Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děvčata děkuji za povzbuzení, vypadá to, že tu injekci, tak jak tak přežiji ![]()
V tuto chvíli je pro mě deprimující to čekání na 10.den cyklu (za měsíc). No snad to pak konečně výjde a čeká mě radostná novinka. Každopádně držím palečky vám všem, co jste neměli ještě štěstí, stejně jako já
@Lucinda81 tak to je zmen za odpolko
Ta injekce me ceka taky abych mela tu ovulku ale ted mi z toho co jsem cetla neni nejak nejlip
to si nedovedu ani predstavit az me bodne do bricha
to ja cekam na ms a pak odber kreve a 12 den na nejakou kontrolu a tam mi asi rovnou da tu injekci :-/ pomoc
ja nesnasim jehly ale kdyby jste me videly tak by jste asi rekly ze to neni pravda kdyz mam 4 tetovani a ne zrovna male tak akorat
a mas pravdu s tim blaznivym cekanim
je to dlouha doba ale uz se tesim az dostanu ms a zacne se konecne neco dit a da se to do pohybu?:-)
Ahoj, jsem po iui 3. tyden, slabe spinim a je mi blbe od zaludku. Dnes jsem jeste jednou testovala. Carka se objevila v limitu, tak jsem ji hned vyfotila. Po hodine zmizela. Mate s tim nektera zkusenosti? Je to jen rozpita barva? Nepoznam to. Falesne pozitivni test uz jsem mela taky. Nechci si davat nadeje. Diky za nazory a pochopeni
@Busy ahoj ja se omlouvam ale ani na jedne fotce nic nevidím
ktera ma byt ta s pozitivnim testem? A co zajit si na krev at máš jistotu kdyz je to tretí tyden..
Jinak se vsem omlouvam za chyby to ten tablet blby ![]()
@bikerinka píše:
@Lucinda81 tak to je zmen za odpolkoTa injekce me ceka taky abych mela tu ovulku ale ted mi z toho co jsem cetla neni nejak nejlip
to ja cekam na ms a pak odber kreve a 12 den na nejakou kontrolu a tam mi asi rovnou da tu injekci :-/ pomoc
ja nesnasim jehly ale kdyby jste me videly tak by jste asi rekly ze to neni pravda kdyz mam 4 tetovani a ne zrovna male tak akorat
je to dlouha doba ale uz se tesim az dostanu ms a zacne se konecne neco dit a da se to do pohybu?:-)
Ahoj.
Fakt to není nic. V porovnání s píchnutím do prstu je to balada.
Je to v klidu.Oni to píchají jen trochu pod kůži. Hlouběji to nejde. Jenže pak je sranda, jak si hlídáš, jak injekce na TT mizne a pak už si myslíš, že je to konečně ono, že tam ten dušík je.To je pak na odstřelení.
Ale holt musíme si počkat.
Já jsem nakonec dostala doporučení, že pokud to nebude dobré v tom FERTIMEDU, tak si máme zajet do Brna.Tam jsou prý vyhlášeni samými dobrými zprávami. Ale dala mi včera brouka do hlavy.Je něco, nad čím od včerejška přemýšlím a ne si to vysvětlit. ![]()
@Busy Podle mě taky negativní test, ale pokud nedošla MS, šla bych na krev.
@Busy píše:
Ahoj, jsem po iui 3. tyden, slabe spinim a je mi blbe od zaludku. Dnes jsem jeste jednou testovala. Carka se objevila v limitu, tak jsem ji hned vyfotila. Po hodine zmizela. Mate s tim nektera zkusenosti? Je to jen rozpita barva? Nepoznam to. Falesne pozitivni test uz jsem mela taky. Nechci si davat nadeje. Diky za nazory a pochopeni
Pokud už jsi třetí týden a nedostala jsi menses, tak jdi k lékaři na krev.Tam to máš na jistotu. Každopádně obě fota jsou negativní. Není tam nic vidět.
@bikerinka píše:
@Lucinda81 tak to je zmen za odpolkoTa injekce me ceka taky abych mela tu ovulku ale ted mi z toho co jsem cetla neni nejak nejlip
No, holky píší, že ta injekce je lepší než píchnutí do prstu, tak to snad přežijeme
Ženská musí vydržet daleko horší věci. My odběry krve a vyšetření už měli hned na začátku. Věřím, že potřetí by se to mohlo povézt, když se konečně dostane spermie do vajíčka a navíc do třetice všeho dobrého ne?
Kdyby to nevyšlo, tak pak jedině už IVF říkal doktor, ale to se docela dost platí a my ty peníze nemáme, tak nevím, co by jsme dělali
Ale věřím, že to výjde, jelikož to 2× nevyšlo, protože mi to neprasklo, což je dost důležité…
@Lucinda81 a tam mám opravdový strach z někcí… já taky omdlívám a to si je mám píchat každý den do břicha… uvidíme, nějak to musím zvládnout, přítel mi píchal B12 i pregnyl, tak třeba svolí i k těmto iněkcím ![]()
@Muf86 Ahojky, už dorazila mrcha? Jestli chceš přidej se do diskuse „IVF v roce 2014“, ač to tam mají holky pěkně rozjetý a je tam spousta těhulek, objevila jsem další dvě, co jdou na stimulku v říjnu. Ať na to nejsme samy ![]()
@Kristin86 píše:
Holky vy vsechny mate prokazanou pruvhodnost vejcovodu??
Já ano. Já jsem naprosto v pořádku. Neplodnost bez identifikovatelného důvodu.
Pročpak? S tebou něco je v nepořádku?
@Kristin86 Já byla na vyšetření v červenci po druhém neúspěšném IUI. Laparka a hysteroskopie
@Martina225 díky, kouknu tam ![]()
@Kristin86 já ano, laparo 9/2013