IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
548
17.9.14 20:15

Děvčata děkuji za povzbuzení, vypadá to, že tu injekci, tak jak tak přežiji :D
V tuto chvíli je pro mě deprimující to čekání na 10.den cyklu (za měsíc). No snad to pak konečně výjde a čeká mě radostná novinka. Každopádně držím palečky vám všem, co jste neměli ještě štěstí, stejně jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.14 21:14

@Lucinda81 tak to je zmen za odpolko 8o Ta injekce me ceka taky abych mela tu ovulku ale ted mi z toho co jsem cetla neni nejak nejlip :-( to si nedovedu ani predstavit az me bodne do bricha :potlesk: to ja cekam na ms a pak odber kreve a 12 den na nejakou kontrolu a tam mi asi rovnou da tu injekci :-/ pomoc :x ja nesnasim jehly ale kdyby jste me videly tak by jste asi rekly ze to neni pravda kdyz mam 4 tetovani a ne zrovna male tak akorat :lol: a mas pravdu s tim blaznivym cekanim :-( je to dlouha doba ale uz se tesim az dostanu ms a zacne se konecne neco dit a da se to do pohybu?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.9.14 22:05

Ahoj, jsem po iui 3. tyden, slabe spinim a je mi blbe od zaludku. Dnes jsem jeste jednou testovala. Carka se objevila v limitu, tak jsem ji hned vyfotila. Po hodine zmizela. Mate s tim nektera zkusenosti? Je to jen rozpita barva? Nepoznam to. Falesne pozitivni test uz jsem mela taky. Nechci si davat nadeje. Diky za nazory a pochopeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.9.14 22:53

@Busy ahoj ja se omlouvam ale ani na jedne fotce nic nevidím :nevim: ktera ma byt ta s pozitivnim testem? A co zajit si na krev at máš jistotu kdyz je to tretí tyden..
Jinak se vsem omlouvam za chyby to ten tablet blby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 07:08
@bikerinka píše:
@Lucinda81 tak to je zmen za odpolko 8o Ta injekce me ceka taky abych mela tu ovulku ale ted mi z toho co jsem cetla neni nejak nejlip :-( to si nedovedu ani predstavit az me bodne do bricha :potlesk: to ja cekam na ms a pak odber kreve a 12 den na nejakou kontrolu a tam mi asi rovnou da tu injekci :-/ pomoc :x ja nesnasim jehly ale kdyby jste me videly tak by jste asi rekly ze to neni pravda kdyz mam 4 tetovani a ne zrovna male tak akorat :lol: a mas pravdu s tim blaznivym cekanim :-( je to dlouha doba ale uz se tesim az dostanu ms a zacne se konecne neco dit a da se to do pohybu?:-)

Ahoj. :mavam: Fakt to není nic. V porovnání s píchnutím do prstu je to balada. :potlesk: Je to v klidu.Oni to píchají jen trochu pod kůži. Hlouběji to nejde. Jenže pak je sranda, jak si hlídáš, jak injekce na TT mizne a pak už si myslíš, že je to konečně ono, že tam ten dušík je.To je pak na odstřelení. :zed: Ale holt musíme si počkat.
Já jsem nakonec dostala doporučení, že pokud to nebude dobré v tom FERTIMEDU, tak si máme zajet do Brna.Tam jsou prý vyhlášeni samými dobrými zprávami. Ale dala mi včera brouka do hlavy.Je něco, nad čím od včerejška přemýšlím a ne si to vysvětlit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
18.9.14 07:22

@Busy Podle mě taky negativní test, ale pokud nedošla MS, šla bych na krev.

• Citovat
  • Upravit
1575
18.9.14 07:28
@Busy píše:
Ahoj, jsem po iui 3. tyden, slabe spinim a je mi blbe od zaludku. Dnes jsem jeste jednou testovala. Carka se objevila v limitu, tak jsem ji hned vyfotila. Po hodine zmizela. Mate s tim nektera zkusenosti? Je to jen rozpita barva? Nepoznam to. Falesne pozitivni test uz jsem mela taky. Nechci si davat nadeje. Diky za nazory a pochopeni

Pokud už jsi třetí týden a nedostala jsi menses, tak jdi k lékaři na krev.Tam to máš na jistotu. Každopádně obě fota jsou negativní. Není tam nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
18.9.14 08:12
@bikerinka píše:

No, holky píší, že ta injekce je lepší než píchnutí do prstu, tak to snad přežijeme :) Ženská musí vydržet daleko horší věci. My odběry krve a vyšetření už měli hned na začátku. Věřím, že potřetí by se to mohlo povézt, když se konečně dostane spermie do vajíčka a navíc do třetice všeho dobrého ne? :D Kdyby to nevyšlo, tak pak jedině už IVF říkal doktor, ale to se docela dost platí a my ty peníze nemáme, tak nevím, co by jsme dělali :,( Ale věřím, že to výjde, jelikož to 2× nevyšlo, protože mi to neprasklo, což je dost důležité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
18.9.14 08:29

@Lucinda81 takový závěr teď máme my :? chystáme se na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
18.9.14 08:30

@Lucinda81 a tam mám opravdový strach z někcí… já taky omdlívám a to si je mám píchat každý den do břicha… uvidíme, nějak to musím zvládnout, přítel mi píchal B12 i pregnyl, tak třeba svolí i k těmto iněkcím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
18.9.14 09:00

@Muf86 Ahojky, už dorazila mrcha? Jestli chceš přidej se do diskuse „IVF v roce 2014“, ač to tam mají holky pěkně rozjetý a je tam spousta těhulek, objevila jsem další dvě, co jdou na stimulku v říjnu. Ať na to nejsme samy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.9.14 09:02

Holky vy vsechny mate prokazanou pruvhodnost vejcovodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
18.9.14 09:07
@Kristin86 píše:
Holky vy vsechny mate prokazanou pruvhodnost vejcovodu??

Já ano. Já jsem naprosto v pořádku. Neplodnost bez identifikovatelného důvodu. :nevim: Pročpak? S tebou něco je v nepořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
18.9.14 09:08

@Kristin86 Já byla na vyšetření v červenci po druhém neúspěšném IUI. Laparka a hysteroskopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
18.9.14 09:09

@Martina225 díky, kouknu tam :)
@Kristin86 já ano, laparo 9/2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...