Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak duch neduch, krevni testy jsou negativni. Pristi mesic tedy IVF
@hrochosaurus tos mě zaskočila, čekala jsem jiné zprávy
tak třeba IVF bude to pravé ořechové. přeju aby stačil jen jeden pokus a ideálně i něco do mrazáku na příště ![]()
@slunce.v.duši ja cekala take neco jineho, ale kdyz jsem vcera zacala spinit, dostala jsem strach. Strach priznat si realitu, ze to opet nevyslo. Hcg dle odberu 0, ale jak se tam vzal ten duch? Vadny test?
@hrochosaurus možná biochemické těhotenství, které sice začínalo, ale vzápětí skončilo
Tak jsem dnes tedy 11 den po iui vyzkoušela test a negativní. Tak zase nic.
@Horo79 zkusila bych ještě 14-15den, kdyby náhodou naskočil duch. a pokud se nezadařilo, pokračuješ v dalším IUI? málokomu to vyjde hned. ![]()
@slunce.v.duši píše:
@Horo79 zkusila bych ještě 14-15den, kdyby náhodou naskočil duch. a pokud se nezadařilo, pokračuješ v dalším IUI? málokomu to vyjde hned.
Asi to zkusím ještě dvakrát. Pak nevím. Ve středu to bude 14 tak ten den utroš už brát nebudu a MS by měla dorazit v sobotu jestli se nezpozdí.
Ahoj holky muzu se k vam pridat? snazime se uz rok a pul o mimco, ale bohuzel se nedari..podstoupili jsme uz i iui..ale nevyslo to..
Holky, prosím poraďte…Mám si dnes večer píchnout pregnyl, ale bojím se, že to nedám
Přítel není doma, aby mi to píchnul. Takže jak jste si poradily vy?
@Lucinda81 ahoj no me to nic nedelalo si to píchnout…hlavne abys vedela jak na to
@zlifik píše:
@Lucinda81 ahoj no me to nic nedelalo si to píchnout…hlavne abys vedela jak na to
A jak na to?
@Lucinda81 aha tobe to nikdo neřekl? zkus se mrknut na youtube tam to bývají navody.. a pokud tam nebude návod na pregnyl tak tam bude na nemopur…to se píchá uplne stejne
@zlifik píše:
@Lucinda81 aha tobe to nikdo neřekl? zkus se mrknut na youtube tam to bývají navody.. a pokud tam nebude návod na pregnyl tak tam bude na nemopur…to se píchá uplne stejne
ale sestra mi řekla, jak nabratvodu z ampulkym jak ji dát do té s práškem, jak to pak natáhnout do stříkačly a že si to píchnout do břicha v sedě…každopádně se toho bojím
@slunce.v.duši presne na tom vrchnim. Ten jsem delala ve 13:30 a ten vespod rano. Zitra jdu na krev