Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PetraMerry z Teplic, ale ono to driv nebo pozdeji vyjde. Zitra to bude posledni IUI a pak IVF a tam je daleko vetsi pravdepodobnost
Hrochosaurus : Tak určitě, moje kolegyně z práce taky nemohla dlouho přijít do jinýho stavu, měla za sebou nevím kolik inseminací a nakonec šli na Ivf a hned otěhotněla, teď už je to skoro maminka… My se snažili asi 13 měsíců, moje gynekoložka pořád říkala, ýe je to v noemě, ale mě s toho už hrabalo, tak jsem se objednala do centra. No a teď jsem ve 12tt.
Jinak já jsem od Rychnova nad Kněžnou.
@PetraMerry tak to je super, 12tt to uz je dost. Doktorka vcera rikala, ze budu mit krasne rijnove miminko, tak ji budu verit a kdyz ne, tak do dalsiho prosince to stihneme na 100%
Hrochosaurus : tak věř hlavně tomu, že to vyjde
já když byla po té inseminaci, tak jsem si taky myslela, že to nedopadne a ono tj takhle,:) už abych měla ty testy za sebou:)
@PetraMerry ty jo mámo, nedávno jsme tu řešili jak na neschopenku a ty už jsi ve 12tt…to hrozně utíká ![]()
Hrochosaurus : jj, já jo. tak nějak jsem musela. Nemají mě kam přeřadit a dělám v nemocnici s ležícíma pacientama.
@PetraMerry aj tak to chapu. Nevim jestli si clovek pomuze, tim ze je doma, kdyz nema nikterak narocnou praci
@PetraMerry ženy toto letí
ano taky si pamatuju tu neschopenku
i nám už se zadařilo na 2. pokus ![]()
@zlifik takže jako fakt? potvrzeno a těhuluješ? v tom případě gratulace!!! ![]()
@PetraMerry díky holky..no jsem v rozpacích trošku protože doktor mi do papíru dnes napsal 5+5 ale me to nevychází já jsem myslela 4+6 pokud se to počítá od poslední MS