IUI a syndom PCO

Anonymní
9.2.21 14:10

IUI a syndom PCO

Ahoj, zajímá mě, zda některé z vás diagnostikovali PCO a otěhotněly jste díky inseminaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.2.21 14:14

Mě gynekolog řekl že mám PCO, bez vyšetření. V caru mi o tom nic neřekli a povedlo se první iui.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.21 14:17

A měla jsi po IUI nějaký klidový režim nebo jsi normálně fungovala?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.21 14:26
@Anonymní píše:
A měla jsi po IUI nějaký klidový režim nebo jsi normálně fungovala?

Doktor, který mi iui dělal mi doporučoval, ať vyrazime na hory třeba na běžky :lol: v den inseminace jsem doma ležela, ale ne že bych musela, ale protože jsem sama chtěla a další den jsme jeli na běžky. Pak další víkend a ten další jsme jeli taky na běžky, já si udělala test a tam byla pidi čárka, tak jsem byla naštvaná, že to nevyšlo. Na běžkách jsem docela ošklivě spadla. V neděli si udělala další test a ten už byl pěkný. Takže klidový režim jsem neměla doporučený. Jen po zavedení jsem asi 10-15 min byla v tom gynekologickém křesle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.21 18:30

Ahoj, ja byla na IUI a nepodařilo se

• Citovat
  • Upravit
10
14.2.21 15:15

Ahoj já mam PCO a ještě mám k tomu nepřátelské území. Zítra nás čeká druhý pokus IUI a poslední, pak půjdeme do IVF. Takže hodně štěstí ti přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.8.21 11:06
@Lucie9422 píše:
Ahoj já mam PCO a ještě mám k tomu nepřátelské území. Zítra nás čeká druhý pokus IUI a poslední, pak půjdeme do IVF. Takže hodně štěstí ti přeji.

Dobrý den, mohla bych se zeptat jak jste dopadli?
Bohužel nás také trápí můj silný PCO syndrom a po několika „snažení se doma“ s clostilbegytem a injekcí ovitrelle nás čeká další fáze - inseminace.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
10.8.21 11:07

@Kiwix Dobrý den, já procházela stejnou léčbou jako vy a ani inseminace nevyšla 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.8.21 12:29
@Lira123 píše:
@Kiwix Dobrý den, já procházela stejnou léčbou jako vy a ani inseminace nevyšla 🤷‍♀️

Jestli to nevadí, zeptala bych se, kolik pokusů inseminace jste měli a zda se Vám zadařilo nějakou jinu metodou (IVF)?
PCOS se hrozně zrádný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
10.8.21 12:49

@Kiwix Byli jsme dvakrát a bohužel bez úspěchu, v březnu jsme začali s přípravou na ivf, punkce proběhla v březnu, ale kvůli riziku ohss a velkého počtu odebránych oocytu se transfer musel odložit o dva měsíce, pak kvuli cystam proběhl až v červenci - bez úspěchu, nyní se chystáme na další KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2842
10.8.21 18:19

@Kiwix ahoj, mám stejnou diagnózu, rovnou jsme měli clostilbegyt s iui a tři pokusy nevyšly, jeden z nich jsem tedy vůbec nereagovala na léky. Ale hned první ivf se zadarilo ;) Neboj se svěřit doktorum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
10.8.21 19:43

@Janee19 Mužu se zeptat, jak si se chovala po transferu? Chodila si do práce nebo ležela atd… Chci pro další transfer udělat vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2842
11.8.21 00:13

@Lira123 jen ten den transferu jsem byla doma a snažila se nic nedělat. Jinak jsem chodila normálně do práce, bohužel ten týden se mi podařilo i dvakrát tahat těžkou věc (kolem 20 kg) a mimi to dalo. Na psychiku bylo i lepší jít do práce a ne se doma uzirat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.8.21 06:21

@Janee19 ja mám také v plánu jít do práce, tak snad se zadari 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2842
11.8.21 06:49

@Lira123 jo, taky jsem popravdě nevěřila že hned první transfer vyjde, takže to spis bylo příjemný překvapení… Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí