IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
15.9.14 13:09
@Martina225 píše:
@lenusek11111 Tak to je teda fakt řezník. Taky by se mi tam nechtělo. A jiný doktor tam není? Nebo jinam…

Právě proto jsem tam už nešla. Ještě je klinika FERTIMED, tak uvažuji, že přejdu tam. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
15.9.14 13:10

@Martina225 bude, v době OVU žádný sex nebyl… :,(
@bikerinka úplně tě chápu, my to máme podobně, přítel má 10 letou dceru, je rozmazlená a vyhrožuje, že jestli budeme mít miminko, tak k nám nebude jezdit :cert: :cert: dřív jsem se kvůli tomu trápila, ale teď na dí už dlabu, jestli nechce tak ať nejezdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 13:11
@bikerinka píše:
@lenusek11111 Taky jsem radsi doktora uz jen proto ze chlapi jsou lepsi nez gyndarky ta moje prvni taky nic moc ale pak jak jsem sla k doktorovi tak jsem se nestacila divit jak probehlo to vysetreni bylo to uplne o necem jinem asi chlapi jsou vic setrnejsi nez doktorky :-)

CHlap ví, kde má sáhnout. :potlesk: Já co jsem měla první doktorku, tak ta byla skvělá. Ale jak jsem se odstěhovala, tak jsem musela změnit doktora. A už to bylo na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 13:13
@Muf86 píše:
@Martina225 bude, v době OVU žádný sex nebyl… :,(
@bikerinka úplně tě chápu, my to máme podobně, přítel má 10 letou dceru, je rozmazlená a vyhrožuje, že jestli budeme mít miminko, tak k nám nebude jezdit :cert: :cert: dřív jsem se kvůli tomu trápila, ale teď na dí už dlabu, jestli nechce tak ať nejezdí :)

Paráda. TY děti jsou pěkně nevděčné a jak vydírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 13:14

@Muf86 Teda tak to je taky mazec kdyz ti tohle rekne :-( a co na to pritel? Tak ji to nejak vysvetlil? Ta se me taky ptala jestli az budeme mit mimi jestli k nam bude jezdit porad tak jsem ji to vysvetlila ze proc by jako k nam nemela jezdit kdyz mam jejoho tatu a tak to proste zuzstane a to si kolikrat dela srandu a prizuli se mi k brichu a rekne ze tam je mimco :-( Tak to me vzdycky tak trochu sebere ale zivot jde dal tak to musim zvladat ale lehky to neni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
15.9.14 13:16

@Muf86 Ještě ráda se přijede na miminko podívat. To teď jen žárlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575

Já mám navíc tu smůlu, že si nemám s kým popovídat o takových věcech. Protože tady nejsou kamarádky, ale sběratelky drbů, které pak otočí a rozjedou drbárnu po vesnici. S mužem sice můžu mluvit o čemkoliv, ale není nad to probrat vše žena s ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174

@lenusek11111 ja kdyz jsem mela jit k doktorovi kdyz ta moje prvni gyndarka skoncila tak jsem byla docela na prasky ze ji budu ukazovat pred chlapem a ted bych nikam k zenske nesla a ted se tomu tak akorat smeju jak jsem byla prdla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 13:19

@lenusek11111 to kazdopadne myho chlapa to za chvilku prestava bavit tak si s vami tady taky radsi pokecam… mam sice segru ale ta hodne veci rika priteli a spis mi tvrdila ze se na to moc upinam a je to v hlave tak uz me to docela nebavilo poslouchat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 13:20

@Martina225 To jo pak az to prijde bude v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 13:21
@bikerinka píše:
@lenusek11111 ja kdyz jsem mela jit k doktorovi kdyz ta moje prvni gyndarka skoncila tak jsem byla docela na prasky ze ji budu ukazovat pred chlapem a ted bych nikam k zenske nesla a ted se tomu tak akorat smeju jak jsem byla prdla :lol:

Jo taky si vzpomínám. Je fajn si vzpomenout, jaké jsme dělaly hlody v pubertálním věku… :lol: :lol: Já si velmi živě pamatuju, jak jsem se strašně styděla, když jsem měla před prvním milováním a ten dotyčný měl strašný problém mě svlíknout. :mrgreen: A dnes ze sebe strhám vše, co jde. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 13:26

@lenusek11111 :-) :-) :-) to jsem na tom stejne a ten muj prvni byl taky panic a jeste mi to ani nerekl hajzlik jeden :-) jj to byly casy a ani me nikdy nenapadlo ze budu resit neco takoveho jako ted :-( ale to je zivot asi by to jinak byla nuda kdyby vse slo jen tak nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 13:27

Svojí vlastní rodině bych už ze zkušenosti neřekla nic. Z mojí strany jsou všichni drbny. Ségra si vzala chlapa s prachama a cítí se být fajnovka. A mého chlapa nebere vůbec v potaz. Prostě pro ni neexistuje. Takže se s nimi moc nestýkám.
A jedna perlička. Na její svatbě jí šel za svědka člověk, se kterým jsem strávila 11.měsíců svého života a se kterým jsem se rozešla, jak řekl, že je moje segra krásná, že by se jí s prominutím a píšu to doslova vystříkal na ten její nádherný obličej. No v té chvíli do mě někdo kopl.Dnes už to beru s rezervou.Jsem ráda za to, že mám skvělého muže a nikdy bych na něj nedala dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.9.14 13:30
@bikerinka píše:
@lenusek11111 :-) :-) :-) to jsem na tom stejne a ten muj prvni byl taky panic a jeste mi to ani nerekl hajzlik jeden :-) jj to byly casy a ani me nikdy nenapadlo ze budu resit neco takoveho jako ted :-( ale to je zivot asi by to jinak byla nuda kdyby vse slo jen tak nebo ne?

Fakt to neřekl? No u chlapa nejde poznat, že je panic.No jistě, že by to byla nuda. Až z nás budou babičky, tak budeme vykládat našim vnoučatům, jaké byly naše roky zamlada.Jak jsem řádily, atd. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.14 13:46

@lenusek11111 tak to je masakr s tou tvoji segrou ted jsem na to koukala div ne s otevrenou pusou to nevim co bych v takove situaci delala ale asi bych udelala to same co ty… ale dobre ze jsi to zvladla a ted jsi stastna :-) to je hlavni a ten muj prvni mi fakt nis nerekl vsak se to nepodarilo na 100 procent :-) to byla komedie :lol: :lol: :lol: az ten druhy se me ptal jestli jsem byla panna :oops: to byl des :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí