Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj mohu se přidat a zeptat se zkušenějších?
Od 3Dc jsem brala clostik, dnes jsem byla na ultr 10Dc a mám jedno vajíčko 17mm a sliznice 6,6mm prý je připravené tak dnes pregnyl a ve středu IUI první. Prý mám FSH jen 10,7 a noma je 11 nevím co tím chtěl říci. Má někdo zkušenost s takovými hodnotami zda se zadařilo? děkuji
@Horo79 ahoj ted se divam do papiru co mam z car ale noma tam nemam… FSH, AHM vic nic… drzim palecky at to vyjde.. me ti vyslo na druhy pokus a jsem 5tt
@zlifik píše:
@Horo79 ahoj ted se divam do papiru co mam z car ale noma tam nemam… FSH, AHM vic nic… drzim palecky at to vyjde.. me ti vyslo na druhy pokus a jsem 5tt
To je super. Gratuluji.
Ahoj holky, jsem 6 dni po IUI a uz asi 3dny mam takove divne tlaky v podbrisku, jako pri prochladnuti, ale v zacatcich. Urcite nastydla nejsem
Mohu se zeptat.Dnes jsem po IUI, když chodím bolí mě tm kde jsem měla vajíčko a přinsedání mě tam tupě bodne. Měl to někdo z vás? Zákrok byl v pohodě přijela jsem domu s manželem jsme to ještě pojistili a pak tyto bolesti.
@hrochosaurus píše:
@Horo79 to bude znamka ovulace, takze bud v klidu, vse je tak jak ma
Tak super ![]()
Mohu se zeptat jestli někdo bral antibiotika po iui?
Snažila jsem se týďen přejít nemoc škrábání v krku, ale dnes už bolest hlavy divně od žaludku a škrábání nepřešlo. Tak se chystám k doktorce. Vypadá to na anginu a jestli mi dá antibiotika tak jsem četla, že mohu penicilin.Tak se obávám abych tomu zahnízďování neuškodila. děkuji
Pro Horo79: niceho se neboj, v tak raném stadiu tehotenstvi embryo jeste neni vyzivovano z tveho krevniho obehu a prvnich 14-18 dni po ovulaci plati pravidlo „vsechno nebo nic“.. spis je dulezitejsi fyzicke zdravi
@bíglice píše:
Pro Horo79: niceho se neboj, v tak raném stadiu tehotenstvi embryo jeste neni vyzivovano z tveho krevniho obehu a prvnich 14-18 dni po ovulaci plati pravidlo „vsechno nebo nic“.. spis je dulezitejsi fyzicke zdravi
Díky.
Nakonec ty antibiotika mám. Tak děj se vůle boží ![]()
Neni zac… hlavne se nestresuj, protoze zadna zenska nevi prvnich 14 dni, ze je tehotna, takze se podle toho nemusi chovat.. tak to priroda zaridila.. akorat u nas, co si to uvedomujeme vic, je taky vetsi strach.. ja ted cekam jak dopadne 4.IUI
@bíglice píše:
Neni zac… hlavne se nestresuj, protoze zadna zenska nevi prvnich 14 dni, ze je tehotna, takze se podle toho nemusi chovat.. tak to priroda zaridila.. akorat u nas, co si to uvedomujeme vic, je taky vetsi strach.. ja ted cekam jak dopadne 4.IUI
Už 4? Jaký máš problém, že to nejde?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
@slunce.v.duši tak to je masakr