Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bikerinka píše:
@lenusek11111 nerikej ze se ti to stalo kdyz jsi mela zrovna ten stav po praskuna to nebylo vtipny ja vim a co se ti stalo jestli to neno tajny. Tak treba ti to taky pomuze a abyla by jsi v poho
Ja ted cekam na gynde na preventivku tak alespon s nim hodim rec jak jsem dopadla v Hk a treba mi rekne i neco vic ale je mi divne kdyz jsem v poradku a porad to nejde
Já teď nemám důvod do sebe cpát ten prášek. Teď jsem se na ty hormony vykašlala. Nechci tělo tak zatěžovat.
@lenusek11111 no me dneska rekl na gynde ze dokud nebudu mit v poradku ty zada a panevni dno tak se nic dit i kdybych tam mela 10 vajicek
jinak jsem z toho takova divna a uz premyslim jak to vse udelat a jestli ten Hradec ma cenu
Pry je to na dost dlouho nez se to da dohromady… holky ja nevim co delat ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111 no me dneska rekl na gynde ze dokud nebudu mit v poradku ty zada a panevni dno tak se nic dit i kdybych tam mela 10 vajicekjinak jsem z toho takova divna a uz premyslim jak to vse udelat a jestli ten Hradec ma cenu
![]()
![]()
Pry je to na dost dlouho nez se to da dohromady… holky ja nevim co delat
To ti vážně řekl?
No řeknu ti, že mě řekla ta paní Wojtasová (tak se mimochodem jmenuje),že i kdybych sebevíc chtěla otěhotnět, tak to nepůjde. Ještě k tomu dodala, že kdyby se náhodou zadařilo, tak o miminko příjdeme.
Jak tak nad tím uvažuju, tak na tom vážně asi něco bude.
Podívej se na webové stránky http://mojelecitelka.cz/
To je ona.Sama uvidíš. ![]()
@lenusek11111 tak presne tak jsem na nej taky koukala a v hlave mrte myslenek co ted budu delat
ale asi mi nezbyde nic jineho nez cekat a cekat co a jak bude ![]()
@Martina225 píše:
Tvůj muž byl každý měsíc na spermiogramu? ![]()
U nás toto nehrozilo.To je fakt divné tam. Ještě, že chci odejít. ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111 tak presne tak jsem na nej taky koukala a v hlave mrte myslenek co ted budu delatale asi mi nezbyde nic jineho nez cekat a cekat co a jak bude
Však jí zkus zavolat nebo napsat e-mail. A uvidíš.
Pokud se můžu zeptat. Odkud jsi? ![]()
@lenusek11111 ja ti dekuji za odkaz ale i kdybych ji volala tak to mam pres 200 km ja jsem ze Zamberka ![]()
Bikerinka:Jasně, já to chápu. Ale víš co mě napadlo? Podívej se ještě na jedny stránky: http://dornova-metoda.com/
Podívej se na doporučené terapeuty - poradce. Vážně si myslím, že tito můžou pomoci.
Na toto se chystám a už se těším.
Napsala jsem si celý kurz (začínám v lednu 2015),nicméně na tuto metodu budu chodit právě teď. Jdu v říjnu k panu ELSNICOVI.On je speciálně vyškolený na tuto metodu. Dělá se také na rehabilitacích, ale já jsem toho názoru, že když už si za to platím, tak se bude terapeut věnovat jen mě. ![]()
Víš, jakmile mi řekla, že mám posunutou pánev z prava do leva, tak jsem začala číst články, jak si pomoct, aby to šlo zpátky. No a došla jsem na tyto stránky. Obvolala jsem nejbližšího terapeuta. Jenže ta paní má těžké zdravotní problémy, takže to nedělá. Nenechala jsem to tak a volala dalšímu. A ten si mě vezme do parády. Hodiny stojí 400kč, což není moc. A jestli to pomůže, tak budu šťastná. A pokud ne, tak si myslím že dělám dobrou věc, pro své tělo. ![]()
@Muf86 píše:
@Martina225 to akt nevím
Jak to tak čtu, tak to máte za sebou vyšetření a vyšetření. ![]()
@Muf86 jj ze Zamberka a nikoho tu neznam
krome par znamych od pritele ale to jsou spis takovy podivny lidi alespon pro me
sama hospoda a pivo
no a do usti jedu 29 zari k pani Toppishove na kontrolu s tema zadama a panevnim dnem… To je asi blbe vid ze by jsme treba daly kafco a pokecaly normal kdyby jsi mela cas ![]()
@lenusek11111 To mas pravdu tak ja na to mrknu a pak uvidim co a jak dal ale je fakt ze kdyby to mohlo pomoci tak proc ne ![]()