Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucinda81 dr. Maxe ten se mi zda nejspolehlivější… hodně štěstí
@zlifik píše:
@Lucinda81 dr. Maxe ten se mi zda nejspolehlivější… hodně štěstí
A to je ten druhý nebo třetí z obrázku?
@zlifik píše:
@Lucinda81 to je ten uprostřed
Ok, děkuji za ještě nějakou naději. Dnes si ho koupím a zkusím testnout, pak dám vědět. Jinak 15.den po IUI by už měl prokázat těhotenství, že?
@Lucinda81 myslím si že ano.. a na krev nejdes? Já byla na krvi 13den po iui
@zlifik píše:
@Lucinda81 myslím si že ano.. a na krev nejdes? Já byla na krvi 13den po iui
No já se chtěla objednat n akrev, až jak dopadne těhu test. Doktor říkal, že mám vyčkat do menstruace, zda příjde. Jenže já ji mívám nepravidelnou a tudíž nevím kdy ji dostanu přesně a tak dlouho čekat se mi nechce, tak ten test by měla být vhodná možnost. Pokud nevýjde ten, co jsi mi poradila, tak to bohužel pak opravdu nedopadlo a musím se s tím smířit. A pak IUI absolvovat zase znovu.
@Lucinda81 pokolikate jdeš na iui? Aby sis byla jistá můžeš zajít na krev jako samoplatce… cca 200kc
@zlifik píše:
@Lucinda81 pokolikate jdeš na iui? Aby sis byla jistá můžeš zajít na krev jako samoplatce… cca 200kc
Je to má 3 IUI, ale se vším všudy, ty první dvě nepočítám, jelikož tam nepraskl folikul (nebrala jsem ani clostík a neměla ani injekci na ovlulaci), to vše až při třetím pokusu
@zlifik píše:
@Lucinda81 další pokus určitě vyjde. mě vyšel 2.
Tak nic ani druhý test nevyšel, prostě mi není souzeno. Takže zase dlouhé čekání na další IUI.
@Lucinda81 to je mi lito priste to vyjde…vsak jdes dalsi cyklus ne? To mas zachvili
@zlifik píše:
@Lucinda81 to je mi lito priste to vyjde…vsak jdes dalsi cyklus ne? To mas zachvili
Nevíš náhodou, zda u IUI je šest pokusů ročně zdarma nebo jen šest pokusů celkově?
@Lucinda81 píše:
Nevíš náhodou, zda u IUI je šest pokusů ročně zdarma nebo jen šest pokusů celkově?
je 6 pokusů ročně ![]()
@slunce.v.duši píše:
je 6 pokusů ročně
Děkuji za info. Takže chápu to dobře, že každý rok mi pojišťovna proplatí 6pokusů IUI? Tj. to mohu zkoušet donekonečna… ![]()
@Lucinda81 jojo chápeš to dobře. no donekonečna tě to asi moc bavit nebude ![]()