Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo a ještě mám po IUI docela lékárnu. Beru estrimax, duphaston, anopyrin, prednison, to vše mi dali hned po IUI v CAR, že to mám brát až do krevního testu.Jsem docela překvapená, kolik toho mám, co tak čtu, tak holky mívají většinou jen utrogestan.
@Baterinka Děkuji, přeji ti, ať čas utíká, užij si dovču… Třeba až se vrátíš budeš mile překvapená. Držím pěsti!
Příspěvek upraven 03.06.14 v 19:18
@snowhite31 Děkuji… Já začala mít pocit, že je něco jinak až 10tý den po IUI, každé tělo je jiné, třeba nakonec budeš mile překvapená, budu na tebe myslet a doufám, že tam po tom všem snažení uvidíš // ![]()
@Sájoušek Děkuji! Přeji hodně štěstí na IUI, ať nemusíte na IVF… Já se IVF bála jak čert kříže, ale řekla jsem si IUI 3× a dost - no a druhé vyšlo. Hodně štěstí!
Jinak já brala jen 1 clostík denně…
Ahoj ja jse 9 DPO po 1.iui takze jeste ani netestuju
drzim pesti treba budes jedna z tech stastnejsich, kterym to na poprve vyjde ![]()
@Bulibánka Ahoj, já v první IUI také věřila a negativní test jsem obulela, manžel vůbec nechápal proč, když statistiky jsou tak bídné (co taky jsem mohla čekat), ale druhé IUI vyšlo, takže kdyby náhodou - hlavně hlavu vzhůru! Já jsem důkazem, že se může podařit ![]()
@Smíšek78 Ahoj,můžu se Tě zeptat, jestli Tě něčím stimulovali, popřípadě kolik jsi měla folíku?
@sladkare Ahoj, dali mi jeden clostík denně a poprvé jsem měla folikuly 3 a podruhé 2… já měla vždy ukázněnou menstruaci (a to jsem brala antikoncepci 17 let a sotva jsem přestala, vše běželo na jedničku). Ale až když jsem začala chodit do Pronatalu, koukala jsem, že mám ovulaci tak brzy… třeba příště, když jsem teď chytřejší, už s manželem počneme normálně
(u nás je to trošku složitější, zatím máme víkendové manželství
…
Díky za útěchu, oni ti chlapi jsou ale vážně všichni stejní, sice ještě nevíme, jak to dopadlo, ale je stejného názoru.
@Bulibánka Ahoj, dala jsem si měsíc voraz. Po prvním pregnylu jsem měla divnou reakci, asi že už folikuly byly velké (nebo neadekvátní dávka - nevím), měla jsem pocit, že mi rvou vaječníky z těla za živa
… tak jsem se z toho potřebovala otřepat!
@Bulibánka No a když jsem 1.6. na den dětí ráno přinesla manželovi do postele pozitivní test, tak byl roztomile dojatý
… Navíc mi oznámil, že v DE se den dětí neslaví. No třeba se mu ulevilo, že už začnu být zase normální
…
@Smíšek78 Mohu se přidat do diskuze? také teď máme na programu IUI. Jsme po druhém a za týden mám testit. První IUI nevyšlo:-( Mohu se zeptat, kde byl u vás problém?
@mamemi Ahoj, ani nevím, kde byl problém (možná v tom, že nejsme pořád spolu, přes týden nás dělí přes 500 km). Já jsem zdravá, manžel má spermiogram dobrý (navíc co bere SelZink tak ještě lepší
… No a hlavně jsem si nikdy nemyslela, že už 11 den cyklu můžu mít po ovulaci… Takže tady asi také mohl být problém.
Lulu 1986 Držím ti taky pěstičky, aby ti tvá první iui vyšla a brzo jsme drželi v náručí malé uzlíčky. Pak dej jistě vědět.