Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Monika-m : No vidíš, já měla jen jedni IUI. Ze začátku jsem měla nervy, honila příznaky, pak mě doma už přítel utnul, ať se na to vyprdnu, že to zvládneme i bez toho a tak jsem příznaky nechala příznakama, bavila se, chodila ven… a je to.
![]()
@PetraMerry tobě klaplo 1. iui jo? aha, no to máš super ![]()
já už mám 4 IUI, pak 1×ET po IVF a 1× KET z toho IVF
a furt nic ![]()
Monika-m: teď si pro změnu nadávám, ať se nenervuju, že bude všechno dobrý, budeme zdravý a nebudu mít žádné dramatické nevolnosti
![]()
Asi bych potřebovala opět jasnej zákaz, myslet na negativa
![]()
@monika m no uvidime doufam ze to neni nejake zle znameni
jeste chvili bych chtela doufat ze se to povedlo ![]()
Zlifik : Určitě, věř, že to bude dobrý
Nic jinýho ti ani nezbývá.
![]()
@PetraMerry. Asi taaak nejak…tak sestra pri odchodu rikala : " klidne si s pritelem udeljte zitra krasny vecer a potvrdte to" tak asi na to vlitnem
i kdyz nevim zda to ma smysl kdyz spermie zabijim ![]()
@PetraMerry hele já myslím, že šetřením se nic nezachráníš. Kdyby už miminko u teb ěchtělo být tak nebude, ikdyž bdueš ležet s nohama nahoře. Takže se nenervuj, že bys dělala něco špatně
Jinak nevím, co nám je. Manža má i spermio příležitostně ok. Teď půjdeme na podrobnou imunologii a uvidíme. Chci se taky objednat na laparku
Monika-m : Ale to já moc dobře vím, však se nijak nestresuju, ano to nějak dopadne i beze mě. Nakonec na gyndu jdu až zejtra, takže teprve pak to bude oficiální.
No já jsem právě kdybych neotěhotněla, chystala taky na vyš. vejcovodů. Tak uvidíš. jak dlouho se takhle snažíte? Je mi divný, že tyhle vyš. ti neudělali už dříve, když toho zza sebou máš toliká
@PetraMerry nojo, mě to je taky divný. Dokonce tu imunologii cAr pěkně okecal. Vůbec mi nechtěli dát žádanku.
mimi chceme už 5 let. Jukni do podpisu