Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, pobolívá, pobolívalo vás břicho? Mně dneska tak divně bolí… ![]()
@bunnysek ja jsem ctvrty den po inseminaci a jakoby me tlaci na prave strane v podbrisku, ale neprikladam tomu zadnou dulezitost a radeji se nepozoruju! nechci si delat zadne falesne nadeje. akorat z utrogestanu mam oblicej jak pubertacka samej bedar ![]()
ahoj holky ráda bych sek vám přidala nemám si s kým popovídat
o těchto problémech protože mé kamarádky tomu nerozumí. v pátek mi byla píchnuta inj. na vyvolání MS. od pátého dne mám začít užívat clostík a pregnyl pak budem zkoušet IUI. Chci se zeptat jak to u vás probíhalo a zda se někomu zadařilo moc děkuji a přeji každé z vás mnoho úspěchů a dvě čárky
. (LPSK v prosinci, DRILLING VAJEČNÍKŮ, PCOS)
@h.lála ahoj! to chápu taky mám ráda tyhle stránky protože kamarádky kolem bud děti ještě nechtějí nebo se jim zadařilo na poprvé ![]()
holky já se po tom utrogestanu asi udrbu!!! osypal se mi dekolt svědí to jako prase!! ptala jsem se doktora jestli utrogestan zpožduje MS a on že ne ale co tady čtu tak některé z vás psaly opak tak já nevím, jsem jak na trní mám to dostat ve čtvrtek a odpočítávám dny nervozní jestli to vyšlo nebo ne
@lulu1986 můžu se tě zeptat jestli si podstupovala IUI nebo budeš? a popř. jestli nemáš nějaké rady (vitamíny nebo cokoliv)?
@lulu1986 držím palce at to klapne!
ma jsem teprve prvni den po inseminaci včera jsem trochu spinila a vyšel ze mne trochu naruzovely prusvitny hlen tak si myslím ze to byli oný spermie
mne teda doktor rekl ze múzeu delat hned vsechno tak jsem šla normálne zpatky do prace..no nevím uvidíme.. @h.lala vitej
ja mela inseminaci včera poprve.. Jsou holky co jim to vyšlo na poprve nebo pák napotreti..nádeje je vzdycky ![]()
@h.lála v pondeli jsem byla na inseminaci poprve snazime se 2,5roku pred tim se povedlo na poprve prirozene ale nedopadlo to. jinak vitaminy zadny.daji ti injekci aby sis ji pichla dva dny pred inseminaci a pak hormony.
@Baterinka dekuju! me doktor rekl ze jen ten den bych mela mit trosku klidnejsi alenormalne sem byla v praci a od dalsiho dne mi rekl ze muzu i cvicit a delat vse co do ted.taky drzim pesti!!!
@lulu1986 tak to držím palce
a měli jste před IUI časovaný pohlavní styk nebo rovnou vpich?
@Baterinka děkuji no abych pravdu řekla tak už se to semnou táhne 6 let a teprve ted semnou dr. něco konečně dělají takže jsem ráda. naděje umírá poslední takže se snažím věřit i když je to pro mě moc těžké když vidím maminky s kočárkama tak si říkám že se snad nedočkám
vlastně doufám že MS ted dorazí protože bez inj. jí vůbec nemám.
@h.lála drzim ti vsechno co mam, aby se po zadarilo!!!jinak pred iui je zakaz sexu tri dny a neovulujes takze je to i zbytecny doktor rekl ze ten.den po inseminaci by jsme meli sexovat.byla jsem cela bolava ale dali jsme to i kdyz narizenej sex je nejvetsi opruz co muze byt ale co bychom pro to neudelali ze ![]()
@h.lála ahojky, vítej ![]()
@lulu1986 kolikátý den ti dělali IUI? že už čekáš příští týden MS…
@Baterinka a kolikátý den si šla ty?
Já byla 13DP, tedy docela brzy…
Ja mam ovulaci naopak pozde takze 19 DC a menzes mam obvykle po 28 dnech.
@lulu1986 aha tak doufam že to zvladnu i já jasně musíme proto udělat vše a kdy budeš testovat? dnes jsem třetí den po inj. a zatím nic doufám že MS dorazí
@bunnysek ahojky a děkuji je to moc fajn být mezi vámi ![]()
@h.lála jeste nevim mivam to presne i kdyz psychika dela svoje tak mi to muze oddalit snazim se neupinat na to jinak bych se zblaznila.vim ze uspesnost je mala tak si nedelam nadeje.
uvidime jak dopadnu. jinak kamoska mela totalne anovulacni cyklusy menzes dvakrat za rok a otehotnela i tak prirozene urcite se povede i vam!
@lulu1986 určitě souhlasím je dobré být v klidu myslím že psychika taky dělá svoje já jsem si vždy myslela že bez ovu není možné otěhotnět ale četla jsem hodně případů kdy se to povedlo tak uvidíme ![]()