Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zlifik asi velikostně odpovídá o týden staršímu. ty týdny teď vůbec neřeš. směrodatný bude až ten na NT screeningu. to ti spočítají i termín porodu.
Jojo na začátku..tak že taky jsem tomu už neveřila… a přemýšlela že další mesíc půjdem na ivf a 30. 12. se me doktor zeptal „jak se cítíte? těhotně?“ a já vykulila oči… ![]()
@hrochosaurus taky se zadari.. my se nazili rok a pul a uz mi slo i na palici… drzim palecky
@hrochosaurus verim a chapu te… je to narocne na psychiku taky mi nikdo nerozumnel… jak se rika nemysli ma to a ono to pujde..,vuuuubec moc dobre to znam… ale trosku se uvolni a uzivej si toho co vsechno muzes ![]()
@zlifik píše:
Jojo na začátku..tak že taky jsem tomu už neveřila… a přemýšlela že další mesíc půjdem na ivf a 30. 12. se me doktor zeptal „jak se cítíte? těhotně?“ a já vykulila oči…
takže ty jsi to vůbec nevěděla? to je fakt něco… ![]()
@monika m ne-e tentokrak jsem prave i pred tim odmitla udelat test ze bych byla stejne jen smutna tak ze jsem tam sla uplne nevedomky
@zlifik no počkej, ale nepřišla ti menzes a tušila jsi nebo jsi fakt šla jen na domluvenou kontrolu?
každopádně tak jako tak je to krásné překvapení ![]()
@monika m po iui jsem mela jit za 13 dni na krev a v krev byla pozitivni…
@zlifik tak to jo ![]()
jako dovědět se to až fakt na koze a nic netušit by byla větší prča ![]()
@slunce.v.duši normálně věřila bys, že já za chvíli už 6
teď to počítám, to je fakt něco ![]()
@monika m To už je pomalu na chocholouška
ale letos bude plodný rok takže to konečně zlomíš. Jen tě Malíčková okoukne a jde se na to ![]()