IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
8.3.14 11:29

@pajisek90 testovat budu asi ve středu či čtvrtek. Doktor řekl, že tak za 14dní mám testovat a pokud test bude negativní tak mám zkusit ještě jeden ten tak za 2 dny a pokud taky negativní, tak vysazit Ultrogestan. Mě totiž brzdí ms Ultrouš a ms se mi posouvá, což se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
8.3.14 13:41

@prue22 Už je to v pohodě, hodně to bolelo, ale dneska už se zaměřuju na další těhu, tak uvidíme.
A kolikrát jsi byla na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.3.14 19:27

Ahoj holky, tak co sobota? Já jsem vyrazila na procházku, bylo hezky a navíc jsem od fyzioterapeutky dostala doporučení, ať si dopřávám rychlou chůzi. Ale chvilkama to bylo trochu sebemučení :zed:, když jsem potkávala ty kočárky a říkala si, že se snad nikdy nedočkám a že by mě ty procházky víc bavily s kočárkem. Tak z toho mám lehkou depku a testování daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
8.3.14 19:39

@misha alex To mi povídej, já když vidím kočárek tak raději odvracím hlavu, jinak se mi chce brečet, v pomyšlení že bych za 2 měsíce rodila je hrozný :(
A kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
8.3.14 19:51

@marketa.pipa Já už byla na 3. A doktor říkal že když ani teď nic, budeme se muset domluvit na dalším postupu.
Holky a řekli vám ti doktoři nějaké doporučení co dělat, co nedělat a tak. Mě totiž nikdy nic neřekli, jen že mám brát ten Utrogestan a podle výsledku testu buď brát dál a nebo vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
8.3.14 20:09

@prue22 tak to je asi podobné u každého, brát utroš a pokud nic tak ho vysadit, nic jiného mi taky neřekli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.3.14 20:31

@snowhite31 koupila jsem ji v obchode u Džoudyho, ale nevim jestli maji e-shop. Stala 260,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.3.14 21:52

@marketa.pipa zkusím to vydržet alespoň 14 dní, takže asi kolem 17.3., ale dr. říkala 3 týdny a až pak vysadit utrogestan. štve mě, že mi to prodlužuje cyklus, ale ona určitě ví, co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
9.3.14 09:35

@misha alex a proč až tak dlouho čekat? každýmu říkají za 14 dní kontrola na krev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
9.3.14 10:32

Ahojky, u nás mají asi jinej postup, mám počkat 3 týdny, pokud bude test negativní, vysadit utrogestan a počkat na ms a kolečko začne nanovo, pokud bude pozitivní, objednat se na krev a utz, utrogestan brát dál. jinak mě bolí vaječníky jak čert, jsem dole celá taková napnutá. :nevim: trpím na záněty moč. měchýře, tak doufám, že se mi tam nic nerozjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
9.3.14 11:26

@misha alex aha, tak to jo ;) a ty jsi stimulovala nebo přirozeně? I mě vaječníky pobolívají a břicho napnuté :nevim: Ten močák to je svinstvo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
9.3.14 11:35

@marketa.pipa stimulovala jsem clostilbegytem, pak jsem měla pregnyl. s močákem jsem to takový všelijaký měla i minulej měsíc a nebylo tam nic. jsem z něj docela vycukaná. tak snad nám to konečně vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
9.3.14 12:01

@misha alex Já měla Menopur a Menogon injekčně do břicha a pak ten Pregnyl, tak snad už nám to konečně vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.3.14 18:23

@vrabecek děkuji. Podívám se po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.3.14 18:24

Nestimulova jsem ničim. Jen Pregnyl/Ovitrille. A beru Ultrogestan. Pokud i tento pokud nevyjde, tak u dalšího mám nasadit Clostík. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí