Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucinda81 neboj to nic není hlavne to nebolí…hlavne si to nechystej dřív protože pokud si to nedela tak ti to muže trošku trvat tak by sis to pichla v čas
to bude dobré uvidíš
Já to taky nedokážu sama musela kámoška. Pak mě Polilo horko špatně od žaludku na omdlení. obdivuji, že to někdo dokáže sám. Než to projede kůží tak to jsem taky cítila.
@Lucinda81 to das
mne vzdy trva 10 min. Se pripravit na to, ze ano ted pichnu sama do sebe, ale zatim jsem to vzdycky dala
Děvčata, moc děkuji za podporu. Nakonec jsem to dala a sama si píchla, vůbec to nebolelo, ale byla jsem hodně nervozní, třásly se mi ruce, takže to nebylo nejjednodušší. Každopádně to mám za sebou a snad už nebudu muset toto zase absolvovat.
Zítra jdu na IUI, tak mi držte palečky. Pak jen čekat, zda se zadařilo, pevně věřím, že to klapne ![]()
@kakacka86 Ahoj, promiň, že jsem se tak dlouho neozvala. Nebyla moc nálada. 3× IUI (stimulované Clostilbegytem) a pokaždé neúspěšné. Čeká nás IVF.
@Lucinda81 píše:
Děvčata, moc děkuji za podporu. Nakonec jsem to dala a sama si píchla, vůbec to nebolelo, ale byla jsem hodně nervozní, třásly se mi ruce, takže to nebylo nejjednodušší. Každopádně to mám za sebou a snad už nebudu muset toto zase absolvovat.
Zítra jdu na IUI, tak mi držte palečky. Pak jen čekat, zda se zadařilo, pevně věřím, že to klapne
Ahoj holky, nejak nevim co si moje telo mysli… 16.1. Jsem byla na IUI (clostik, pregnyl)s potvrzenou ovulaci(ale myslim, ze uz vice jak 24hodin pred, takze z toho asi nic) minimalne jeden tam zustal neprasknuty v dobe IUI. Priznaky jako normalne asi, moc jsem se nesledovala. Od 29.1. Krece v brise jako pred ms, ale hodne silne, tak jsem nevydrzela a udelala test uz 31.1.-negativni, tak jsem se uklidnila, ze je vse v pohode, asi tam zustal neprasknuty a ze se chysta MS. Ale ted 3.2. Jsem krome zbytku utrose nasla i zacinajici ms. Jelikoz to bylo rano, tak jsem se hned objednala na dalsi UZ pred druhym IUI, ale ono se to misto sileni jeste zeslabilo tak, ze ani nepotrebuju tampon(test dnes rano a opet nic). Teoreticky bych mela dnes zacit brat clostik, ale bojim se, abych si telo jeste vic nerozhodila. Minula MS byla bez leku a sice taky kratsi a slabsi, ale byla to nejsilnejsi za poslednich par let. Ted s temi hormony prece nemuzu jen spinit, ne
Za radu budu vdecna…
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a koukam ze už tu je potvrzené těhotenství, krásné moc gratuluju. Já ted beru Clostibeg a koncem tydn jednu na ultrazvuk a když budou dobrý výsledek, tak pak na 2.IUI
Ahoj holky, tak dnes jsem 15den po IUI, dělala jsem si před chvílí GS Mamatest a jsem moc zklamaná, věřila jsem, že to výjde, test byl negativní ![]()
Je nějaká možnost, že když si test udělm ještě třeba 17den, že by se něco změnilo? Asi už ne, co? Lucka
@Lucinda81 zkus ještě jiný test… mAmatestu se nedá věřit..hodně štěstí
@zlifik píše:
@Lucinda81 zkus ještě jiný test… mAmatestu se nedá věřit..hodně štěstí
No četla jsem právě na něj hodně kladných recenzí, že je jeden z nejlepších a má vysokou citlivost
@Lucinda81 mamatest je ten prvni… a vsechny jsou delane ve stejny den… ja uz bych mu neverila…at ma kladne recenze
@zlifik píše:
@Lucinda81 mamatest je ten prvni… a vsechny jsou delane ve stejny den… ja uz bych mu neverila…at ma kladne recenze
Můžeš poradit, který si mám tedy koupit? Děkuji.