Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, potřebuji poradit. Minulý týdem jsme byli na našem prvním IUI. 12 DC jsem měla 2 folíky po 15 mm. 13 DC jsem píchla Pregnyl a 14 DC byla IUI.
Dělala jsem si ovulační testy - den před IUI, v den IUI a den po. Ve všech případech negativní
Myslím si, že folíky byly v den IUI moc malé a vůbec nedošlo k ovulaci. Jinak nechápu proč by ty ovu testy vyšly negativní?
Další věc. Beru teď Utrogestan a už 3 dny mě šíleně bolí břicho, takže nemůžu ani sportovat a pomalu ani chodit. Je jakoby nafouklý a celkové bolestivý. Auau. Může to být Utroušem? Jinak mám PCO a manžel o něco horší sprmgr. ![]()
Předem díky za jakoukoliv odpověď ![]()
tulipánko tak nesportuj.. mě taky bolelo břicho.. navíc tě měli poučit, že nemáš dělat nic namáhavého natož na břicho…
a měla jsem to uplně stejné.. myslím, že je břicho podrážděné tím jak zaváděli sperma..
buď v klidu. nejsi jediná..
držím ti pěsti.
Díky elunaj. No vidíš, nikdo mě nepoučil tak jsem se chovala jako vždycky…
A nevíš proč mi vyšly negativní ty ovu testy?
tak to nevím.. já jsem si je nedělala..
já jsem byla na kontrole 8DC a folíky byly 4, dva 18mm a dva 13mm takže pregnyl jsem si pichla 10dc a iui bylo 12DC.. a břicho mě teda pobolívalo asi týden.. teď už dobré.. cítím se dobře..
ale každopádně bych teď nesportovala..
Já bych ti taky radila klid, navíc mně strašně bolelo břicho až jsem myslela, že už mám MS, ale ta pořád nikde, i když bolest už na prášek a asi se mrňous zavrtával
, protože za pár dní //. Přeju hodně štěstí, časově by to odpovídalo uhnízďování.
Díky holky. No nic no. Tak já počkám a uvidím. Ty ovu testy jsou fakt divný. Vyptám se doktora a budu doufat ![]()
Třeba ty testy ovlivní to, že oni tu ovulaci vlastně uměle vyvolají tou injekcí ten den, jak ti kontrolují folikuly, proto ji tělo nečeká předem a ovu test nefunguje. Mně stejně nefungovaly nikdy
No právě. Mně taky nikdy nefungovaly, ale myslela jsem, že po pregnylu pozitivní budou a zase nic.
Tini, a ty jsi v kolikátem tt? A kolikrát jsi podstoupila IUI než se zadařilo? Dodatečně gratuluju ![]()
Ahoj, chtěla bych oživit toto téma.
Urcite se najde někdo, kdo poradí. Jsem dnes 7 dní po IUI a pořád mě poslední dva dny bolí v levém boku (na té samé straně byly i prý folikuly). Je to výraznější bolest než při ovulaci. Jedná se o naší třetí inseminaci, kdy předchozí dvě byly bohužel bez úspěchu.
Měla jste to některá také tak? Je to taková těžko popsatelná bolest, která je vždy chvilková, takové tupé píchání… (nevím, jak to popsat) ![]()
Budu ráda za vaše komentáře a postřehy.
Kéž by se zadarilo konečně, máme doma pořád dva volné nevyužité pokojíčky
❤️
@Rachel_cz, ahojky já jsem dnes 6den po 2.iui,a dnes mě Teda bolí čelí podbrisek, tak ok ve divné tahnutí… Tak taky nevím přesně co to je
… Ty už dneska můžeš testovat, ne? ![]()
@Julietula bohužel jsem ani testovat nemusela, opět to nevyšlo ![]()
Budu ti držet palce ![]()
My už půjdeme asi na IVF.
@Rachel_cz.. Tak to mě mrzi
.. Ale nevěš hlavu určitě to vyjde
… A kolikate IUI máš za sebou?
@Julietula
Mě taky, moc, ale nedá se nic dělat. Bylo to moje TŘETÍ IUI. Teď už na to kašlu a jdeme do toho natvrdo😊
@Rachel_cz… A kdypak jdeš na konzultaci? A jaký máte s partnerem problém?
@Julietula To je právě ono, žádný problém údajně nemáme. Vše ok - spermiogram, ovulace, horm profil. Prostě netuší proč. Skoro si říkám, jestli ty spermie nějak nezabijim ![]()
Příští pátek jsme objednaní na konzultaci, tak uvidíme co bude dál.