Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lenusek11111 Já ti odpověděla na něco úplně jinýho
. My to měli tak, že už dopředu jsme žádost podali, ještě před posledním IUI. Když jsem potom měla po 14 dnech negativní test, volala jsem si pro vyzvednutí léků na IVF s tím, že mě objednali 20 den MC. vychází to na 2. října. Prý to má být týden před další MS. Jinak oni podali žádost samy. Pojišťovna schválila a my toho 2. října jedeme s předvyplněnejma smlouvama…
@Kristin86 no nic prijemneho to neni ale co nadelam
asi nic budu cekat jestli to dorazi nebo ne ale spis doufam ze mi pomuzou v HK
Tam mi rekli ze asi zrejme moje telo nema ovulaci ponevadz mam uplne rozhazenou ms a to beru duphaston a stale ta mrcha ms je jak se ji chce
tak mi to pry srovnaji a pak asi na inseminaci vsak ja vim ze se to nemusi povest ale nadeje umira posledni ![]()
Holky ukazuje se vam tam ten spis s datumama? ja nevim jestli jsem to udelala dobre ![]()
@Martina225 píše:
@lenusek11111 Já ti odpověděla na něco úplně jinýho![]()
![]()
. My to měli tak, že už dopředu jsme žádost podali, ještě před posledním IUI. Když jsem potom měla po 14 dnech negativní test, volala jsem si pro vyzvednutí léků na IVF s tím, že mě objednali 20 den MC. vychází to na 2. října. Prý to má být týden před další MS. Jinak oni podali žádost samy. Pojišťovna schválila a my toho 2. října jedeme s předvyplněnejma smlouvama…
A co na tom pojišťovna schvaluje?
Nevíš důvody, proč by to neschválili? To mě zajímá. ![]()
@lenusek11111 ja uz to mam za sebou
a tesim se az budu mit alespon po inseminaci
ale to si jeste pockam podle dupha. bych to mela dostat myslim ze v pondeli a pak hk ale kdo vi ![]()
@lenusek11111 Důvody nevím, proč by to neschválily. Já myslím, že je to tak, že je to finačně náročnější a velkou část hradí pojišťovna ![]()
No tak to je kvůli tomu, že jsou ze zákona placené jen 3, resp. 4 IVF, ne?
Nevíte jak je to s IUI?? Myslím, že mi jednou řekli, že je povoleno 6× za rok. Ale nevím jestli za kalendářní nebo reálný? A co pak? IVF??