Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj mohu se přidat a zeptat se zkušenějších?
Od 3Dc jsem brala clostik, dnes jsem byla na ultr 10Dc a mám jedno vajíčko 17mm a sliznice 6,6mm prý je připravené tak dnes pregnyl a ve středu IUI první. Prý mám FSH jen 10,7 a noma je 11 nevím co tím chtěl říci. Má někdo zkušenost s takovými hodnotami zda se zadařilo? děkuji
@Horo79 ahoj ted se divam do papiru co mam z car ale noma tam nemam… FSH, AHM vic nic… drzim palecky at to vyjde.. me ti vyslo na druhy pokus a jsem 5tt
@zlifik píše:
@Horo79 ahoj ted se divam do papiru co mam z car ale noma tam nemam… FSH, AHM vic nic… drzim palecky at to vyjde.. me ti vyslo na druhy pokus a jsem 5tt
To je super. Gratuluji.
Ahoj holky, jsem 6 dni po IUI a uz asi 3dny mam takove divne tlaky v podbrisku, jako pri prochladnuti, ale v zacatcich. Urcite nastydla nejsem
Mohu se zeptat.Dnes jsem po IUI, když chodím bolí mě tm kde jsem měla vajíčko a přinsedání mě tam tupě bodne. Měl to někdo z vás? Zákrok byl v pohodě přijela jsem domu s manželem jsme to ještě pojistili a pak tyto bolesti.
@hrochosaurus píše:
@Horo79 to bude znamka ovulace, takze bud v klidu, vse je tak jak ma
Tak super ![]()
Mohu se zeptat jestli někdo bral antibiotika po iui?
Snažila jsem se týďen přejít nemoc škrábání v krku, ale dnes už bolest hlavy divně od žaludku a škrábání nepřešlo. Tak se chystám k doktorce. Vypadá to na anginu a jestli mi dá antibiotika tak jsem četla, že mohu penicilin.Tak se obávám abych tomu zahnízďování neuškodila. děkuji
Pro Horo79: niceho se neboj, v tak raném stadiu tehotenstvi embryo jeste neni vyzivovano z tveho krevniho obehu a prvnich 14-18 dni po ovulaci plati pravidlo „vsechno nebo nic“.. spis je dulezitejsi fyzicke zdravi
@bíglice píše:
Pro Horo79: niceho se neboj, v tak raném stadiu tehotenstvi embryo jeste neni vyzivovano z tveho krevniho obehu a prvnich 14-18 dni po ovulaci plati pravidlo „vsechno nebo nic“.. spis je dulezitejsi fyzicke zdravi
Díky.
Nakonec ty antibiotika mám. Tak děj se vůle boží ![]()
Neni zac… hlavne se nestresuj, protoze zadna zenska nevi prvnich 14 dni, ze je tehotna, takze se podle toho nemusi chovat.. tak to priroda zaridila.. akorat u nas, co si to uvedomujeme vic, je taky vetsi strach.. ja ted cekam jak dopadne 4.IUI
@bíglice píše:
Neni zac… hlavne se nestresuj, protoze zadna zenska nevi prvnich 14 dni, ze je tehotna, takze se podle toho nemusi chovat.. tak to priroda zaridila.. akorat u nas, co si to uvedomujeme vic, je taky vetsi strach.. ja ted cekam jak dopadne 4.IUI
Už 4? Jaký máš problém, že to nejde?
@slunce.v.duši tak to je masakr