Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina225 píše:
@lenusek11111 Tak to je teda fakt řezník. Taky by se mi tam nechtělo. A jiný doktor tam není? Nebo jinam…
Právě proto jsem tam už nešla. Ještě je klinika FERTIMED, tak uvažuji, že přejdu tam. Uvidíme.
@Martina225 bude, v době OVU žádný sex nebyl… ![]()
@bikerinka úplně tě chápu, my to máme podobně, přítel má 10 letou dceru, je rozmazlená a vyhrožuje, že jestli budeme mít miminko, tak k nám nebude jezdit
dřív jsem se kvůli tomu trápila, ale teď na dí už dlabu, jestli nechce tak ať nejezdí ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111 Taky jsem radsi doktora uz jen proto ze chlapi jsou lepsi nez gyndarky ta moje prvni taky nic moc ale pak jak jsem sla k doktorovi tak jsem se nestacila divit jak probehlo to vysetreni bylo to uplne o necem jinem asi chlapi jsou vic setrnejsi nez doktorky
CHlap ví, kde má sáhnout.
Já co jsem měla první doktorku, tak ta byla skvělá. Ale jak jsem se odstěhovala, tak jsem musela změnit doktora. A už to bylo na nic.
@Muf86 píše:
@Martina225 bude, v době OVU žádný sex nebyl…
@bikerinka úplně tě chápu, my to máme podobně, přítel má 10 letou dceru, je rozmazlená a vyhrožuje, že jestli budeme mít miminko, tak k nám nebude jezdit![]()
dřív jsem se kvůli tomu trápila, ale teď na dí už dlabu, jestli nechce tak ať nejezdí
Paráda. TY děti jsou pěkně nevděčné a jak vydírají.
@Muf86 Teda tak to je taky mazec kdyz ti tohle rekne
a co na to pritel? Tak ji to nejak vysvetlil? Ta se me taky ptala jestli az budeme mit mimi jestli k nam bude jezdit porad tak jsem ji to vysvetlila ze proc by jako k nam nemela jezdit kdyz mam jejoho tatu a tak to proste zuzstane a to si kolikrat dela srandu a prizuli se mi k brichu a rekne ze tam je mimco
Tak to me vzdycky tak trochu sebere ale zivot jde dal tak to musim zvladat ale lehky to neni ![]()
@Muf86 Ještě ráda se přijede na miminko podívat. To teď jen žárlí.
Já mám navíc tu smůlu, že si nemám s kým popovídat o takových věcech. Protože tady nejsou kamarádky, ale sběratelky drbů, které pak otočí a rozjedou drbárnu po vesnici. S mužem sice můžu mluvit o čemkoliv, ale není nad to probrat vše žena s ženou.
@lenusek11111 ja kdyz jsem mela jit k doktorovi kdyz ta moje prvni gyndarka skoncila tak jsem byla docela na prasky ze ji budu ukazovat pred chlapem a ted bych nikam k zenske nesla a ted se tomu tak akorat smeju jak jsem byla prdla ![]()
@lenusek11111 to kazdopadne myho chlapa to za chvilku prestava bavit tak si s vami tady taky radsi pokecam… mam sice segru ale ta hodne veci rika priteli a spis mi tvrdila ze se na to moc upinam a je to v hlave tak uz me to docela nebavilo poslouchat ![]()
@bikerinka píše:
@lenusek11111 ja kdyz jsem mela jit k doktorovi kdyz ta moje prvni gyndarka skoncila tak jsem byla docela na prasky ze ji budu ukazovat pred chlapem a ted bych nikam k zenske nesla a ted se tomu tak akorat smeju jak jsem byla prdla
Jo taky si vzpomínám. Je fajn si vzpomenout, jaké jsme dělaly hlody v pubertálním věku…
Já si velmi živě pamatuju, jak jsem se strašně styděla, když jsem měla před prvním milováním a ten dotyčný měl strašný problém mě svlíknout.
A dnes ze sebe strhám vše, co jde.
![]()
@lenusek11111
to jsem na tom stejne a ten muj prvni byl taky panic a jeste mi to ani nerekl hajzlik jeden
jj to byly casy a ani me nikdy nenapadlo ze budu resit neco takoveho jako ted
ale to je zivot asi by to jinak byla nuda kdyby vse slo jen tak nebo ne?
Svojí vlastní rodině bych už ze zkušenosti neřekla nic. Z mojí strany jsou všichni drbny. Ségra si vzala chlapa s prachama a cítí se být fajnovka. A mého chlapa nebere vůbec v potaz. Prostě pro ni neexistuje. Takže se s nimi moc nestýkám.
A jedna perlička. Na její svatbě jí šel za svědka člověk, se kterým jsem strávila 11.měsíců svého života a se kterým jsem se rozešla, jak řekl, že je moje segra krásná, že by se jí s prominutím a píšu to doslova vystříkal na ten její nádherný obličej. No v té chvíli do mě někdo kopl.Dnes už to beru s rezervou.Jsem ráda za to, že mám skvělého muže a nikdy bych na něj nedala dopustit.
@bikerinka píše:
@lenusek11111![]()
![]()
to jsem na tom stejne a ten muj prvni byl taky panic a jeste mi to ani nerekl hajzlik jeden
jj to byly casy a ani me nikdy nenapadlo ze budu resit neco takoveho jako ted
ale to je zivot asi by to jinak byla nuda kdyby vse slo jen tak nebo ne?
Fakt to neřekl? No u chlapa nejde poznat, že je panic.No jistě, že by to byla nuda. Až z nás budou babičky, tak budeme vykládat našim vnoučatům, jaké byly naše roky zamlada.Jak jsem řádily, atd.
![]()
@lenusek11111 tak to je masakr s tou tvoji segrou ted jsem na to koukala div ne s otevrenou pusou to nevim co bych v takove situaci delala ale asi bych udelala to same co ty… ale dobre ze jsi to zvladla a ted jsi stastna
to je hlavni a ten muj prvni mi fakt nis nerekl vsak se to nepodarilo na 100 procent
to byla komedie
az ten druhy se me ptal jestli jsem byla panna
to byl des ![]()