Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lenusek11111
Poprvé na kontrolním v březnu, to jsme vzorek přivezli.
Potom v CARu na kontrolním v dubnu. Květen, červen IUI. V červenci jsem byla na operaci a v srpnu jeden kontrolní spg a IUI. No má toho dost za sebou a doufám, že poslední před sebou
![]()
@bikerinka píše:
@Muf86 jj ze Zamberka a nikoho tu neznamkrome par znamych od pritele ale to jsou spis takovy podivny lidi alespon pro me
sama hospoda a pivo
no a do usti jedu 29 zari k pani Toppishove na kontrolu s tema zadama a panevnim dnem… To je asi blbe vid ze by jsme treba daly kafco a pokecaly normal kdyby jsi mela cas
Já to mám tady taky tak. Jenže přátelé mého muže jsou tvrdí alkoholici. Můj chlap se od nich začal distancovat, protože má jiný životní cíl. A ví, že by jsme se rozešli, kdyby chlastal.
@bikerinka píše:
@lenusek11111 To mas pravdu tak ja na to mrknu a pak uvidim co a jak dal ale je fakt ze kdyby to mohlo pomoci tak proc ne
Já tě do ničeho nenutím. To ne.Sama se musíš zamyslet, co chceš dělat dál. Já jsem se už rozhodla. Pokud to pomůže i jiným ženám, tak proč to nerozšiřovat? Aspoň udělám já něco pro sebe a i ostatní. Myslím, že cvičení nemůže ublížit. ![]()
@Martina225 píše:
@lenusek11111
Poprvé na kontrolním v březnu, to jsme vzorek přivezli.
Potom v CARu na kontrolním v dubnu. Květen, červen IUI. V červenci jsem byla na operaci a v srpnu jeden kontrolní spg a IUI. No má toho dost za sebou a doufám, že poslední před sebou![]()
![]()
![]()
Takže jdete rovnou na IVF? A jak to začalo u Vás, když jste podali žádost, tak co bylo dál?
@lenusek11111
tak vis o cem mluvim ja jsem si ho taky dost stahla ale jemu o me slo 2 roky a ja jsem to tak nejak nevidela
ale ted je to super ale pred nim jsem byla s peknym hajzlkem ktery me podvadel s bejvalkou
tak jsem na to koukala a je tady jeden kousek od Rychnova nad Kneznou shodou okolnosti kousek od prace kde pracuji takze super ale tu metodu nebo masaz Dornovu tam ma za 800 na hodinu a pul az 2 hodiny
Tak alespon ze to ten tvuj vi a vi co chce od zivota ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111tak vis o cem mluvim ja jsem si ho taky dost stahla ale jemu o me slo 2 roky a ja jsem to tak nejak nevidela
ale ted je to super ale pred nim jsem byla s peknym hajzlkem ktery me podvadel s bejvalkou
tak jsem na to koukala a je tady jeden kousek od Rychnova nad Kneznou shodou okolnosti kousek od prace kde pracuji takze super ale tu metodu nebo masaz Dornovu tam ma za 800 na hodinu a pul az 2 hodiny
Tak alespon ze to ten tvuj vi a vi co chce od zivota
Tak počítej s tím, že ten, co to dělá tě bude hýčkat dvě hodiny. Však uvidíš. Já už jsem se rozhodla, takže jdu do toho. ![]()
No my jsme se s mým mužem seznámili přes internetovou seznamku. Člověk by řekl, že tam budou samé nouzovky.Ale ne. Našla jsem toho nejskvělejšího muže. On si to vyřešil už dříve, ale byly tu nějaké pokusy, jak ho dostat zpátky do partie. Naštěstí nechtěl.
Já a můj bývalý, to je na dlouhé povídání a myslím, že ač bych to napsala ve zkratce, tak bys z toho byla špatná. Protože tento příběh je strašně smutný a bolavý. A ač to je ve mě, tak se s tím snažím vypořádat.
@lenusek11111 no tak o tom zacinam dost premyslet a asi by to nebylo spatny
No jeste se zeptam jaky nazor na to bude mit ta rehab. doktorka v Usti a hned se zacnu o tom informovat
My jsme se seznamili v praci ve skodovce shodou okolnosti pracuje o jednu linku dal naz ja a mame stejnou smenu takze pohoda ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111 no tak o tom zacinam dost premyslet a asi by to nebylo spatnyNo jeste se zeptam jaky nazor na to bude mit ta rehab. doktorka v Usti a hned se zacnu o tom informovat
My jsme se seznamili v praci ve skodovce shodou okolnosti pracuje o jednu linku dal naz ja a mame stejnou smenu takze pohoda
Poptej se a uvidis.
Ja taky pracuji s muzem ve stejne firme, na jedne hale a dokonce vedle sebe na stejnych strojich.
Nekdo by se divil, ze si lezeme na nervy.Ale ne nelezeme.My si delame srandu ze vseho i s majstra. ![]()
@lenusek11111 tak to je fajn ze vam to takhle pekne klape to my to mame taky podobne a taky se dost lidi divi jesltli si nelezeme na nervy a ono zatim nic
akorat nam ted chybi jen to jedno ke stesti a doufam ze se dockame ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111 tak to je fajn ze vam to takhle pekne klape to my to mame taky podobne a taky se dost lidi divi jesltli si nelezeme na nervy a ono zatim nicakorat nam ted chybi jen to jedno ke stesti a doufam ze se dockame
Nam take.Ale verim, ze se nam vsem postesti.
Tak ted si jdeme s muzem udelat pekne odpoledne. Lahvinka vina vychlazena. ![]()
Ženy, taky máte ten pocit, že byste stříleli kolem sebe, když Vám někdo řekne „jsi mladá, máš čas“
„je to v hlavě“
už mi z toho začíná hrabat ![]()
Karol. k:Kolik ti je? Zda to neni tajne.Po tak dlouhe dobe snazeni a neuspechu uz z toho hrabe vsem. ![]()
Lenusek11111 : v květnu mi bylo 24 a chlapovi 30.. jsme sice mladí, ale jak je vidno, tak nás vždy nějaký ten problém překvapí
@karol.k ahojky taky mam nekdy takovy pocit ze bych strilela napriklad dneska kdyz jsem se dozvedela ze pokud nebudu mit v poradku zada a podbrisek tak to nepujde
a to zkousime rok a nic…
@karol.k Chápu. Na mě taky argumentují věkem a je mně o 5 let víc. Dobrou zprávou je, že ovulace se dá léky navodit a za chvíli jsi v tom
Srůsty zřejmě rozrušili a nic už nebude bránit početí.