IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anni_11
7.11.14 15:18

@kakacka86 @monika m No muj nechce brat prave zadne vitaminy, zadny selen nic. Rika, ze vse co potrebuje mame v tom co jime. Stravujeme se docela zdrave, myslim teda:-)

• Citovat
  • Upravit
37
7.11.14 15:20

@Anni11 Hele jestli tomu věří tak je to velký krok k úspěchu…Já bych ho do ničeho určitě nenutila. Záleží taky jak moc špatné výsledky máte no. Hlavní je myslet pozitivně si myslím. My to sice už děláme 2 roky a nic, ale ono to přijde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.11.14 15:24

@Anni11 já si taky mslím, že doplňky stravy nejsou žádný zázrak, teda v tomhle
(jsem z oboru)
nějak vitamín v piluli ti jentak spermie nezlepší. Chce to to řešit komplexněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anni_11
7.11.14 16:46

@kakacka86 urcite to prijde, promin nechtela sem vse predtim, jaky je u vas problem? Podstoupila si uz IUI?

• Citovat
  • Upravit
Anni_11
7.11.14 16:57

@monika m No muj rika to same, jen ja si myslim ze v dnesni dobre kde existuje tolik vyrobku by mohlo neco pomoct. Tezko rict :nevim: pristi tyden jdeme k Dr. tak snad nam
poradi jak to dale komplexeji resit! Jestli dobre ctu, jsi cerstve po IUI. Jak se citis? Drzim ti palecky at to vyjde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7.11.14 17:06

Kvalita spermia se mění i stresem, únavou, kouřením, alkoholem…u nás to šlo taky nahoru dolů, nejhezčí výsledek měl manža po vánocích, kdy měl dva týdny dovolenou a byl odpočatý. jenže to byl vzorek na spermiogram a nikdy už takový výsledek neměl :cert: když jsem ho nutila aby nepil tolik píva a jedl zdravěji, tak se dokonce zhoršilo, asi byl z toho ve stresu, jinak to nechápu…nebo ty jeho lemry potřebují k životu i chmel :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
7.11.14 18:38

@Anni11 Ten můj byl na spermiogramu asi v únoru a to měl dobrý spermio a v srpnu a v říjnu to bylo pod normou. Tak nasadil vitamíny a pije čaj z kotvičníku, třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anni_11
7.11.14 20:02

@xantule Ahoja Kati, a jake vitaminy ji? Jsou nejake specialni pro muze, primo zamerene? Diky :)

• Citovat
  • Upravit
2331
7.11.14 20:31

@Anni11 musí brát selen, zinek a kompletně béčko, ten můj bere Vitamíny s minerály, kde je 42 složek MULTIVITAMIN S MINERÁLY , ještě jsme dokoupili selen s Ečkem a ten kotvičník na čaj, ten podporuje tvorbu testosteronu a podporuje tvorbu spermií. Jinak jsem našla tuto stránku, je tam napsáno jaké vitamíny jsou doporučené. http://www.abecedazdravi.cz/…dnost-u-muzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.11.14 21:50

@Anni11 hele hlavne je důležitý ten stres atd jak píse slunce. Navic musíš brát v úvahu, ze to co dal na spermiogramu byli vlastne vyrobeno pred třema mesicema. Mohl mit treba chřipku a proto to tak dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.11.14 21:51

@Anni11 jinak ja se mam uplne normalne jako bych ano iui nemela :) jen cítím vajecnik, ale to ty hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
7.11.14 21:53

@monika m prosím tě, když chci jít na testy imuno a genetiku, čeká se na objednání? a to je jen z krve nebo jiné vzorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.11.14 22:12

@xantule čeká se dost. Imuno u moji dr napr trvá 3 měsíce nez ma volno
Genetiku sem ale mela hned, tam vsak nikdy nic nezjistí. Je to jen pohovor, kdy se ptají a hledají dědičné vady. Oboje je pak jeste h krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anni_11
8.11.14 17:22

@xantule Ahojky, diky
Moc za Info, vcera jsem na Internetu studovala vyrobky pro muze na zvyseni kvality spermii. Jeste toho mojeho musim nejak prekmluvit aby je ale jedl :D

• Citovat
  • Upravit
Anni_11
8.11.14 17:32

@monika m Moni dej vedet jak si dopadla, zda mas //:-) drzim palecky at ti to vyjde:-)!! U me jak, kdy atd. se uvidi po navsteve doktora pristi tyden! Jo jeste jedna otazka, co je imuno? Promin jsem zacatecnik a sbiram info:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex