Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Berenika24 naproto tě chápu! já to snášela celé dost blbě. každý neúspěch jsem doslova ořvala ![]()
@Berenika24 tak to je opravdu škoda, ale jak píšeš - třetí má nejvíce šancí, takže příští vánoce už budete třeba tři a dokonce nejen 1 + 2v1 ![]()
@slunce.v.duši já zatím dobrý, ale dolehne to na mě až dostanu ms, tak budu vědět, že to je úplně ztracené a že jedeme znova ![]()
@monika m
třeba ano, my budeme štastný za jakýkoliv počet, hlavně at je vše v pořádku a bude zdravé ![]()
@monika m jj je to fajn
my jsme si i, co nám delší dobu nešlo mimčo, pořídili pejska a je to taky fajn, nejvíc je na tom stresující, to okolí, se ptají tak co už po svatbě a pořád rodinu a kyždýmu vysvětlovat, proto říkáme až to bude, tak bude a samozřejmě to doma obrečím, někdy je to náročný ![]()
@Berenika24 a jak dlouho jste svoji? My od léta 2008
já se vymlouvám na to, že děti zatím nechci, je to tak lehčí
@monika m my od léta 2013, brali jsme se po 6lete známosti
to u nas prave vědí ze chceme rodinu ![]()
@Berenika24 tak to podobně jako my. My jsme se brali po 5 letech, takže už to bude pomalu 12 let ![]()
Ahoj holky dnes mi z krve potvrdili tehotenstvi mela jsem 69,1 hcg a jsem 13 den po iui ovsem ted jsem si ze zvedavosti delala test a je tam duch ale opravsu moc moc slaby tak snad je vse ok… jsem totiz strasna plasanda ale ted momentalne strasne stastna… ![]()
Ahoj holky, chtela bych se zeptat. Dnes jsem byla na folikulometrii a mam folik 23,5mm, dnes mam pichat pregnyl a ve ctvrtek na iui. Neni to pozde? Dekuji za kazdou odpoved
@hrochosaurus ahoj, dle mě je to v pořádku. Budeš píchat večer? Já si pamatuju, že jsem ho píchala ve čt večer a v so dopoledne jsem šla na IUI. Takže se mi to zdá jako normální postup.
@Martina1409 jojo dnes v 18hod. Vsude se docitam, ze uz pri 23mm to praska, tak se bojim, aby to nebylo pozde