Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina1409 Ahoj, to me moc mrzi co pises. Ale urcite je dulezita psychicka pohoda. Budu na tebe myslet a drzet palce. Urcite se ti ted zlepsi nalada s letnim pocasim a nebo na dovolene ![]()
Ja jsem teda v psych. pohode nebyla vubec, bulela jsem skoro obden. Uplnej uzlicek nervu. Ale me strasne tlacil vek…uz ted mi je 37 a nechtela jsem rodit prvni po 40ti. I kdyz, moje kolegyne se s muzem snazila 10 let a ted je ji 47 a minuly tyden mi oznamila, ze ma pozitivni test
Je to teda odvaha z jeji strany, kloubouk dolu
Prvni dite! Ale proc ne ![]()
Ahojky holky jdu se pochlubit
2 cykly jsme nebyli na IUI a dneska ráno jsem našla na testech tady toto
jsem 11DPO
@milena13 píše:
Ahojky holky jdu se pochlubit2 cykly jsme nebyli na IUI a dneska ráno jsem našla na testech tady toto
jsem 11DPO
Ahoj blahopřejí to vypadá dobře tákže to výšlo nakonec přirozeně? ![]()
@lusinda3011 ahojky asi ano a moc děkuji
akorát na digi bylo + a - dohromady tak nevím co to mohlo znamenat
a ano možná to vyšlo přirozeně pokud jsem fakt těhu ![]()
@milena13 píše:
@lusinda3011 ahojky asi ano a moc děkujiakorát na digi bylo + a - dohromady tak nevím co to mohlo znamenat
![]()
a ano možná to vyšlo přirozeně pokud jsem fakt těhu
no já jsi myslim že jsi
jinak by se ti nic neobjevilo ale ono tám něco je
zajdi si na gyndu tám ti to potvrdí at jsi si jistější. Aspon nekomu to výchazí ja jsem tedpo druhém IUI a zas nic tákže zítra jdu volat co a jak zas asi na třetí sem zthoho zklamaná zas sem to obrečela
no snad to někdy vyjde konečně no a tobě přeji at to tám je a at je vše v pořádku ![]()
Má holky nékterá z vás za sebou v Eurofertilu kontrolu průchodnosti vejcovodů? Chtěla bych pokračovat ještě nějakou dobu v IUI, ale abych měla vyší jistotu, že to k něčemu bude jsem chtéla, aby mi udělali tuto kontrolu, ale doktor se mi to snažil vymluvit a doporučuje IVF. Mám za sebou 3 neúspěšné IUI, z toho jeden pokus jsem promarodila a nebyla mi prokázána u něj ovulace… Co si o tom myslíte, mám trvat na svém? ![]()
@Danďuška píše:
Má holky nékterá z vás za sebou v Eurofertilu kontrolu průchodnosti vejcovodů? Chtěla bych pokračovat ještě nějakou dobu v IUI, ale abych měla vyší jistotu, že to k něčemu bude jsem chtéla, aby mi udělali tuto kontrolu, ale doktor se mi to snažil vymluvit a doporučuje IVF. Mám za sebou 3 neúspěšné IUI, z toho jeden pokus jsem promarodila a nebyla mi prokázána u něj ovulace… Co si o tom myslíte, mám trvat na svém?
ahojj já mam za sebou pruchod vejcovodu delalimi to v narkoze, mam za sebou taky dve IUI ale neuspěšné taky planujeme IVF
@lusinda3011 moc děkuji ♥ já jsem byla na 3 IUI a teď 2 cykly jsem se na to vykašlala. a možná to fakt vyšlo
ráno si budu dělat dr max test a uvidíme zda tam něco bude ![]()
@milena13 píše:
@lusinda3011 moc děkuji ♥ já jsem byla na 3 IUI a teď 2 cykly jsem se na to vykašlala. a možná to fakt vyšloráno si budu dělat dr max test a uvidíme zda tam něco bude
No ták to sem zvědavá
stejně je to mazec ták IUI nic a nakonec přirozeně to výjde že?
no hlavně at je vše pořádku, ![]()
@lusinda3011 no taky jsem zvědavá zda to vyšlo anebo ne
a máš pravdu je to hodně divné, že IUI nic a přirozeně to asi vyšlo ![]()
@Danďuška Ahoj, tobě začali dělat IUI, aniž by ti udělali průchodnost vejcovodů? Já jsem myslela, že to se snad dělá automaticky. Kdybys byla neprůchodná, tak jsou IUI zbytečný..být tebou, tak bych trvala na svém. Já byla na průchodnosti ambulantně, bylo to nepříjemný, ale ne zas tak hrozný. Za 5-10min bylo hotovo.
@Kyslíková taky si myslím, že by bylo rozumné udělat to hned ze začátku, nikdy mi to ale doktor nenavrhl a ani se o tom nezmínil…
Až na netu jsem se dočetla, že něco takového vůbec existuje a béžně se to dělá. Hlavním problémem se u mě jevila chybějící ovulka, na což clostík pomohl, ale hned po 3 nepodařených IUI se mi na IVF ještě nechce, myslím si, že je to ještě moc brzo ![]()
@milena13 Ahoj sikulko
No to jsou pekne novinky! Moc gratuluju a posilej nam novinky, jak to vse pokracuje ![]()
@Jasmine77 ahojky sluníčko moc moc děkuji ♥ akorát dneska a včera na dr max hodně slabý duch, ale s jakého důvodu to teda je? no s takového, protože jsem si jeden den zapsala špatně teplotu ve FF a myslela jsem si, že dneska jsem 13DPO a jsem teprve 9DPO
a asi ten cemio je hodně citlivý
tak mi tam udělal krásného ducha a dneska dr max jen pidi mini
takže uvidíme v neděli nebo kdy jestli něco bude na tt ![]()