IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
1.6.14 19:44

@lulu1986 tak to na tebe budu myslet! i když tu teď pár dní nebudu…
@lulu1986 přeji, ať tetka (jak jí doma říkáme) brzy dorazí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.6.14 20:59

Holky tak ja to ted mela docela umelé prodlouzene pretože doktor dlouho hľadal dávku Gonalu ktorá by me nastimulovala ja jsem mela inseminaci až 22 DC :oops:
Tedka jsem teda teprv druhý den po IUI a odvčera bolesti prsou a citlivé bradavky nafoukla jsem jak balón a pomalú tlaky v podbrisku jako pred MS takze myslím ze to brzy dostanu :,(
Utrogestan teda nemám tady se to bežne nedáva myslím..ne žeby mi to nejak chybelo 8)
Chjo poraď skryte doufam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.14 21:07
@Baterinka píše:
Holky tak ja to ted mela docela umelé prodlouzene pretože doktor dlouho hľadal dávku Gonalu ktorá by me nastimulovala ja jsem mela inseminaci až 22 DC :oops:
Tedka jsem teda teprv druhý den po IUI a odvčera bolesti prsou a citlivé bradavky nafoukla jsem jak balón a pomalú tlaky v podbrisku jako pred MS takze myslím ze to brzy dostanu :,(
Utrogestan teda nemám tady se to bežne nedáva myslím..ne žeby mi to nejak chybelo 8)
Chjo poraď skryte doufam ;)

Ahoj taky jsem měla po IUI týto příznaky ale stejne umě nic nebylo:( ták tedkom příští tden jdu na třetí IUI jednou to snad musi přijít, taky sem nemela utrogestan jen clostík a piju kontrýhelový čajík ták atse ti zadaří at tám mas dvě // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.6.14 21:12

@bunnysek dekuju moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.6.14 21:17

Ahoj holky, jestli můžu, přidám se i já…jsem dnes 6 den po druhé iui, ustroš jsem tentokrát nedostala, nevím proč, ale doufám, že se zadaří, když né, tak nás v srpnu čeká ivf :( všem co jste v očekávání, přeji vysněné // :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.6.14 21:23

Ja taký vsem preji krásne dve carky a pohodove cekani ja jsem dnes tak nejak pozitívne naladená jsem se rozhodla ze se nebudú stresovat a sledovat, jsem zvedava kolik mi to vydrží :)
Každopádne už Jen tyden do dovolené moooc se teším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
1.6.14 22:34

Ahoj holky, dlouho jsem váhala, zda se registrovat a přidat do diskuze či nikoliv… Snad nevadí, když vam do toho vstoupím. My jsme podstoupili druhou IUI… První IUI byla v podstatě jen „vycházka“… :cert: Šli jsme do Pronatalu, no a folikul byl 24mm velký, píchli mi pregnyl a pozvali nás na IUI až za dva dny. Teprve pak jsem zasedla na internet a začala číst, co a kdy a jak… Vzhledem k tomu, že manžel je cizinec, jeho část platíme v hotovosti, navíc mě s odstupem času štve, že nechají člověka doufat v něco, co se ani nemůže stát. Jedna rada za mě: čtěte, studujte internet a nedejte se :-)… Když jsem byla po privní nepovedené IUI na konzultaci, tak už jsem se nedala… Teď v květnu jsme šli na druhou IUI, měl folikul 22mm, píchli mi pregnyl a druhý den ráno mě hnali na IUI, že prý by jinak bylo pozdě… Docela skandál mi tohle říct po prvním pokusu… No nechci to zakřiknout, v pátek HCG na 125 po tom co ve středu bylo jen 39, jen na mamatestu furt ne a ne přejít z ducha na dálnici :roll: Držím všem pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.6.14 13:24

Ach jo mam takovy pocit ze to kazdym dnem dostanu :cert:mam klasicky ms priznaky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.6.14 14:47

@lulu1986 ahojky tak ja pořád nic :,( držím pěsti ať ti MS nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.6.14 16:06

@h.lála diky ja tobe at naopak dorazi, aby mohli zacit neco delat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
2.6.14 16:31

Ahojky holky, můžu k vám do diskuze?? Právě čekám na MS abych mohla začít stimulovat clostíkem na IUI… pomohla někomu inseminace na poprvé??? (já mám teda za sebou IVF a tu inseminace máme mezi dalším pokusem…tak jsem zvědavá) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.6.14 16:49

@Sájoušek :mavam: ahojky máš to stějně jako já dostala jsem inj. na vyvolání MS ale zatím nedorazila a pak začnu s klostíkem a pak na první IUI tak ti přeji ať se podaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.6.14 18:05

@Sájoušek ahojky ja jsem zatim v ocekavani jak dopadlo 1.iui to cekani je neskutecny.to me mrzi ze nevyslo ivf do toho vkladam veskery nadeje pokud nevyjde inseminace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
2.6.14 18:43

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o info, kdy si vás pozvali po úspěšné IUI na ultrazvuk? Já volala do Pronatalu dnes a objednali mě až po polovině června, což je více než měsíc po samotné inseminaci? Jak to bylo u vás? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.6.14 19:22

@lulu1986 já taky do ivf vkládám největší naděje a je to pro mě deprimující když čtu že to někomu nevyšlo :think: je to těžké všem přeji hodně sil děvčata :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí