Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulu1986 tak to na tebe budu myslet! i když tu teď pár dní nebudu…
@lulu1986 přeji, ať tetka (jak jí doma říkáme) brzy dorazí ![]()
Holky tak ja to ted mela docela umelé prodlouzene pretože doktor dlouho hľadal dávku Gonalu ktorá by me nastimulovala ja jsem mela inseminaci až 22 DC ![]()
Tedka jsem teda teprv druhý den po IUI a odvčera bolesti prsou a citlivé bradavky nafoukla jsem jak balón a pomalú tlaky v podbrisku jako pred MS takze myslím ze to brzy dostanu ![]()
Utrogestan teda nemám tady se to bežne nedáva myslím..ne žeby mi to nejak chybelo ![]()
Chjo poraď skryte doufam ![]()
@Baterinka píše:
Holky tak ja to ted mela docela umelé prodlouzene pretože doktor dlouho hľadal dávku Gonalu ktorá by me nastimulovala ja jsem mela inseminaci až 22 DC
Tedka jsem teda teprv druhý den po IUI a odvčera bolesti prsou a citlivé bradavky nafoukla jsem jak balón a pomalú tlaky v podbrisku jako pred MS takze myslím ze to brzy dostanu
Utrogestan teda nemám tady se to bežne nedáva myslím..ne žeby mi to nejak chybelo
Chjo poraď skryte doufam
Ahoj taky jsem měla po IUI týto příznaky ale stejne umě nic nebylo:( ták tedkom příští tden jdu na třetí IUI jednou to snad musi přijít, taky sem nemela utrogestan jen clostík a piju kontrýhelový čajík ták atse ti zadaří at tám mas dvě // ![]()
Ahoj holky, jestli můžu, přidám se i já…jsem dnes 6 den po druhé iui, ustroš jsem tentokrát nedostala, nevím proč, ale doufám, že se zadaří, když né, tak nás v srpnu čeká ivf
všem co jste v očekávání, přeji vysněné // ![]()
Ja taký vsem preji krásne dve carky a pohodove cekani ja jsem dnes tak nejak pozitívne naladená jsem se rozhodla ze se nebudú stresovat a sledovat, jsem zvedava kolik mi to vydrží ![]()
Každopádne už Jen tyden do dovolené moooc se teším ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem váhala, zda se registrovat a přidat do diskuze či nikoliv… Snad nevadí, když vam do toho vstoupím. My jsme podstoupili druhou IUI… První IUI byla v podstatě jen „vycházka“…
Šli jsme do Pronatalu, no a folikul byl 24mm velký, píchli mi pregnyl a pozvali nás na IUI až za dva dny. Teprve pak jsem zasedla na internet a začala číst, co a kdy a jak… Vzhledem k tomu, že manžel je cizinec, jeho část platíme v hotovosti, navíc mě s odstupem času štve, že nechají člověka doufat v něco, co se ani nemůže stát. Jedna rada za mě: čtěte, studujte internet a nedejte se
… Když jsem byla po privní nepovedené IUI na konzultaci, tak už jsem se nedala… Teď v květnu jsme šli na druhou IUI, měl folikul 22mm, píchli mi pregnyl a druhý den ráno mě hnali na IUI, že prý by jinak bylo pozdě… Docela skandál mi tohle říct po prvním pokusu… No nechci to zakřiknout, v pátek HCG na 125 po tom co ve středu bylo jen 39, jen na mamatestu furt ne a ne přejít z ducha na dálnici
Držím všem pěsti!!!
Ach jo mam takovy pocit ze to kazdym dnem dostanu
mam klasicky ms priznaky. ![]()
@lulu1986 ahojky tak ja pořád nic
držím pěsti ať ti MS nedorazí
@h.lála diky ja tobe at naopak dorazi, aby mohli zacit neco delat!!!
Ahojky holky, můžu k vám do diskuze?? Právě čekám na MS abych mohla začít stimulovat clostíkem na IUI… pomohla někomu inseminace na poprvé??? (já mám teda za sebou IVF a tu inseminace máme mezi dalším pokusem…tak jsem zvědavá)
![]()
@Sájoušek
ahojky máš to stějně jako já dostala jsem inj. na vyvolání MS ale zatím nedorazila a pak začnu s klostíkem a pak na první IUI tak ti přeji ať se podaří ![]()
@Sájoušek ahojky ja jsem zatim v ocekavani jak dopadlo 1.iui to cekani je neskutecny.to me mrzi ze nevyslo ivf do toho vkladam veskery nadeje pokud nevyjde inseminace ![]()
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o info, kdy si vás pozvali po úspěšné IUI na ultrazvuk? Já volala do Pronatalu dnes a objednali mě až po polovině června, což je více než měsíc po samotné inseminaci? Jak to bylo u vás? Děkuji!
@lulu1986 já taky do ivf vkládám největší naděje a je to pro mě deprimující když čtu že to někomu nevyšlo
je to těžké všem přeji hodně sil děvčata ![]()