IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
3.11.14 09:49

@PetraMerry My 20 měsíců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.11.14 09:52

@PetraMerry a máte nějaký zdravotní problém, nebo jak každý nezúčastněný říká, že je to jen v hlavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.11.14 09:55

Zatím na nic zásadního nepřišel, tak ještě nevím. ale myslím si, že je to v hlavě :? jenže jak na to nemyslet, to by mě fakt zajímalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.11.14 09:59

@PetraMerry jojo to znám, na to nemyslet nejde, asi si najít jinou zálibu, já jsem si řekla, že si konečně udělám řidičák a v pátek jsem dala výpověď v práci, tak teď mě čeká hledání nové práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.11.14 10:11
@xantule píše:
@monika m Tak to jsem ráda, že nečekám sama :)
Před třemi měsíci chodil přítel Horské výzvy, kde se vždy totálně vyčerpal. Aspoň nějaké vysvětlení.
Kam chodíš do CARU?

tak to by mohlo být ono :)
já chodím do Pronatalu, kam ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.11.14 10:12
@kakacka86 píše:
Ahojky, tak já byla na ultrazvuku v pátek, 10 DC a dostala jsem pregnyl a naordinován plánovaný styk :-), jelikož naše klinika o víkendu nepremává…Takže za 14 dní uvidíme, tak holky pěkně čekejme :-)

kolik jsi měla folíků?
jinak s tím víkendem je to na prd. Za to jsem v našem cAru fakt ráda, že fungují, protože mě to už tolikráte vyšlo na víkend..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.11.14 10:16

@monika m Moje doktorka spolupracuje iscarem v Praze, tak mě poslala tam, také jsem ráda, že to dělají i o víkendu, jen jsem se divila, že tam mají zavřenou lékárnu o víkendu, Ovitrele dostávám od mé doktorky v Chomutově a do lékárny v Iscaru to chodím zaplatit, jenže v sobotu jsem neměla jak, když měli zavřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.14 10:17
@monika m píše:
kolik jsi měla folíků?
jinak s tím víkendem je to na prd. Za to jsem v našem cAru fakt ráda, že fungují, protože mě to už tolikráte vyšlo na víkend..

mě to vždycky vycházelo zásadně buď na pátek nebo hlavně na víkend :mrgreen: v našem caru jedou soboty, takže alepoň že tak. ale manžel pak frflal celou cestu že mu tvrdne malta v míchačce nebo lepidlo na obkladačky, takže já nervy z caru a ještě z něj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.11.14 10:19
@monika m píše:
kolik jsi měla folíků?

Měla jsem 3 folíky a jeden šel už do cysty, ale prý by tím pregnylem měl prasknout také. v sobotu jsem trpěla celkem, mazala jsem podbříšek ricinovým olejem, abych to vydržela…takovou bolestivou ovulku jsem ještě neměla. Ty víkendy jsou fakt na prd no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.14 10:19
@xantule píše:
@monika m Moje doktorka spolupracuje iscarem v Praze, tak mě poslala tam, také jsem ráda, že to dělají i o víkendu, jen jsem se divila, že tam mají zavřenou lékárnu o víkendu, Ovitrele dostávám od mé doktorky v Chomutově a do lékárny v Iscaru to chodím zaplatit, jenže v sobotu jsem neměla jak, když měli zavřeno.

jak to že je o víkendu zavřená? je zavřená pro veřejnost, ale na zazvonění ti otevřou…alespoň my si tam léky normálně vyzvedávali na zazvonění. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.11.14 10:23
@xantule píše:

pro nás to mají naštěstí vždy nachystáno na recepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.11.14 10:24
@slunce.v.duši píše:
mě to vždycky vycházelo zásadně buď na pátek nebo hlavně na víkend :mrgreen: v našem caru jedou soboty, takže alepoň že tak. ale manžel pak frflal celou cestu že mu tvrdne malta v míchačce nebo lepidlo na obkladačky, takže já nervy z caru a ještě z něj :roll:

tak to já se zase včera dověděla, že ty časopisy tam mají už nějaký ulepený :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.11.14 10:24

@slunce.v.duši hm tak to jsem nevěděla, že se tam musí zvonit, to tam budu muset toho mého poslat až pojede přes Prahu, abych nic nedlužila, už chodíš jen ke svému gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.11.14 10:25
@kakacka86 píše:
Měla jsem 3 folíky a jeden šel už do cysty, ale prý by tím pregnylem měl prasknout také. v sobotu jsem trpěla celkem, mazala jsem podbříšek ricinovým olejem, abych to vydržela…takovou bolestivou ovulku jsem ještě neměla. Ty víkendy jsou fakt na prd no :-(

já píchla pregnyl v pátek a břucho mě bolelo celou sobotu.
Hele a jak poznal, že to jde do cysty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.14 10:30
@xantule píše:
@slunce.v.duši hm tak to jsem nevěděla, že se tam musí zvonit, to tam budu muset toho mého poslat až pojede přes Prahu, abych nic nedlužila, už chodíš jen ke svému gynekologovi?

to ti měla říct ta kačena na recepci, že si máte cinkout. je u toho bočního vchodu. jojo, co si ověřili srdeční akci, tak mě vykopli s dárkovým balíčkem a adios. manžel teskní po sestřičkách a já po lachetovi a jaržembovské. přece jenom, už jsme tam byli jako doma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí