují ani masáže v 1.trimestru, aby to neodešlo.

Příspěvek upraven 17.09.14 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 14:08

Jo a ještě jsem zapomněla. Řekli mi, že to u mě „vypadá“ na polycystické vaječníky! Že to tak VYPADÁ, ne že jsou!
Jen abych vám popsala jak vypadám… jsem úplně světlá, nikde žádné ochlupení navíc! měřím 163 cm a vážím teď nejvíc za posledních 6 let a to 52kg. Takže jako fakt nevím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.14 14:08

@Kristin86 no to jsem cvicila kdyz me tam poslal ortoped ze mam ochable panevni dno a tak jsem to cvicila ale taky se nic nezmenilo ani nepovedlo :-( pak jsem jela z atou doktorkou a ta rekla ze mi to je nic kdyz nemam to svalstvo uvolneny tak jsem dostala cviky na uvolneni a jak jsem psala tak na konci zari tam jedu a pak asi to posilovani a nebo jako podle mojzisove :-) ale ty bolesti stale mam a uz me to fakt stve kdyz ut to trva rok :-( nejhorsi je ze me to boli i pri pohl. styku, na WC a proste skoro kdykoliv a porad :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.9.14 14:11

Tak já si s nimi hraju i teď když jsem na nemocenské. Sice mám jednu ruku a druhou v r..i, ale jde to. :) Na mýdla mi zatím chodí všichni z vesnice. Nicméně do budoucna počítám, že budu v tom i pracovat. Mám v plánu zbourat šopu, co v něm jsou věci na zahradu a že postavíme dílnu, ve které budu moct dělat to, co mě baví. Kromě toho mám ještě něco, s čím bych to mohla spojit.Ale to je hra budoucnosti a peněz. :)
Tak mě taky baví nakupovat. Kterou ženskou by to nebavilo.Ale před nedávnem, když jsem ze sebe naposledy svlékla kostýmek, tak jsem se začala oblíkat do sportovního. Takže nakupujeme s mužem oblečení:warmpeace, icebreaker, merino, moira,atd.Boty si kupujeme asolo, salewa.Ale je to drahé, takže je na to třeba vydělávat. :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.14 14:12

@Kristin86 jejku tak to trochu s tema vajecnikama nechapu :nevim: ale s tim ochlupenim bych to brala :-) nn to je sranda ale asi blba :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
17.9.14 14:13

@bikerinka měla jsem úplně stejný problém. Po té mobilizace kostrče mě to při styku pak neblelo a i muž říkal, že cítí, že jsem více uvolněná (uvnitř). Bohužel, se to vše zase vrátilo. Taky mě bolívá v podbříšku a teď, když jsem těhotná, tak někdy celkem dost nepříjemně. Fyzioterapeutka, co k ní teď chodím, mi říkala, že by se možná po 1.trimestru nebála tu kostrč udělat znovu. Vystřeluje mě to i do nohy. Mám vyrotovanou pánev - pravá strana míří více dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.9.14 14:13

Holky fakt vám doporučuju tu DORNOVU METODU. ;) Já už se těším, jak bude se mnou pan Elsnic pracovat.To bude nářez. :potlesk: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.9.14 14:14
@Martina1409 píše:
@bikerinka měla jsem úplně stejný problém. Po té mobilizace kostrče mě to při styku pak neblelo a i muž říkal, že cítí, že jsem více uvolněná (uvnitř). Bohužel, se to vše zase vrátilo. Taky mě bolívá v podbříšku a teď, když jsem těhotná, tak někdy celkem dost nepříjemně. Fyzioterapeutka, co k ní teď chodím, mi říkala, že by se možná po 1.trimestru nebála tu kostrč udělat znovu. Vystřeluje mě to i do nohy. Mám vyrotovanou pánev - pravá strana míří více dopředu.

Takže ty jsi těhotná. A měla jsi nějaký problém s otěhotněním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí