Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zlifik no já měla i pauzy, to je pravda, protože jsme kvůli lékům, co jsem brala nesměli.
Ale i tak je to nekonečný…
Ahojky, tak jsem dneska byla na gyndě a jsem v 4+6tt…
![]()
ale jednání doktora je na blinkání
newím, co si o tom mám myslet a co mám dělat
![]()
Zlifik : ale, jsem taková přešlá a naštvaná ![]()
paan dr. mi nejdřív řekl, že nevidí důvod, když jsem se ptala na neschopenku. dobře? ale mě můj důvod příjde dostatečnej- podívej, dělám sestru. tahám se s ležícíma lidma. Teď tam ke všemu máme infekční půjmy, mrsu a zápal plic(pán na tebe chrchlá hleny)
![]()
vrchní mě nemá kam dát a nechce mě tam, abych nepotratila
a když jsem mu to takhle řekla, řekl, že stále nevidí důvod a že potratit stejně můžu. ale to mi kruci říkat nemusí!!
no a já TEĎ NEVÍM, CO MÁM DĚLAT? přece nepůjdu dělat na tři směny?
přemýšlím, jestli zkusit obvoďáka.? ![]()
jinak děkuji, že se můžu vypovídat, pomůže mi to a děkuji za názor, třeba fakt plaším
![]()
@PetraMerry ahoj určite bych se nenchala…i já mám těžkou práci dělám s kyselinama a v samém hnusu a vydupala jsem si nechopenku i na odpočinek po iui…možná si nekteří budou myslet že jsem nejaká lenoška která nechce dělat i tak se na me díval doktor ale já si stála za svým…hold nekteří vůbec netuší co je makat rukama a chodit domů opravdu unavená a vyštavená…když ti to nenpíše gyndař tak zajdi k obvodákovi…aspon já bych to tak udelala…
Zlifik: jj, zejtra tam půjdu
… může mi ji vůbec napsat? já nejsem taky lenoška. jen se bojím. se tady snažím 1,5 roku a budu to pokoušet?
![]()
@PetraMerry dala bych obvoďáka. dá tě na nějakou falešnou diagnozu. a nebo ideální by bylo, kdybys vyškemrala papír z CAru, že ti doporučují zůstat doma z důvodu léčené neplodnosti a následného těhotenství. pak je obvoďák krytý pro případ kontroly. ten tvůj gyndař je taky ochota sama o sobě, jak ta moje gyndařka..totéž v bledě modrým ![]()
@PetraMerry přesne tak…nic nepokoušej..za zkoušku nic nedáš ![]()
Uživatel je onlineslunce. v.duši : JENŽE' tj ten doktor co mi dělal IUI
![]()
@PetraMerry hm, je to mamlas. tak holt za obvoďákem a podle toho jaký je, buď na férovku a nebo s divadýlkem a slzičkama. já chodila i s lahvinkou ![]()
Slunce. v.duši: je to pohodář
jenže to jsem si do dneška myslela i o tomhle
asi půjdu na rovinu a myslím, že ani slzičky nebudou problém
![]()
@PetraMerry však nebudeš moc lhát: jsi na nervy, určitě špatně spíš, je ti na omdlení, nechutná ti jíst, cítiš se slabě, protože se bojíš o vytoužené dítě, počaté skoro uměle a pracuješ v nevyhovujích podmínkách. gyndař mlčí a jedině on - velký a mocný obvoďák tě může zachránit. trošku to prostě přifouknout. a je fakt že ta slzička se sama objeví. a co on může udělat jiného, než tě nechat doma. nevezme si na sebe riziko že se nedejbože něco stane. ale jestli chceš marodit celé těhu, chtělo by to nějakou dlouhodobou diagnozu - hlava, záda, prostě nicneříkající klasika… ![]()