IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
15.8.14 14:51
@slunce.v.duši píše:
@Martina225 Snad nám to vyšlo při třetí IUI. IVF jsme měli v červnu a to nevyšlo, tak jsme plánovali druhé IVF na září a během té doby jsme zkusili právě třetí IUI. :pankac: Jsme ukázka toho, inseminace by se ani po neúspěchu při IVF, neměla zatracovat…jeden nikdy neví.

ahoj chtěla jsem se zeptat bolí IUI a jak dlouho trvá a jestli pak po ní jak dlouho je třeba ležet děkuji snažíme se rok a půl a první IUI budu mít v LEDNU :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.14 14:57

@nikinka 123 Ahoj, IUI nebolí, trvá pár minut a já neležela nikdy, hned jsem se oblékla a odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
15.8.14 14:59

@nikinka 123 ahoj, mě to bolelo jen trošku, když mi zavedla Dr. katetr, ale je to stejné, jako když jdeš třeba na stěry na cytologii. Ležela jsem asi jen minutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
15.8.14 15:13

@slunce.v.duši Děkuju za informaci. To IUI zní dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
15.8.14 15:16

@nikinka 123 Jak píšou holky, nebolí to, jen cítíš malou bolest na čípku, jako při cytolce. Mě nechali ležet tak minutu, dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.8.14 09:45

Ahoj dámy, nikdy jsem nechtěla psát do žádné diskuze, cizím lidem, které vůbec neznám..Ale čeká nás začátkem září ( pokud to časově vyjde) první IUI. Tak se chci zeptat, vyšlo to nějaké z Vás hned na poprvé?? A kdy se provádí ten kontrolní ultrazvuk před onou „akcí“??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 09:53

@karol.k Tak to máme 1. IUI načasované stejně ;).

• Citovat
  • Upravit
16.8.14 09:53

@karol.k Ahoj, mě to hned nevyšlo, ale mam několik kamarádek kterým ano. A dvě z nich dokonce čekají po první IUI dvojčata :mrgreen:
Nevim jak to mají ostatní, ale mě dělali UTZ kolem 12dne cyklu a před samotnou IUI mi UTZ už nedělali nikdy. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 09:55

@slunce.v.duši Dvojčata? Nechci se rouhat, ale dvojčata je nářez, raději bych jedno :).

• Citovat
  • Upravit
16.8.14 09:59

@Meha Mě hlavně vůbec nenapadlo, že by po tom byli dvojky. Ono se to dá eventuálně i zredukovat. Píšu si tu na emiminu s holčinou, co taky čekala po první IUI dvojky a kvůly zdravotnímu stavu, musela jedno dát pryč. Bylo by riziko že by je nezvládla donosit obě. Já bych brala už cokoliv a v jakémkoliv počtu, jen aby to už konečně bylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 10:04

@slunce.v.duši Ty už jsi těhule, tak je to na nejlepší cestě :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
313
16.8.14 10:11

Děkuju..a ten ultrazvuk udělají si ho, aby věděli, kdy budu mít ovulaci a pak teda přijedu na zákrok..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 10:13

@Meha Holka, myslim že tomu uvěřim, až přelezu ty tři příšerné měsíce :cert: Do té doby si to radši připouštět moc nebudu, ať pak nejsem v šoku, kdyby náhodou…

Kdy ti v září vychází IUI? Už někdy ze začátku měsíce? Doporučuju decku červeného před a po IUI, pěkně prokrví děložní sliznici a kyselina listová je základ, to je jasný. Pokud by tě bolelo břicho, tak vodu s citronem :palec: To mi radily holky na IVF a já to praktikovala i při tom třetím IUI. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 10:17

@karol.k Ono tím UTZ zjistí, zda je nějaký dominantní folikul a jeho velikost, jaká je sliznice a tím si odpočítají kdy bude IUI vhodná. Ovulaci si budou řídit sami injekcí. Tu si přesně ve stanovený čas píchneš a cca dva dny na to je IUI.
Ráno přijede partner odevzdat vzorek a tobě ho zavedou za pár hodin po té. Musí ho předtím zpracovat v laboratoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.8.14 10:27

Dr. mi neřekl o žádných injekcích :roll: mám instrukce, první až druhý den menses zavolat na kliniku, ti mě objednají na ten UTZ a pak už vím, že podruhé se mnou přijede přítel…ale o injekcích řeč nebyla :D no tak to se mám na co těšit, ale jistota, kdy bude ovulace je tedy jistá ;)

už se nemůžu dočkat, to čekání na to „až se něco bude dít“ je strašný, hlavně vlna těhotných kamarádek a známých kolem mě neustává :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí