IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
20.9.14 16:02

@slunce.v.duši nechápu jak ti někdo může říct takovou hroznou věc!!! Těhotná nejsem a brečím pořád!!!

Prvni IUI nevyšlo. Jsem 15dní po a test negativní :? Ale nevadí!! Příští měsíc to klapne!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
22.9.14 09:26

Člověk to tu chvíli nehlídá a pak se koukne, nestíhá dočítat a i se zasměje :palec: :mrgreen: Rovnou se holky taky přihlásím do té vaší drbárny pod pokličkou. I když to doma řešíme, co a jak, tak není nad ženský poklábosení ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.9.14 10:49

@Martina225 jj to je pravda tak se pridej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.9.14 23:38

Ahoj všem, první iui nevyšla, děkuju ještě dodatečně za prohlédnutí testů. Na fotce nic vidět nebylo, ve skutečnosti ayl duch. Byl to mamatest, už si ho nebudu kupovat. Byla jsem z toho zklamaná. Další iui jsem nejdřív nechtěla. Nakonec jsem si řekla, že není na co čekat. Dnes jsem po druhé iui. 3.- 7. dc jsem brala clostík. 11.dc byl utz a 4 folikuly, největší měl 23 mm. Píchli mi pregnyl v 13:00. Dnes v 10:00 byla iui. Nejdřív mi udělal utz, pak iui,5 min ležet. Od 29.9. mám brát utrogestan. Minule mi utz nedělali, ani jsem nemusela ležet. Tentokrát jo. Testovat mám 16.10.,tj. za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.10.14 07:35

Ahoj holky po 100 letech se hlasim, mam. vysledky imunologie, poslaly Vas nekterou potom na hematologii? mam pry pozitivni jeden zanedbatelny nalez ale i tak mam celkem strach co to znamena kdyz mam prijit na kontrolu hned za pul.roku a jit na hematologii.pry mam preventivne brat listovku.tu uz jim buhvi jak. dlouho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.10.14 07:52

@lulu1986 já mám jít na kontrolu za 3 měsíce, takže si z toho nic nedělej. Uvidíš co ti řekne mudt. v CAR :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
9.10.14 08:27
@lulu1986 píše:
Ahoj holky po 100 letech se hlasim, mam. vysledky imunologie, poslaly Vas nekterou potom na hematologii? mam pry pozitivni jeden zanedbatelny nalez ale i tak mam celkem strach co to znamena kdyz mam prijit na kontrolu hned za pul.roku a jit na hematologii.pry mam preventivne brat listovku.tu uz jim buhvi jak. dlouho :-(

Ahoj. Já jsem byla na hematologii, kvůli tomu, aby náhodou zamezili potratům. Tak mi vzali krev a za 14 dní jsem šla k doktorovi na kontrolu. A bylo vše v pořádku. Tak hlavu vzhůru. Dobře to dopadne. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.10.14 13:43

Diky holky jsem trosku klidnejsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.10.14 13:22

Ahoj zdravím všechny pisatelky :D už jsem nějaký ten blok prošla a ted jsem zavítala do tohoto… Chci se zeptat je tu nějaká co má kladný výsledek IUI s darcovským sperma?? Mám zasebou 4× IVF a bez úspěchu poslední letos na jaře. Vajček bylo dost 19 z toho oplodnili 16 a druhý den jich bylo 14.to byla sobota.. v pondělí jsem si volala a bylo to ja rána pod pás… zbývala jen dvě a to nic moc kvalitní takže ihned ET. a bez vysledku :( Ve čtvrtek jdu znovu do CAR zkusit se domluvit na dárcovském sperma( manžel nemá moc dobrou kvalitu, ani počet… 2-3 mil na ml) a tak mě napadlo zkusit dát jakoby tělu a hlavně imunitě tak trochu šok a hlavně změnu a zkusit dárcovství… a tak by mě zajímalo tak trochu jak to probíhá a jaká je úspěšnost… už se o mimi snažíme 13.let a to že to nebude 100% naše neřešíme není v tom problém máme doma klučíka v adopci :-)
Co si o tom myslíte máme to zkusit??? Děkuji za vaše názory… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
14.10.14 13:47

@ji.paja ahoj a jsi si jistá, že je problém v těch spermiích. Jinak neporadím, já s tím zkušenost nemám, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.10.14 13:55

@Martina1409 no oni mě řekli že není nic moc kvalita ani kvantita… a při posledním IVF mě řekli že u nás byla fragmentace embryi a proto i u mě doporucují dárcovské vajcka, ale je problém v tom že už nemám žádný pokus a zbytečných 100 000.- taky nemám a tohle by mohla být taková nejšetrnější možnost pokusu i ze zdravotního hlediska.. ten poslední pokus mě dal dost zabrat, a zdraví mám jen jedno… tak uvidím co mě v CARU ve čtvrtek řeknou… třeba to smetou ze stolu a zavrhnou a to by byla asi poslední kapka v našem dlouholetém snažení o mimi… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.10.14 10:53

Ahojky. Jsem tu nová a zatím jsem neobjevila nikoho v diskuzích, kdo by na tom byl stejně. V pondělí 13.10.2014 jsem byla na první IUI. Od té doby mě bolí v podbřišku, jako bych to měla dostat a občas mě na levé straně píchne. Moje diagnoza je, že jsem po dvou LPK, kdy mám endometriózu. K tomu mi byla zjištěna zvýšená hodnota Prolaktinu a to 35,84, užívám Medocriptine. Bylo mi řečeno, že tato hodnota nezabrání otěhotnění. V současné době mám na pravé straně cystu o velikosti 3×1,1 cm s tím, že levá strana je kompletně čistá. Partner má spermiogram perfektní, až nám bylo řečeno, že mám doma milionáře, tak ať se ho nepouštím. V sobotu jsem byla na ultrazvuku s tím, že mám 1 folikul a dalších několik drobných. Večer jsem si píchla injekci na řízenou ovulaci a v pondělí se šlo na to. Jen se chci poptat, zda je někdo ve stejné situaci a zda vás zákrok bolel. Jsem tu nováček, tak se omlouvám možná za stupidní dotaz. Jinak vše řeším v ISCARU v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
16.10.14 21:58

Tak mámpo návštěvě lékaře naštěstí mě nic nerozlouval ale je problém v tom že zatím žádné nemá a bude mít až po novém roce… a mám dilema chtěla jsem nastoupit od nového roku do práce a ted nevím jestli má cenu nastupovat když bych pak běhala po doktorech… mateřskou mám do konce března… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.10.14 09:56

Holky zastřelte mě :-( Jsem 10 dní po IUI a já to ráno nevydržela a udělala si test, samozřejmě /…Já vím, že je ještě čas, no nejsem já trubka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.10.14 09:58

@Busy Jak jsi dopadla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie