IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
17.9.14 14:17

@Martina1409 no me rikali ze chodim brichem napred a tim padem jsem z boku pry jako luk prohnuta :-( ti padem me boli vic v tech bedrech a musim se naucit jak spravne stat jenomze to si pak pripadam ze stojim jak nejakej blbecek :mrgreen: no nejsem na to zvykla tak je to takovy divny :-( a to jsi taky litala vsude po vysetreni nez ti to zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
17.9.14 14:21

@lenusek11111 ano, měla. Nešlo nám to dva roky po tom, co jsem v r.2012 potratila - zamlklé těhotenství. No a v dubnu jsem byla na IUI - neúspěšném. Pak jsem si řekla, že na to kašlu, že už jsem do sebe nacpala prášků hafo a akorát mě to nervuje. Takže jsme se s mužem dohodli, že se na to přes léto vykašleme, užijeme si dovolenou a po prázdninách budeme pokračovat. Byla jsem v červnu ještě v CARu, kde jsem se s doktorkou dohodla, že mi udělá vyšetření průchodnosti gelem v ordinaci, že bychom potom zkusili další IUI s clostilbegytem a pokud by se nepodařilo, tak by mě poslala v září na hysteroskopii. No a v srpnu jsem se dozvěděla o jedné studii tady v Praze, v rámci které dělají jeden cyklus IVF zdarma, pokud pár vyberou. Mají daná kritéria. Byli jsme objednaní na 20/8 na vstupní pohovor, ale 16/8 jsem přišla na to, že jsem těhotná, takže jsem návštěvu zrušila. Absolutně nevím, jak se nám to povedlo, protože ten měsíc jsme měli sex asi tak 4×. Ale bylo to pravděpodobně na té dovolené. Bylo mi to všechno už nějak jedno a byla jsem smířená s tím, že skončíme stejnak na umělém a nebo se na to vykašleme prostě úplně a buď to někdy přijde a nebo ne…a přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
17.9.14 14:24

@bikerinka no po vyšetření ani tak ne…bylo mi prostě divný, že mi nejde otěhotnět, když už jsem jednou těhotná byla, tak jsem začla řešit tu Mojžíšovku a našla jsem právě terapeutku tady v Praze, ke které jsem chodila a ta mi dělala i ty mobilizace. A navíc mě to teda dost prudilo ty bolesti. Mám to už hodně dlouho. Říkala jsem si, že třeba nemůžu otěhotnět kvůli tomu, že mám prostě stažené dno pánevní. Ale tak asi to kvůli tomu nebylo, když se nám to povedlo až letos a bolesti mám stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.14 14:30

@Martina1409 no tak pro me to teda moc pozitivni neni ale moc ti to preju a gratuluju ze se vam to povedlo :kytka: ja uz bych taky chtela :oops: a tak to ti ani trochu ty bolesti nepolevily? :,( ja uz bych chtela aby me to prestalo bolet ponevadz uz to je fakt neprijemny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 14:31

@Martina1409 Mě od té mobilizace křupe celé tělo (to se mi fakt nedělo). Vstanu a křup, křup křup. Peklo!!! Tak mě snad opravdu dala do té „správné“ polohy :)

@lenusek11111 no já mám tuhle „mountin“ úchlyku už za sebou :D Teď mám „running“ úchylku…chodím se dívat na běžecké boty, zkouším funkční trička a bundičky :D

Právě jsem mluvila s matkou. Před 5ti lety měla rakovinu prsu a nám se tím pádem hodně zvyšuje pravděpodobnost. No a volala mi, abych prý zvážila veškeré hormonální léčby (v podstatě vše, čím se teď cpu), protože zvyšují rakovinotvorné buňky. Že prý to lékaři v CAR neříkají, protože chtějí prachy a je jim jedno jestli budu mít za 10 let raka nebo ne. A prý nemám tlačit na pilu a bla bla bla. Tak mám rozmazané oči a fakt příjemné odpoledne.

Co mám jako dělat??? Čekat? Jak dlouho? Prý si něco vymyslím a chci to hned. CO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 14:33

@bikerinka @Martina1409 Bolesti bederky opravdu nejsou asi to nejlepší :/ To je mi líto :/ Doufám, že vám ty „terapie“ pomůžou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
17.9.14 15:23

@bikerinka polevily mi právě po té mobilizaci. Ale do týdne to bylo zpět. Jinak je mi lépe, když cvičím a posiluju. Jenže teď nedělám raději nic, protože se ty první tři měsíce bojím po té první zkušenosti. Až budu mít první trimestr za sebou, chtěla bych zase začít cvičit pilates a tu Mojžíšovku. Zatím to nechávám být. Děkuju :hug:
@Kristin86 jo, ale o tomhle jsem též slyšela s tou rakovinou. Ve tvém případě bych se asi bála. Ale to je můj názor. Bavila jsem se o tom s mou mámou taky, ale u nás jí nikdo neměl. Ségra byla na umělém a pamatuju si, jak jí máma hnala taky na mamograf, že slyšela, že ty hormony podporují růst rakovinotvorných buněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.14 15:35

@Kristin86 to mi ani nerikejte :? To snad uz neni mozne ale asi vse je pro a proti :,( tad mam pustenou telku a ani na ni nekoukam ale zrovna jsem zbystrila ona je tam ordinace a prave tam mluvili o plodnem dne a teplote ja uz jsem snad jak nemocna ze to vzdy slysim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
17.9.14 15:38

@bikerinka to je normální :-) Je to pro tebe aktuální téma, takže na to reaguješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.9.14 15:38

@Kristin86 ja ti teda nevim jako riziko tam je zvysene ale jako riziko mas i kdyz jdes pres cestu a muze te zrazit auto ze jo a tolik toho rakovinotvorneho existuje na tomhle svete..vim ze kdyz jse to teda meli v rodine tak je tam riziko jeste o neco vetsi no..ale kdyz ti k miminku pomuzou jen hormony + CAR tak bych se toho nevzdavala a radsi potom chodila na pravidelne preventivni kontroly, jak pise Martina na mamograf atd..to stejne budes muset kdyz uz to mate v rodine..je to muj nazor nikde neni napsany ze ty tu rakovinu dostanes at uz bez hormonu nebo s nima..drzim ti pesti at uz se rozhodnes jakkoli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 16:06

Holky ja nemam co rozhodovat. Jednou jsem v tom, dojdu k cili. Ale stve me to. Misto toho aby me podporila, desi me. Ja vim ze se o me boji, ale sakra tohle se nedela.
Vychrlila na me takovych veci. Ze pry muj muz mozna chce dite jen kvuli me, abych Ja byla spojojena. Ze pry kdyby vedel, jaka jsou pro me rizika, nebude chtit. Bude chtit me, zdravou a silnou. Treba i bez deti.
Jsem psychicky labilni a ona na me jde takovou oklikou. Neni to spravne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.9.14 16:09

@Kristin86 neber si to tak moje mamka me taky dokaze rozhodit jako nikdo..je fakt ze se o tebe boji a mysli to jen dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 16:09

@Martina1409 po prvnim trimestru se das do cviceni a bude po bolesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.9.14 16:12

@Baterinka copak si je nektera z nas 100% jista, ze dela spravnou vec? Ze voli spravny postup? Dela vse co muze? Bohuzel nikdo, kdo normalne a bez trabli otehotni nemuze pochopit, co se nam honi hlavou. Kolik myslenek a pochybnosti a ja nevim ceho.
Diky bohu za tuhle diskusi :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.14 16:17

@Kristin86 tak to je pravda taky jsem rada ze si s vama pokecat ponevadz moji mamce to chci rict az ti bude jisty a se segrou uz o tom taky nemluvim je sice o 4roky mladsi ale nepotrebuju aby to vedel jeji pritel :! Tak radsi budu diskutovat tady nez v rodine :lol: tady mame alespon stejne tema a problemy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí