Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No UZ ještě nevím. vždyť jsem to zjistila včera
nejprve to musím oznámit zítra v práci, to bude radosti,
a pak jdu na kontrolu ve čtvrtek. Doufám, že mi dá neschopenku. Pracuju v nemocnici. Takže tahám ležáky a pořád nějaký průjmy, karcinogenní moč… no bojím se toho a už dneska se mi tam nechce.
![]()
@PetraMerry píše:
No UZ ještě nevím. vždyť jsem to zjistila včeranejprve to musím oznámit zítra v práci, to bude radosti,
a pak jdu na kontrolu ve čtvrtek. Doufám, že mi dá neschopenku. Pracuju v nemocnici. Takže tahám ležáky a pořád nějaký průjmy, karcinogenní moč… no bojím se toho a už dneska se mi tam nechce.
![]()
![]()
Tak hlavne ted uz na sebe jen opatrně
@PetraMerry píše:
To jo, na všech testech ho mám jasnej.
Tak to potom jo, to uz by byl asi i dříve nez ten 16ty
@PetraMerry ja sem dnes 15 a nic vis, tak me jen spadlo, zda je možný videt ducha az 16ty den
/monika-m: možná, ježe já si říkala, že to není možný a tak jsem to nechala bejt a v duchu se spíš připravovala na vyšetření vejcovodů. jenže…dva dny zpoždění mě zmátly..tak jsem říkala že mi doktor řekl testuj 16den po ins..tak jsem to udělala.
![]()
To by asi mělo bejt. tak ještě uvidíš zejtra… no moni, nestresuj, povede se to. Kolikátá inseminace to byla tvoje?
podaří se ti to, uvidíš
já vím, že ti to ode mě teď příjde divný. ![]()
@PetraMerry no celkové uz to je vlastne 4
takze asi těžko, ale v patek mi Vykoukl duch a pak uz dalsi dny nic, tak jsem z toho byla dost rozložena
Ahoj holky, prosím, od kdy Vám předepsali ustroš? (zavést v den IUI, nebo další, nebo…?) díky! @PetraMerry
Ahoj holky tal zrovna lezim na pokoji po IUI…za 14 dni vysledek
drzte palce
@bunnysek píše:
Ahoj holky, prosím, od kdy Vám předepsali ustroš? (zavést v den IUI, nebo další, nebo…?) díky! @PetraMerry
já ho vždycky zaváděla den po IUI, dle instrukce lékaře