Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m uvidim, moc bych si přála abych našla // ale to už není na me
@Berenika24 držím ti palce, aby to dobre dopadlo
Jak dlouho to uz zkousite? Víte, co je za problém?
@slunce.v.duši nevím
dr mi predepsala toto, tak snad ví co dela
@monika m děkuji
my s přestávkami 5let, já nemám průchodný vejcovod a manžel horší spermiogram, máme šanci 50 na 50% a zkoušení ob měsíc
@Berenika24 to uz je celkem dlouho, jako ja. A budes pak připadne jeste zkoušet iui, kdyby to nevyšlo nebo uz pak ivf?
@monika m chceme zkusit ještě 2× když to ted nevyjde a pak na Ivf a u Vas je jaký problém?
@monika m tak Vám dělali všechna vyšetření? a co mas vše za sebou? Promin zda si to sem už psala, ale nepočítala jsem celou diskuzy
@Berenika24 zapnu si podpisy, pokus nemas. Mam tam vse napsané. Ted me čeká imunologie, ale jinak základni vyšetření mame
Spermio jak na houpačce, ale ne katastrofální
@monika m Věřím ze se zadari po tech letech už se na nás musí usmat štěstí ![]()
@monika m ahoj
dnes jsem 15.den po IUI, měla mi dnes přijít MS a nepřišla, tak mi to nedalo a test jsem si udělala a byl negativní
počkám až dostanu Ms a pojedu na další ultrazvuk a půjdeme do 2.IUI
@Berenika24 počtem pokusů se zvyšuje i úspěšnost. je škoda že to nevyšlo hned, ale držim palce do dalšího IUI.
@slunce.v.duši jsem zklamaná, ale zvládnu to
co jsem četla, tak opravdu 3 pokus je nejúspěšnejší, tak uvidíme, prostě jsme se jen těšili na Vánoce ve třech ![]()