Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunce.v.duši - gratuluju, krásná hodnota od 1000 je to i vidět na UTZ ![]()
Děkuju moc holky, ale znáte to, jak jsme se dlouho snažili a nikdy nic, tak jsem trošku plašan. Takže zkusim st/čt na další odběr a pak bych se objednala na UTZ. Tam by teď byl vidět asi jen váček že? Aspoň bych se nemusela bát že je to někde mimo dělohu ![]()
Ale na rovinu přiznávam, že jsem se jim tam rozbrečela. ![]()
@slunce.v.duši
gratuluji!!!Já bych se taky asi rozbrečela, byla jsem naměkko jen z toho, že jsem tam vůbec měla vajíčko ![]()
@belina46 Díky za podporu - ještě si test udělám, ale moc velké naděje tomu nedávám. Doktorka taky řekla, že to vidí na 3 pokusy IUI a pak IVF…Tak uvidíme…začínám mít ale pocit, že IVF nás taky nemine. Mám ale horzný strach s financí, kolik to celé bude stát…
Budu ti moc držet palce! Kdy to teda začne? Musíš čekat na schválení pojišťovny a tak?
@Kakakamila a třeba zrovna se tam ta druhá čárka vybarví
..
To víš, že mě taky ty peníze štvou, bude mi s tim pomáhat mamka, časem jí to pak vrátim, jinak bych na to taky neměla.. ![]()
Nás to vyjde na 25 tisíc, ale včetně ICSI, zmražení embryí a prodloužené kultivace..nic jiného už by se platit nemělo..jen ty léky ale vyjdou na 4-6 tisíc..dneska CAR požádal pojišťovnu, mám to každým dnem dostat, tak jsem vyfasovala antikoncepci, kterou budu brát cca 18 dní a pak mi píchnou Zoladex..prý to zastaví hypofýzu a pak jí rozjede na plný pecky, že z toho bude SUPEROVULACE
,tak jsem na to zvědavá..pak začnu s pícháním Gonalu - prý budu mít hodně vysoké dávky, protože mám hrozně málo vajíček, tak aby byly pořádné a zbytečně se nevyhazovaly nezralé..až se toho děsim, zní to hrozně, určitě budu mít pěkný bolesti - u prvního IVF jsem je teda měla, při užívání Gonalu
..
Děkuji moc za palečky
,Tobě je budu držet též, hlavně dej vědět, jak jsi dopadla s dalším testováním, podle mě je to prostě doma! ![]()
@belina46 Tak teď držím palce i na nohou a ať to vyjde
U koho jste byli? U Lojky? My jedeme dneska odpoledne.
@Kakakamila Já na fotce nic moc nevidím, ale chápu, že v reálu to vypadá jinak. Tak udělej testík dnes ![]()
@belina46 No…to je tedy síla…ty už máš vlastně jedno IVF za sebou, takže trochu tušíš, co tě čeká. Jsi během toho doma nebo chodíš do práce? Budu moc držet palce, takže teď čekáš na MS a od té doby vereš ty léky, jo?…Ta částka se platí hned na začátku? Nebo to pltíš postupně? Máma mi taky řekla, že to prostě rodina nějak zvládne…Taky bych to finančně jinak nedala. Tak si asi předplatím narozeniny na několik let dopředu ![]()
Dnes jsem udělala TT..jsem 15 DPO a test je sněhobílý. Takže čekám na MS a už nedoufám…zřejmě jsem měla vidiny
, nějak mě to nepřekvapuje ![]()
Jediné, co mě zaráží jsou ty silné bolesti břicha už asi 9 dní - to jsem ještě neměla..
@Martina225 Asi jsi ani nic vidět nemohla…asi se mi to opravdu jen zdálo…díky za podporu, ale nevyšlo to.. ![]()
@Martina225 Tohel byla druhá…teď tedy budu čekat na 3.IUI. Snad to vyjde, ale jak říkám…trochu se bojím, že když nevyšel ani jeden ze dvou pokusů, tak třetí taky nevyjde…
@Kakakamila To nikdy nemůžeš vědět, podívej se na nás…
2 IUI, ani ťuk. Pak jsme šli na IVF, hromada vajec, ale jen jedno na transfer, ostatní odpad. IVF nevyšlo a my byli o 25tis lehčí. Tak jsme řekli že v září dáme ještě jedno IVF a pak na to kašleme, pokud by výsledky byly stejně tragické jako předtím. MUDr nám řekl ať zkusíme mezi tím IUI. Tak jsme na to kývli a nic od toho nečekali. Pořád jsme počítali s tím zářím a tam jsme vkládali veškeré naděje. No a ona ta 3 IUI nejspíš vyšla. Ta, na kterou jsme nechtěli a od začátku jsme jí odepsali. ![]()
Ahoj všem, mohla bych se přidat k vám do diskuze? Potřebuju načerpat nějaké informace ohledně IUI, na které půjdeme snad ještě do konce roku. První konzultaci v CAR máme v září, tak uvidím, co pro nás vymyslí. Jsme lehce zapeklitý případ.
@slunce.v.duši Fakt jo? To moc grauluji! Děkuji za podporu - potřebuju slyšet takové pozitivní zprávy. Doktorka mi navrhuje zkusit 3 IUI a pak IVF. Rozhodla jsem se, že vyzkoušim všech těch 6 IUI (pokud to bude potřeba). Přeci jen je to menší zásah do těla a i finančně se to nedá srovnávat. Prostě ted doufám, že jedno z těch 6 pokusů…vlastně ze 4 vyjde!
A ty jsi teď v kolikátém týdnu?