IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
3.6.14 17:42

Jo a ještě mám po IUI docela lékárnu. Beru estrimax, duphaston, anopyrin, prednison, to vše mi dali hned po IUI v CAR, že to mám brát až do krevního testu.Jsem docela překvapená, kolik toho mám, co tak čtu, tak holky mívají většinou jen utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 18:52

@Baterinka Děkuji, přeji ti, ať čas utíká, užij si dovču… Třeba až se vrátíš budeš mile překvapená. Držím pěsti!

Příspěvek upraven 03.06.14 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 19:05

@snowhite31 Děkuji… Já začala mít pocit, že je něco jinak až 10tý den po IUI, každé tělo je jiné, třeba nakonec budeš mile překvapená, budu na tebe myslet a doufám, že tam po tom všem snažení uvidíš // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 19:12

@Sájoušek Děkuji! Přeji hodně štěstí na IUI, ať nemusíte na IVF… Já se IVF bála jak čert kříže, ale řekla jsem si IUI 3× a dost - no a druhé vyšlo. Hodně štěstí! ;) Jinak já brala jen 1 clostík denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
3.6.14 19:20

Ahoj ja jse 9 DPO po 1.iui takze jeste ani netestuju ;-) drzim pesti treba budes jedna z tech stastnejsich, kterym to na poprve vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 19:22

@Bulibánka Ahoj, já v první IUI také věřila a negativní test jsem obulela, manžel vůbec nechápal proč, když statistiky jsou tak bídné (co taky jsem mohla čekat), ale druhé IUI vyšlo, takže kdyby náhodou - hlavně hlavu vzhůru! Já jsem důkazem, že se může podařit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.14 19:42

@Smíšek78 Ahoj,můžu se Tě zeptat, jestli Tě něčím stimulovali, popřípadě kolik jsi měla folíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 20:16

@sladkare Ahoj, dali mi jeden clostík denně a poprvé jsem měla folikuly 3 a podruhé 2… já měla vždy ukázněnou menstruaci (a to jsem brala antikoncepci 17 let a sotva jsem přestala, vše běželo na jedničku). Ale až když jsem začala chodit do Pronatalu, koukala jsem, že mám ovulaci tak brzy… třeba příště, když jsem teď chytřejší, už s manželem počneme normálně :pankac: (u nás je to trošku složitější, zatím máme víkendové manželství :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.6.14 20:18

Díky za útěchu, oni ti chlapi jsou ale vážně všichni stejní, sice ještě nevíme, jak to dopadlo, ale je stejného názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.6.14 20:24

Smíšek78 Prosím za jak dlouho jsi šla na druhou IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 20:37

@Bulibánka Ahoj, dala jsem si měsíc voraz. Po prvním pregnylu jsem měla divnou reakci, asi že už folikuly byly velké (nebo neadekvátní dávka - nevím), měla jsem pocit, že mi rvou vaječníky z těla za živa :-(… tak jsem se z toho potřebovala otřepat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 20:39

@Bulibánka No a když jsem 1.6. na den dětí ráno přinesla manželovi do postele pozitivní test, tak byl roztomile dojatý :-)… Navíc mi oznámil, že v DE se den dětí neslaví. No třeba se mu ulevilo, že už začnu být zase normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.6.14 20:47

@Smíšek78 Mohu se přidat do diskuze? také teď máme na programu IUI. Jsme po druhém a za týden mám testit. První IUI nevyšlo:-( Mohu se zeptat, kde byl u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.6.14 20:54

@mamemi Ahoj, ani nevím, kde byl problém (možná v tom, že nejsme pořád spolu, přes týden nás dělí přes 500 km). Já jsem zdravá, manžel má spermiogram dobrý (navíc co bere SelZink tak ještě lepší :-)… No a hlavně jsem si nikdy nemyslela, že už 11 den cyklu můžu mít po ovulaci… Takže tady asi také mohl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.6.14 21:50

Lulu 1986 Držím ti taky pěstičky, aby ti tvá první iui vyšla a brzo jsme drželi v náručí malé uzlíčky. Pak dej jistě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí